Daha önce 2tane doğal yolla hamile kaldım ama düşükle sonuçlandı parça alınıp patalojiye gönderildiğinde bebeğin sağlıksız olduğunu bu yüzden düştüğünü söylediler bizde tüp bebeğe karar verdik embriyolarım cgh gitti 1tanesi sağlıklı geldi o kondu ama olmadı yineGeçmiş olsun daha önce ne gibi sorununuz vArdı da genetiğe yolladınız embriyoları
Anladım canım benimde normal yolla gebeliklerim oldu fakat dış gebelik ve kimyasal oldu banada genetik tanı yapılmasını önerdiler bizimde genetiğimizde problem yokDaha önce 2tane doğal yolla hamile kaldım ama düşükle sonuçlandı parça alınıp patalojiye gönderildiğinde bebeğin sağlıksız olduğunu bu yüzden düştüğünü söylediler bizde tüp bebeğe karar verdik embriyolarım cgh gitti 1tanesi sağlıklı geldi o kondu ama olmadı yine
Çok teşekkür ederim canım umarım Allah sanada hayırlısıyla sağlıklısıyla bi evlat nasip ederAnladım canım benimde normal yolla gebeliklerim oldu fakat dış gebelik ve kimyasal oldu banada genetik tanı yapılmasını önerdiler bizimde genetiğimizde problem yok
Geçmiş olsun inşallah tez vakitte sağlıklı evlatlar nasip eder Allah inşallah
tedavnı nerde yaptın cnm ? cgh butun kromozomların ıncelenmesı mı oluor ? butun kromoomlar ıncelenıorsa saglıklı cıkmış ee nasıl gelışmemış bende anlam veremedımm...................
Ewet canım bütün kromozomların incelenmesi oluyo sağlıklı bi bebeğin gelişmemesini bende anlayamıyorum o yüzden ben gibi olanları arıyorum ama görüyorum ki yok sanırımtedavnı nerde yaptın cnm ? cgh butun kromozomların ıncelenmesı mı oluor ? butun kromoomlar ıncelenıorsa saglıklı cıkmış ee nasıl gelışmemış bende anlam veremedımm
Tedavimde fulya bahçeci tüp bebek merkezinde oldu canımtedavnı nerde yaptın cnm ? cgh butun kromozomların ıncelenmesı mı oluor ? butun kromoomlar ıncelenıorsa saglıklı cıkmış ee nasıl gelışmemış bende anlam veremedımm
hımmm hayırlısı cnm ... genetık sebep ne pekı sana yapılmış . bızde mesela eşimde 13 14 transklasyon var bıze pgt onerıldıTedavimde fulya bahçeci tüp bebek merkezinde oldu canım
Normal yolla hamile kalıp 2düşük yaşadım canım o yüzden umarım sende en kısa sürede bebeğine kavuşursunhımmm hayırlısı cnm ... genetık sebep ne pekı sana yapılmış . bızde mesela eşimde 13 14 transklasyon var bıze pgt onerıldı
Merhaba ben de cgh yöntemi kullanılarak 3 gün önce hamile kaldığımı öğrendim.Daha önce 5 kez doğal yolla hamile kalmıştım.Ne yazık ki bütün bebeklerimin kalpleri 3.ay'a gelemeden durdu.Bu yüzden gittiğim tüp bebek merkezi,bu yöntemi önerdi.BHCG 11.GÜN 321 13.GÜN 780 2 HAFTA SONRA için doktor ,ultrasonda kontrol için çağırdı.Hala diken üzerindeyim.Daha önceki yaşadıklarımı tekrar yaşar mıyım diye hamilelik moduna bile geçip,sevinemedim.Şimdi heyecanla,2 hafta sınraki ultrason kontrolunda,keseyi görmeyi çok istiyorum.
Daha önce 2tane doğal yolla hamile kaldım ama düşükle sonuçlandı parça alınıp patalojiye gönderildiğinde bebeğin sağlıksız olduğunu bu yüzden düştüğünü söylediler bizde tüp bebeğe karar verdik embriyolarım cgh gitti 1tanesi sağlıklı geldi o kondu ama olmadı yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?