Champix & Allen Carr

bindokuzyuzbes

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2013
501
119
63
3. Champix kullanımım ve Allen Carr kitap destekli,

bugun 4. günüm hapta size eski deneyimlerimden bahsedicem, kullanmak ve kullanmamak arasında kararsız kalanlar için.

ilk champiximi gecen sene dügünümden 1 ay once kullandık eşimle ve stresimiz yüzünden ikimizde bırakamadık.
ikinci champiximizi eşim benden 2 ay once aldı ve sigarayi bıraktı ben nisan 2013 te kullandım, biraktım fakat champixin size verdigi bak bu kadar rahat birakabiliyorsun özgüveni sayesinde cok sevdigim sigarayi amaaaan bi tane iceyim nasil olsa biraktim, bugun de bi tane iceyim nasil olsa biraktim diye diye tekrar basladim ! evet bu benim sigara zaafim ve sevgimden kaynaklandi. fakat bir süre sonra eşimden gizli icmek bana keyif verdigi icin her evde yalniz kaldigimda ve isyerimde bu sigara miktari cogaldi ve paket alma durumuna geldim, ve baktim ki suan hala iciyorum hemde deli gibi ! simdi 3 gun once champixe tekrar basladim baslamadan once allen carr kitabini okudum, kitabi bitirdigim gün sigaradan sogumus ve nefret ediyordum kafamda bitirmistim, icten gelen istegimde yok olsun diye champixe basladim, fakat is cıgrından cıktı artık!
champixin suan hissettigim yan etkileri tabikide rüyalar, uyku hali (dün cekirdek citlerken uyumusum?), sabahları uyanamama, ve tabi ki mutsuzluk paranoya melankoli diger kullanımlarımda bu kadar etki yapmamisti rüyalar hep vardi ama bunalimda degildim. simdi cok zor birseyi basarmaya calisiyorum. esime yakalanmadan champix icmek, yan etkilerinden korunmak, durduk yere aglama krizleri, ve bu beladan kurtulma cabam
sormak istediginiz birsey olursa lutfen sorun ilacin tamamen distribitörü gibi oldum artık
tek gercek var KAFADA BITIRMEK ilacmis kitapmis hepsi bos.

eşim biraktiktan sonra bende nisan 2013 te ikinci champix kullanımımda biraktim, haftasonlari icmeyip is yerinde 1 yada 2 tane yemek sonraları iciyordum uzun tatilllerde evde hic icmiyordum.sigarayi 1 aya yakın biraktim dersek farkliliklar:

- önceden sigara icmeden gözümü acip uyanamazdim, uykumu acamazdim sigarayi biraktiktan sonra cin gibi uyanıyorsunuz ve ogune kadar ictiginiz her sigaraya lanet edip sasiriyorsunuz

- aksam rahatca uyuyup sabah istediginiz gibi dinç uyanıyorsunuz

- tat alma duygusuna hic deginmeyim mucizevi bi sekilde bugune kadar hic yemek yememis peynirin tadiini hic almamisim diyeceksiniz.

- gercekten saclariniz mis gibi sampuan kokunca ,kiyafetlerinizde parfum kokusunu alınca diyeceksiniz ki ictigim süre boyunca pislik gibi gezmisim. herseyden kötüsü kendi kokumuzu duymadigimiz icin icmeyen insanlarin yaninda ne kotu kokmusuz

- cilt güzellesmesi de süper bir olaydı, göz altlarım cok mordur, sigaradan sonra cilt rengim degisti

-hayattan gercekten zevk alıyorsunuz enerji doluyorsunuz, keyifli oluyorsunuz. en zor anınızda bir kavga bir mutsuzluk anında vay bee sigara da icmiyorum demekki ilacim o degilmis diyorsunuz,

-kanser v.b. konuyada girmeyecegim en yakınımını kanserden kaybettim (hic sigara kullanmadı)

isin özeti :

1- sigaradan nefret eden ve birakmak icin can atanlar allen carr kitabiyla cok rahat birakabilirler
2- benim gibi sigarayi seven ve birakmak istemeyen ama mecburiyetten birakmak zorunda olanlar hem kitap hem champix alabilirler
3- ya icmesemde oluyor, evde annemlerin yaninda icmiyorum diyenler kitapla birakabilir.
4- beynimde bitirdim ama canım istiyor engel olamiyorum diyenler champix

Canım ya benim esim insan isterse birakabilir düşüncesinde.cunku kendisi ole birakabiliyor .( ama şuandaa içiyor) bu nedenle ilac kullanmama izin vermez.4 gün once karar verdim bant aldim.ama arada tek tuk içiyorum.elimde degil.günde bir paket bitirirdim ben eskiden.ama olsun ben tamamen bırakmak istiyorum.ilaci cok düşündüm.cocuk istiyorum illerde sorun olurmu kisirlik falan gibi diyede korkuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…