Champix sigara bırakma ilacı

Nurov

Less is more🪐
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2019
4.537
12.066
33
Selam kızlar champix diye bir ilaç varmış sigara bırakmaya yarıyormuş, kullanan bilgisi olan var mı aranızda, eşim kullanacak da nette baya olumlu yorumlar okuduk, bırakmayı düşünenlere de fikir olur hem

Selam kızlar champix diye bir ilaç varmış sigara bırakmaya yarıyormuş, kullanan bilgisi olan var mı aranızda, eşim kullanacak da nette baya olumlu yorumlar okuduk, bırakmayı düşünenlere de fikir olur hem
Benmde eşim kullanyo ama hastaneden sigara bırakma bölümünden raporla eczaneden aldk. Bırakıyo şimdi sigarayı sizde eczane dışında satılan ürünleri sakın almayn. Sağlık bakanlığı onaylı olmalı

Öyle yapıcaz bizde, peki bir yan etkisi var mı ne kadar oldu başlayalı eşiniz, tiksinme falan mı oluyor

merhaba ben 2 ay-2 ay olmak üzere 4 ay kullandım
hiç bir etkisini de görmedim
klasik ama kafada bitireceksin
yan etkisi olarak muazzam dehşetül vahşet mide bulantısı kramplar her gün ve her gün canımdan can gitti

yan etkisi olarak muazzam dehşetül vahşet mide bulantısı kramplar her gün ve her gün canımdan can gitti
Hadi ya duymuştum bu yak etkisini de bakalım belki kişiden kişiye değişiyordur yine de bi denesin madem

Dolayısıyla iştah kaybı oluyordur, o dönemde kilo verdiniz mi? Bir taşla iki kuş vurabilir miyim hesabına girdim şu anda :)

Dolayısıyla iştah kaybı oluyordur, o dönemde kilo verdiniz mi? Bir taşla iki kuş vurabilir miyim hesabına girdim şu anda :)

kilo vermedim açıkçası
sabahları yıkıcı mide bulantısı oldu evet ama saat 11 civarı normale dönüyor sonra öğle yemeği akşam yemeği derken benim kilom aynıydı

İlacın depresyona soktuğunu ve intihara bile sürüklediğini okumuştum bu forumda, sigara ile ilgili konulara bakın.
Ben gebelikten önce Allen Carr’ın Sigarayı Bırakmanın Kolay Yolu adlı kitabı ile bıraktım. Kesinlikle onu tavsiye ederim, ben kafamda bitirdim. Bıraktıktan sonra ne canım istedi, ne keşke içsem dedim.

Benimki kitap okumaz kafada da bitirmiyo ilacın öyle bir etkisinin olmadığı bilimsel bi şekilde ispatlanmış, o yüzden bi denicez bakalım inş bırakır

İki tanıdığım bu ilaçla bıraktı ki çok uzun zamandır içen insanlardı denesin bence

eşim de bu ilacı kullanarak bıraktı. biz de herhangi bir yan etkisi olmadı

Sevindim olumlu şeyler duyduğumdan Bu ay doktora gitcez yazdırcaz bakalım inş bırakır yine bırakmazsa bende başlarım inadına

Esim kullanıyor canim. 1 ay devam edebikdi. Sonra halüsinasyon vs görmeye başladı. Surekli bir uyku hali. Dengesiz hareketler. Gece sacma sapan ruya görüp kavga etmeler. Açıkçası birak su ilacı dedim ben de. Çünkü yeni doğmuş bebegim var benim. Adam manyadi bir de onunla mi ugrascam. Karşıma aldim onu askim bırakmak istiyor musun sigarayı dedim. Kararsizim vs dedi. Kafa da bitirmedikçe ne kullanırsa kullansınlar bırakamıyorlar. Kafa da bitince ilaca da gerek kalmıyor

ha şunu da ekliyim hayatımda hiç rüya görmeyen ben yani görsem bile hatırlamayan ben ilaç döneminde hergün rüya gördüm

hepsi hd kalitede capcanlı ve müstehcen rüyalar

ha şunu da ekliyim hayatımda hiç rüya görmeyen ben yani görsem bile hatırlamayan ben ilaç döneminde hergün rüya gördüm

hepsi hd kalitede capcanlı ve müstehcen rüyalar
Benimki zaten bol aksiyonlu rüyalar görüyodu artık ilaçtan sonra nolur bilemem

İlacın etkileri herkesde farklıdır. Olumlu yada olumsuz olarak karar vermeyin. Bende sadece aç karna içilirse hafif bir bulantı dışında birşey olmadı.

Merhaba champix kullanıyorum günde 1 paket içen ben artık 5 6 gibi içiyorum 12 günündeyim ilacın sonuç ları yazacam

Merhaba champix kullanıyorum günde 1 paket içen ben artık 5 6 gibi içiyorum 12 günündeyim ilacın sonuç ları yazacam
Teşekkür ederim canım inş tamamen bırakırsın, ilacı almadık eşime ama çocuk istediğimizden kendisi bırakmayı düşünüyo bakalım inş yapabilir ilaca gerek kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…