Chanel 5050 nolu ojenin muadilini arıyorum

şunu diyebilirim ki flormar pastelde bu tonda çok daha iyi.
ben pastel 43 ü tek kat sürüyorum çok şeffafımsı duruyor. bu arada tırnaklar da güzelmiş :)

ben de bulamadım flor mar 413 izmir de hiçbir yerde yok flor mar uzmanı bile bilmiyor bu rengi

ben de bulamadım flor mar 413 izmir de hiçbir yerde yok flor mar uzmanı bile bilmiyor bu rengi

flormar uzmanı bile bilmiyormu akannehir
cok yeni bir renkte değil 2 ay oldu benim bildigim cıkalı hatta şişeyide koyayım görun flormarın yani blogunda tanıtmıstı biri daha önce

ya edindiğim bilgiye göre yeni üretim olduğu için daha tam dağıtılmş dğl yurt dışında satılıyormuş amaa

utanmasam ojeni bana sat diycemm

zaten 1 tane kalmıstı onuda ben aldım şimdi bi arkadasıma alcam bulursam kendimede alcam 1 tane daha flormarın en sevdigim ojesi bu ya tek kat yetiyor ve anında kuruyor rengine zaten söz yok bulursan depola derimkaydirigubbakcemile2

kızlar golden rosenin 110 numarasıda aynı ikiside bende vardı karşılaştırdım dün sizde görün yalnız flormar tek kat golden 2 kat ama aynı ton bakın

pastel in 75 numarası da benziyor gibi geldi bana. bulunması kolay, ben watsons dan aldım ve bir çok watsons mağazasında da gördüm.

Son düzenleme:
pastel var heryerde ama 2 katta bile daha acık yumusak bir tonu var ama guzel

Arkadaşlar ben forum istanbul'dan aldım bugün flormar 413 numarayı. kıza, "toprak rengi oje vardı o hangisi?" dedim ve hemen 413'ü çıkardı "bundan bahsediosunuz sanırım chanel'ın ünlü ojesinin rengi bu" dedi.

şimdi hemen sürdüm. süper duruyor çok hoş bi renk. umarım bunun grisini de çıkartırlar. birde kıvamını çok iyi yapmışlar. cıvık değil ve kolay sürülüyor. işte resmini de çektim

Uploaded with ImageShack.us

forumda tek kalmıstı ben almıstım bugun gitmeliyim tekrar depolamam lazım tek katta bu renk cok guzel griyi sordum bende gelcekmi die şimdilik birşey diyemeyz ama umarız bizde bekliyoruz dedi kızlar

flormar aştı kendini bence. çok iyi takip ediyor son trendleri ve baksanıza channel'ın muadilini yapmış resmen. sanat eseri gibi bi şey bu renk :)

gri renk de çıkartırlar, mat oje de yaparlar yakında.

gri cıkarsın o yeter bana matlaştırıcıyı sevilden alıyorum zatenzemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…