çok olmadı canım açalı fotoları facede albüm yapmıstım oraya koyuyordumzemuszemus blog acma fikrim geldiginde hazır olsun diye geldi bende doldurdum daha yeni yani bak bakalım
flormardan baska muadilleride var cnm örnegin rımmel londonda golden rosede flnda var alix aviende dur yazayım numaraları
golden rose 184
alix avien 229
ben de yazın çok aramıştım 505 in muadilini bir sürü oje aldım ona benzettiğim ama en iyisi kesinlikle sevilin markası olan sevillada var ama o da çok koyu kıvamlı bir oje olduğu için çok kullanamadım. bayramda yurtdışına gitmiştik sonunda orda şımarıklık yapıp kendime chanel 505 ve mor tonlarında olan 509dan aldım. 20 € civarıydı. buraya göre çok daha uygun yani. ve şunu anladım o aldığım muadillerin hiçbiri aynı renk değilmiş gerçeği çok farklı durdu hakkaten ama kıyamıyorum şimdi de kullanmaya tırnakları sarartmadığı ve ojenin çok uzun zaman hiç kurumu yapmadığı söyleniyor bakalım deneyip görcez işallah değer
selamlar herkese..arkadaslar bu flormar 413 den sonunda bende buldum sürdüm ya bende sütlü kahve gibi deilde morumsu gibi durdu acaba sizdede mi öyle yoksa benle mi alakalı tırnagımla falan mı alakalı anlamadım:S