• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cezaevi hakkında bilgisi olanlar....

Anadoludaki cezaevlerinde ilk goruş hakki oluyo oncelkle arariyip cezaevini ogrenin lutfen.eger yoksa cezaevivin bagli bulundugi savciliktan uygun bi dille izin alabilirsiniz.buyjk ihtimallele ilk gorus hakkjniz vardir.birde izin icin dilekce parasi 50_60 lira para alijyomus kendi el yazinizla dilekcenizi yazip kac kisi gorusmek istiyorsxniz onlarin isimleronide belirtin dilekcesinizde lutfen

3 Gün oldu eşim cezaevine gireli dün görüş günüydü ve malesef yetişemedik yarın gidip savcıyla konuşup izin isteyecem acaba izin verirler mi bu konu hakkında bilgisi olan varmı...
İlk günler görüşe alınabiliyor ama tam kurallarını hatrlamıyorum haftada bir 10 dk telfonda konusabiliyosunz üç kişinin numarası veriliyor cezaevine. Ama gunu kaçırınca özel durum olmadıkça almıyorlar ilk zaman toleransı hla var mı bılmıyorum önceden vardı

bi acik gorus birde kapali gorus var.sen dilekceni verene kadar sonraki hafta goruse gidersin.haftada iki kere gorus var diye hatirliyorum.tabi bu heryerde varmi bilmem.birde haftada bir tlfn edebiliyolar.allah kurtarsin insallah..

Back
X