Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederim canım, düğün inş seneye opuyorumnanaktanmaşş çok güzelsin canım. Allah tamamına erdirsin.. düğün ne zaman fotoları sabırsızlıkla bekliyorum :lepi:
Teşekkürleeeerrropuyorumnanaktançok güzel canım..mutluluğunuzun devamını diliyorum.çok zarif görünüyorsun elbisen çok yakışmış.
Amiiinnn,inş. Çok teşekkür ederimmmopuyorumnanaktanALLAH mesut etsin canım.herşey çok güzel olmuş.en kısa zamanda düğün resimlerini bekliyoruz.
cnm çok her şey çok güzel olmuş, ömür boyu mutluluklar.
kurabiyeleri nerdeye yaptırdın? çok beğendim.
allahim kaderini guzel yapsin....cook guzelsin..mankenler halt etmis...masallahhh
Canim muhtesem görünüyorsun ya, fizigine bayildim, hersey harika duruyor, Allah ömür boyu mutlu etsin sizi.
Allah tamamına erdirsin herşey çok hoş olmuş çok şıksınız ikinizde sanki söz değilde nişan gibi olmuş maşallah Allah ağzınızın tadını bozmasın
O kadar tatlı olmuşsunuz ve öyle yakışmışsınız ki gerçekten. Her şey çok güzel görünüyor, Allah mutluluğunuzu bozmasın.böyle muhteşem anları böyle muhteşem bir şekilde Allah bana da nasip etisn inş. :Saruboceq: