- Konu Sahibi ceylin2011
evin çok güzel olmuş

güle güle oturun. beyaz küçük bir halın var nerde olduğunu tam anlayamadım. onun markası nedir acaba

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kız nasıl resim koymadım bunca insan neye yorum yazıyor:))allah seni:90:1 den başla resimler varhani ya resimler nie koymadın
sağol canım,o küçük beyaz halı yatakodasının halılarından biri halıların hepsi merinostan canımevin çok güzel olmuşgüle güle oturun. beyaz küçük bir halın var nerde olduğunu tam anlayamadım. onun markası nedir acaba
güle güle otur evin çok güzel olmuş![]()
bebişim diğer resimlerini gördüm hatta yorumda yazdım şaşkın ....perde resımlerını dıyorum ben onları göremedım cmt pazar yuklerım demıstın ya 1. sayfadamı acaba
bende merak ediyorum hele kendımınkıler daha degısık oldu eminim vazgecemedıklerımı kombinledım ahahaha inş güzel olur
Hepside çok hoş güle güle hep gülerek oturmayı nasip etsin Allah..
sende koy fotoları merak ediyorum bende hepimizin evini
bizde tuttuk evimizi yavaş yavaş yerleşiyoruz
bende ekledim resimleri
sende bakarsan çeyizlerime evime birbirmize fikir verebiliriz
http://www.kadinlarkulubu.com/ceyizimiz-icin-neler-aldik/362209-bunlarda-olsunceyizlerim-buyrun.html
çok güzel olmuş ev güle güle oturun :) özellikle salona bayıldım avangard tarz zaten çok moda en iyide beyaz yansıtır diye düşünüyorum çok beğendim![]()
Evinde ceyizliklerinde gayet güzel.. Salodaki avize ve genel ambiyans harika.
Puzzel seklindeki haliyi nerden aldiniz..
çeyizin çok güzel allah nazardan korusun güle güle kullan...![]()
nikah şekerinin altındaki resim evlilik fuarından fotoshop![]()