• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cezalandirmalimiyim

Lalezar4142

Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2020
10
-1
16
Mrb size.derdimi soylemek icin yazdim.ve bi akil almak istiyorum.esimle 6 yillik.evliyiz ve son 5 6 aydir telefonunun sifresini saklamaya basladi.bende ondan gizli sifreyi girip.kontrol ediyorum tlfnunu izleme gecmisinde +18 seyler gordum ve bu numaralarla 30 sn kadar konusmus bi iki kez.bunu ben evde olmadigim zmanlar yapiyor.konustum inkaretti.telefonundan bi kiz gordum.messenger dan yazmis gece saatlerinde bana msj atma diyerek.bende esim adina kizla konustum agzindan laf alabilmek icin.sonra kiza soyledim bn esiyim aranizda ne var diye.oda bi iki sefer bulustuk cay ictik ve esin bana is buldu.sonra bana arkadaslik teklifi etti ama ben kabul etmedim ozmndan beridir de kendisi ile gorusmek istemiyorum.dedi
Bu konuyu esimle konustuk sabaha kadar kavga ettik bagirdik cagirdik.sonra karsima gecip yeminler etti birdaha yapmicam gaflete kapildim ozur dilerim gibi cumleler.bende esyalarimi topladim sarildi birakmadi agladi..sabahda gitmek istedim salmadi.normalde o kadar cok bana evine duskun bi adam ki isten eve evden ise gidip gelir namazinda niyazinda.nasil bu hale geldi anlamadim ne yapacagimi bilmiyorum.seviyorum.ama neftette ediyorum artik

Demek ki size gösterdiği gibi biri değilmiş son bolumde anlattıgınız gibi namazında nıyazında size duskun olması bi işe yaramamış yani. Affedilen yine yapar.
Bana göre zaten bırakmayacaksınız ama surundurun.

Aldatılmışsınız ama affedeceksiniz . Konu başlığınız Bile cezalandırmalı mıyım ? Affetmeniz için size sebep mi sunalım . Bi de moda oldu namazında niyazında . Namazında niyazında imanlı adam ama +18 izliyor sohbet ediyor başka kadınla buluşup çıkma teklif ediyor iş bile buluyor enteresan ve siz hala seviyorum diyebiliyosunuz. Ne desek boş siz çoktan affetmişsiniz İMANLI kocanızı

Aldatılmışsınız ama affedeceksiniz . Konu başlığınız Bile cezalandırmalı mıyım ? Affetmeniz için size sebep mi sunalım . Bi de moda oldu namazında niyazında . Namazında niyazında imanlı adam ama +18 izliyor sohbet ediyor başka kadınla buluşup çıkma teklif ediyor iş bile buluyor enteresan ve siz hala seviyorum diyebiliyosunuz. Ne desek boş siz çoktan affetmişsiniz İMANLI kocanızı
Bende sasirdim.sizin su yazdiklarinizin hepsini aklimdan gecirdim.elim kolum bagli duruyorum devletten yardim istesem siginma evine gitsem ama cocuklarimi verirler miki

Back