Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla artık olan oldu, patron burda konu açıp mevzuyu tartıştı biliyorsunuz, o nasıl düzenlediyse onu kabul edeceksiniz artık.
Aman genel dedik hemen düzeltiyor![]()
Valla zaten öyle katlanarak kocaman olacak ceza puanları olmayacak, eskisi gibi cezalar profilinizde birikmez, yol su elektrik olarak geri döndürüyoruz size![]()
Bağlanacağım kesin o yüzden önceden pazarlık etsek
Eskisi gibi 50 puanın üstü 1 hafta ceza kalksın lüffen
En fazla 3 gün yatıp çıkalım.
Valla zaten öyle katlanarak kocaman olacak ceza puanları olmayacak, eskisi gibi cezalar profilinizde birikmez, yol su elektrik olarak geri döndürüyoruz size![]()
Halayları bu sevinç nidalarını banlanırkende görmek istiyorum, sizleri yollarken eller havaya diyeceğiz![]()
Valla artık olan oldu, patron burda konu açıp mevzuyu tartıştı biliyorsunuz, o nasıl düzenlediyse onu kabul edeceksiniz artık.
Aman genel dedik hemen düzeltiyor![]()
Simdi bu yeni ceza kanununa gore su weiss'in bana govde gosterisi yaptigi ve "terbiyesizzz!" diyerek hakaretlerini siralayip kapattirdigi 60 sayfalik konudaki gibi tartismalarda ceza aliyor muyuz, yoksa almiyor muyuz? Yani bu cesit tartisma tartismadan mi sayilacak, yoksa polemikten mi? Ona gore yazayim... Sonra boyleolmayayim...
![]()
Ne zaman belli olacak yeni kurallar Mune?
Almaz olur musunuz? Kayıtsız şartsız, kefilsiz mefilsiz hepiniz toptan gidiyorsunuz
Direkt toplu kıyım.
Himmm.. Tartisma yasak yane... Yorum yazip cikcaz... E alintilanip soru yagmuruna tutulursak n'olcak? Yani aslinda o konuda bana olan oydu.. Zor yetisiyordum alintilara... Cevap vermicez mi?Ayip olmaz mi?
![]()
Kurallar tamam, eski sistemde nasıldı aynısı devam![]()
Saraylım'a yazdığım cevap geçerli.mune yani karşılıklı fikirlerimizi yorumlamakta ceza oluyormu . yani 3 4 kere karşılıklı mesajlaşmak ban getirirmi.. yoksa bunda esnetme olacakmı.
Merhaba siyaset severler,
sanırım sizlere en uygun hitap şekli bu:)))
Yalnız siyaset konuşmadığınız aşikar varsa yoksa alıntıla laf yarışı yap şeklinde ilerliyor konular.
Nasılsa polemiğe ceza verilmiyor eski sistem devreye girene kadar rahatız modundan olsa gerek.
3 Nisan 2014 tarihine kadar olan tüm cezalarınız silindi.
Eski sistem geri döndü, artık hepinizin toparlanma zamanı geldi, her ağzınızı açtığınızda banlanmayacaksınız tabii (polemik için diyorum) ama topiklerde sizi birbirinize laf yetiştirirken görmeyeyim.
Herkes ağzından çıkanlara da dikkat etsin.
Hadi bakalım polemik mi yaman cımbız mı hep birlikte yaşayarak görelim, yine bana söylenmeye devam lakin bu söylenmeleri sessiz sedasız yapın![]()
Almaz olur musunuz? Kayıtsız şartsız, kefilsiz mefilsiz hepiniz toptan gidiyorsunuz
Direkt toplu kıyım.