Champix adlı ilacı sigara tiriyakisi olan eşime almayı düşünüyordum, bir tanıdığımızın tesadüfen laf arasında geçen bir sohbette bu ilacı 1 hafta kullandığını ve hastanelik olduğunu öğrendim.Psikolojik krize girince acile kaldırmışlar,bardak tutamayacak kadar el titremesi ,aşırı mide bulantısı yapıyormuş.Hatta yaşadıklarını anlatırken bile tekrar yaşıyormuşcasına tepkiliydi.Öyle kafanıza göre eczaneden alıp kullanabileceğiniz bir ilaç değilmiş. Psikiyatriye gidip uygun görürse ilacı kullanın ayrıca tahlil yaparak bazı değerleri sürekli kontrol etmeleri gerekiyormuş. Bence bir tarafı düzeltirken başka tarafı hasta etmenin anlamı yok,herkese Allah kolaylık versin,sigarasız günler diliyorum.
ilaca baslayalı 6 gün oldu ama cok bi değişiklşk görmüyorum kendimde ve cok istiyorum bırakmayı inş bırakırım.ilacla bırakan arkadaslar 6.gününüzde nasıldınız hala içiyomuydunuz sigara ben hala yemek isityorum sigarayı yardımcı olun bırakmak isityorum
inş sizin dediğiniz gibi olur bende bırakırım dişlerim ten rengim artık normala dönmesini istiyorum nefret ediyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?