- 25 Mart 2012
- 4.213
- 4.389
- 448
Selam kızlar benim gibi olanlardan düşüncelerini istiyorum ilk tüp bebek denemem eşimin ve benim genetik olarak sorun olmamasına rağmen embriyo oluşurken embriyoda kromozom bozukluğu oluşuyodu bu yüzden 6embriyoma cgh uygulandı sadece bitanesi sağlıklı geldi ve transfer edildi 15 kasımda kan testinde 854 le pozitifi gördüm ayın 1de bebeğimi görmeye gittiğimde doktorum bebeğin gelişiminin geride kaldığını kalp atışınında duyulmadığını söyledi ilaçlarımı bırakıp kanamamın gelmesini beklememi söyledi gelmezsede 1hafta sonra gel kürtaj yapalım dedi
Benim gibi tüp bebek yaptırıp bebeğini cgh gönderip transfer olup benim gibi bu durumu yaşayan var mı sağlıklı bi bebeğin gelişiminin geride kalması bana mantıklı gelmedi en azından benim gibi olanlar varsa yazarsa ewet olabiliyomuş diyip birazda olsun içim rahatlıcak lütfen bilgisi olanlar yardım etsin
Benim gibi tüp bebek yaptırıp bebeğini cgh gönderip transfer olup benim gibi bu durumu yaşayan var mı sağlıklı bi bebeğin gelişiminin geride kalması bana mantıklı gelmedi en azından benim gibi olanlar varsa yazarsa ewet olabiliyomuş diyip birazda olsun içim rahatlıcak lütfen bilgisi olanlar yardım etsin