• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cgh (lütfen yardımmm)

sbry

Defnem 💕
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Mart 2012
4.213
4.389
448
Selam kızlar benim gibi olanlardan düşüncelerini istiyorum ilk tüp bebek denemem eşimin ve benim genetik olarak sorun olmamasına rağmen embriyo oluşurken embriyoda kromozom bozukluğu oluşuyodu bu yüzden 6embriyoma cgh uygulandı sadece bitanesi sağlıklı geldi ve transfer edildi 15 kasımda kan testinde 854 le pozitifi gördüm ayın 1de bebeğimi görmeye gittiğimde doktorum bebeğin gelişiminin geride kaldığını kalp atışınında duyulmadığını söyledi ilaçlarımı bırakıp kanamamın gelmesini beklememi söyledi gelmezsede 1hafta sonra gel kürtaj yapalım dedi
Benim gibi tüp bebek yaptırıp bebeğini cgh gönderip transfer olup benim gibi bu durumu yaşayan var mı sağlıklı bi bebeğin gelişiminin geride kalması bana mantıklı gelmedi en azından benim gibi olanlar varsa yazarsa ewet olabiliyomuş diyip birazda olsun içim rahatlıcak lütfen bilgisi olanlar yardım etsin

Geçmiş olsun daha önce ne gibi sorununuz vArdı da genetiğe yolladınız embriyoları

Geçmiş olsun daha önce ne gibi sorununuz vArdı da genetiğe yolladınız embriyoları
Daha önce 2tane doğal yolla hamile kaldım ama düşükle sonuçlandı parça alınıp patalojiye gönderildiğinde bebeğin sağlıksız olduğunu bu yüzden düştüğünü söylediler bizde tüp bebeğe karar verdik embriyolarım cgh gitti 1tanesi sağlıklı geldi o kondu ama olmadı yine

Daha önce 2tane doğal yolla hamile kaldım ama düşükle sonuçlandı parça alınıp patalojiye gönderildiğinde bebeğin sağlıksız olduğunu bu yüzden düştüğünü söylediler bizde tüp bebeğe karar verdik embriyolarım cgh gitti 1tanesi sağlıklı geldi o kondu ama olmadı yine
Anladım canım benimde normal yolla gebeliklerim oldu fakat dış gebelik ve kimyasal oldu banada genetik tanı yapılmasını önerdiler bizimde genetiğimizde problem yok

Geçmiş olsun inşallah tez vakitte sağlıklı evlatlar nasip eder Allah inşallah

Anladım canım benimde normal yolla gebeliklerim oldu fakat dış gebelik ve kimyasal oldu banada genetik tanı yapılmasını önerdiler bizimde genetiğimizde problem yok

Geçmiş olsun inşallah tez vakitte sağlıklı evlatlar nasip eder Allah inşallah
Çok teşekkür ederim canım umarım Allah sanada hayırlısıyla sağlıklısıyla bi evlat nasip eder

Hiç mi benim durumumda olan biri yok :KK43:

tedavnı nerde yaptın cnm ? cgh butun kromozomların ıncelenmesı mı oluor ? butun kromoomlar ıncelenıorsa saglıklı cıkmış ee nasıl gelışmemış bende anlam veremedımm :KK43:
Ewet canım bütün kromozomların incelenmesi oluyo sağlıklı bi bebeğin gelişmemesini bende anlayamıyorum o yüzden ben gibi olanları arıyorum ama görüyorum ki yok sanırım

tedavnı nerde yaptın cnm ? cgh butun kromozomların ıncelenmesı mı oluor ? butun kromoomlar ıncelenıorsa saglıklı cıkmış ee nasıl gelışmemış bende anlam veremedımm :KK43:
Tedavimde fulya bahçeci tüp bebek merkezinde oldu canım

pekı doktorunu sormadın mı sebep neymış ? bende pgt yaptırdım tutmadı malesef cnm da az cok bılgım var ondan şaşırdım anlam veremedımm ?

hımmm hayırlısı cnm ... genetık sebep ne pekı sana yapılmış . bızde mesela eşimde 13 14 transklasyon var bıze pgt onerıldı
Normal yolla hamile kalıp 2düşük yaşadım canım o yüzden umarım sende en kısa sürede bebeğine kavuşursun

Merhaba ben de cgh yöntemi kullanılarak 3 gün önce hamile kaldığımı öğrendim.Daha önce 5 kez doğal yolla hamile kalmıştım.Ne yazık ki bütün bebeklerimin kalpleri 3.ay'a gelemeden durdu.Bu yüzden gittiğim tüp bebek merkezi,bu yöntemi önerdi.BHCG 11.GÜN 321 13.GÜN 780 2 HAFTA SONRA için doktor ,ultrasonda kontrol için çağırdı.Hala diken üzerindeyim.Daha önceki yaşadıklarımı tekrar yaşar mıyım diye hamilelik moduna bile geçip,sevinemedim.Şimdi heyecanla,2 hafta sınraki ultrason kontrolunda,keseyi görmeyi çok istiyorum.

Merhaba ben de cgh yöntemi kullanılarak 3 gün önce hamile kaldığımı öğrendim.Daha önce 5 kez doğal yolla hamile kalmıştım.Ne yazık ki bütün bebeklerimin kalpleri 3.ay'a gelemeden durdu.Bu yüzden gittiğim tüp bebek merkezi,bu yöntemi önerdi.BHCG 11.GÜN 321 13.GÜN 780 2 HAFTA SONRA için doktor ,ultrasonda kontrol için çağırdı.Hala diken üzerindeyim.Daha önceki yaşadıklarımı tekrar yaşar mıyım diye hamilelik moduna bile geçip,sevinemedim.Şimdi heyecanla,2 hafta sınraki ultrason kontrolunda,keseyi görmeyi çok istiyorum.

Hayırlı olsun bebeğin. İnşallah bi sorun olmaz. Bende pgt yaptırmayı düşünüyorum. Sizde genetik bir sorun varmı ydi. Dusuklerin nedeni neymis

Teşekkür ederim.Genetik sorun yok ama rahmimde septum vardı.Bülent Bey'e septum ameliyatı oldum.Eşim ve ben de olmaması haricinde kürtajla alınan bebeğe de genetik test yaptırılması gerektiğini söyledi.Bulunduğum yerdeki hastane'ye kürtaj olmuştum.Genetik teste yolladım,ama ne yazık ki kargo'da dağılmış,o yüzden bakılamadı.

Iyi aksamlar bende sizinle ayni durumu yaşıyorum su anda ilk gebeligim trizomi sebebiyle sonlandirildi.tekrar yasamamak için tüp bebek cgh yaptirdik 2tane sağlıklı geldi ve birtanesi tuttu kese gözüktü fakat gelişimi yok.kurtaj olucam sanırım. Siz bi sebep buldunuzmu acaba.tekrar cgh yaptirdinizmi

Aradan iki yil geçmiş evlat sahibi oldunuzmu merak ettim insallah kicaklamissinizdir evladinizi

Cgh basarısız mıydı acaba ?? Bır aonuc alabıldnızmı neden olmus

Back