• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ceylan’ın konusu be oldu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya konuda ceylan sacmalamis . Ama adamdan gizli bisey yoktuki. Bosanacam diodu . adamda yalvariomus bosanmiyalim diye. Ifsalik ne var anlamadim
kadın bakıre degılmıs ben ılıskıden korkuyorum dıye yalanlar soylemıs oncekı konulara bakılırsa adam zengın oldugundan para arzusundan adamla evlenıyor ve evlılıgı ozellıkle regl gunune denk getırmeye calısmalar 3 kez adı nısan attıya cıkacagına 1 gun evlı kalım da bekaretı de aradan cıkarayım adım kotuye cıkmasın planları falan var
bırde eltımın kolunda su kadar bılezık bana takmadılar bılıyor musunuz dıyor onca seyın ustune

ayrıntıları gozden kacırmıssınız demek kı cok mıde bulandırıcı bır konuydu maalesef
yanı adam ayrıntıları ogrense gercekten facıa cıkabılır

Yaptıklarına hak vermiyorum.

Ama ifşa olursa tek suçlu o değil.
Ifsa ederlerse her türlü hukuki yola başvurabilir.
Ifsa edenlere her türlü maddi manevi tazminatı açabilir. Buraya üye olurken bir sözleşme imzaladık.
Boşa imzalamadık.

Beni savunuyormuş gibi gösterdi bazı üyeler.

Halbuki son konuda çok yapma etme dedim.

Kimse ifşa etmedi yahu aaa! Adam bir şekilde keşke duysa, kadının yapmak istediği şeyi anlasa dedik. Halâ da diyorum kendi adıma.

Gozunu seveyim be ifsasi Allah askina
Uyelik gercek olaylar seneryoydu yazdi oynadi milleti cok essek yerine koyuncada Kk nin zehir gibi bir uyesi sen tanidiksin galiba minvalinden yazmis anladigim 26 sayfada falandim uctu konu sonunu bilmiyorum konu kapandi tum konularinida kaldirmislardir guvenlik icin İnsanlar ne olur ne olmaz diye vebal almak istemiyordur bikkinliktan biraksan ilk onlar ifsa eder dusuncesindeyim (Mune Kazen)
Hangi biriyle ugrassinlar
Eğer olayların gerçekliğinden şüphe etselerdi konuları kaldırılmazdı diye düşünüyorum. Ama burada yazılanlara bakılınca bende bi şüpheye düştüm.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben savunmuyorum. Önceki konuda çok yazdım vebal alacaksın etik değil diye. Buradan eski tanıdığım diye çok yardımcı olmaya çalıştım. Ona bile laf ettiler. Halbuki niyetim iyiydi. Burada bile neden savunuyorsun diye laf atan var.
Allah'a havale ediyorum. Benim ceylan olmadığım belli. Alnım ak.

Bazı üyeler beni savunmuş diye ortaya attılar beni. Basarili oldular. Onları nicklerini öğrendim. Hepsini engelleyeceğim. Artık asla muhatabım değiller. Beğenmedim deyip geçeceğim. Olmadi üstüme gelirlerse şikayet edeceğim moderatore.

Halbuki yanlı olanlara beğenmedim bile basılmadı.

Size son mesajım. Bu konuya.
Yorumlarımı yaptim.
Bu yeterli olmalı artık.
Lütfen alıntılamayın.
Ben okudum sizn yorumları diğer konuda yansli yapiorsun yapma doğruyu soyle diye vazgeçirmeye çalısmissiniz hatta amacım yanlış yapmadan vazgeçirmek güzelce demissiniz. Bende sizi tebrik ediyorum keşke dinleseydi konu sahibi sizde iyi niyetinizi kaybetmeyin

Adam bu yaşananları haketmedi, bir de buradan duyarsa iş çok ileri noktalara gidebilir.

Kadın hiçbir bedel talep etmeden şu evliliği bitirsinler, adam da yoluna baksın kendine kıymet verecek biriyle evlensin. Bunun için başını yakmasın, değmez.

Konu sahibi ise destek almalı 🤦‍♀️
Sadece bir şey talep etmeden olmaz bence. Yapılan bütün düğün masraflarını da ödemeli ceylan. Üstüne tazminat bile vermeli ya neyse.

Şimdi de acındırmanın mantığı yok diyorum ben de. Ceylan bunlar ortaya çıkarsa bu adamın kendisine şiddet uygulama olasılığını bile bile evlendi. Kendini yakarsın dedik, yapma etme dedik, bu veballe yaşayamazsın dedik, dinlemedi.
Acındırma yok ortada. Bu kız ifşa olsaydı başına bi şey gelseydi vebali kimin boynuna?

Ben okudum sizn yorumları diğer konuda yansli yapiorsun yapma doğruyu soyle diye vazgeçirmeye çalısmissiniz hatta amacım yanlış yapmadan vazgeçirmek güzelce demissiniz. Bende sizi tebrik ediyorum keşke dinleseydi konu sahibi sizde iyi niyetinizi kaybetmeyin

Allah razı olsun..:KK51:

şahsen bu benim yakınıma yapilllsa bende bilmesini isterim başına ne geldiğini kimsenin olsun gebersin amacıyla yazdığını düşünmüyorum bu yaptıklarının karşılığını görsün ki bir daha kalkışmasın anlamında dedi insanlar. 30 yaşında kadın sonuçta hiç mi dusunmuyo adamla burda dalga geçerken iyiydi de sonra ifşa olma olayı olunca mi dank etti kadın cinayetleri mevzusu

kadın bakıre degılmıs ben ılıskıden korkuyorum dıye yalanlar soylemıs oncekı konulara bakılırsa adam zengın oldugundan para arzusundan adamla evlenıyor ve evlılıgı ozellıkle regl gunune denk getırmeye calısmalar 3 kez adı nısan attıya cıkacagına 1 gun evlı kalım da bekaretı de aradan cıkarayım adım kotuye cıkmasın planları falan var
bırde eltımın kolunda su kadar bılezık bana takmadılar bılıyor musunuz dıyor onca seyın ustune

ayrıntıları gozden kacırmıssınız demek kı cok mıde bulandırıcı bır konuydu maalesef
yanı adam ayrıntıları ogrense gercekten facıa cıkabılır
Sagol canim. Umarim adam bu kadindsn kurtulur. Ve kadin cinayeti olmaz Allah korusun

Bu kadın kötü arkadaşlar bunu anlayın artık daha evlenmeden önce diğer konuları ve topik yorumlarını okursanız anlarsınız ince ince plan yaptı bakireyim derim regl zamanına oyalarım diye ve tülaaaay eve geri dön modunda diye gülmesini de bildi ertesi gün dul kalacam diye kahkaha atmasını da sonra da benim namusum a laf ettin diye bir güzel oğlanı suçlu çıkartıp aradan sıyrıldı.. Şimdi bu kötü kızın yanında olanlara söylüyorum sizin bir oğlunuz olsa el bebek büyütseniz evlense ertesi gün karısı boşanma davası açacsm dese Bi de üstüne oğlunuz suçlu çıksa siz ne hissedersiniz ele güne karşı? Oğlunuzu böyle bir plana kurban etti diye salak yerine koydu diye ne düşünürsünüz ? İnsanların hayatı ile oynamak bu kadar kolay mı iki kişi tanıyacak foyam çıkacak diye kadın cinayeti dedi siz de hemen yediniz böyle bir ortamı olan korkan insan ortalıkta böyle eğlenmez inşalah da ifşa olur inşallah da çıkar ortaya kocasına bilgi gider kimse üzülmesin böyle insanlara Bi halt olmaz yarın bir gün gider zengin Bi koca bulur mağdur kadını oynar gül gibi yaşar ya da bu adamın nafakası ile gezer tozar çünkü kötü..

Konuyu okuyarak takip ettim, yorum bile yapamadım.
Başta "Mantık evliliği" diye başlayan konunun ne hale geldiğini okudukça şaştım.
Hadi para için evlenecek, hadi çalışmadan rahat bi hayat istiyor, olabilir her evlilik dinamiği bir değil, kadının da demek evliliğe bakışı böyle dedim ama sayfalarca adamın her şeyiyle alay edildi ya. Bir insanın (Elinde olmayan) fiziksel özellikleri bu kadar da dile dolanıp gömülmez ki... Ayıp.

O bitti bekaret kandırmacaları başladı, yok nikah günü terk ederimler... Ne planlar... Dumur üstüne dumur.
Adım adım kötülük planı okuduk, foyası çıksın meydana istenir tabi ki, kötülük bu ve adamın karşıt bir kötülüğüne karşı yapılan bir tepki kötülük de değil (Hadi onu da anlayacağım), adamı her türlü paketleme planı bildiğin.
"İfşa olsun da ölsün de, öldürülsün gebersin" diye yazmadı o ifşa olursun umarım diyenler bence, gayet de adam görsün bilsin çeksin kendini kurtarsın artık diye yazdılar. Hiç boşuna laf edilmesin öyle yazanlara da, insanların kanına dokundu bu kadar fesatlık.

+100000000

Gozunu seveyim be ifsasi Allah askina
Uyelik gercek olaylar seneryoydu yazdi oynadi milleti cok essek yerine koyuncada Kk nin zehir gibi bir uyesi sen tanidiksin galiba minvalinden yazmis anladigim 26 sayfada falandim uctu konu sonunu bilmiyorum konu kapandi tum konularinida kaldirmislardir guvenlik icin İnsanlar ne olur ne olmaz diye vebal almak istemiyordur bikkinliktan biraksan ilk onlar ifsa eder dusuncesindeyim (Mune Kazen)
Hangi biriyle ugrassinlar
Kazen konudaki son mesajında "bu uyedeki kurgunun onda biri sizde yok, kadin konu aciyor herkes inaniyor" gibi bir sey yazmıştı yanlis hatirlamiyorsam.
Gerçekliğine inanmakla inanmamak arasindayim ben sahsen.

Acındırma yok ortada. Bu kız ifşa olsaydı başına bi şey gelseydi vebali kimin boynuna?

Kendisinin.

30 yaşında koskoca kadın, aklı ermeyen genç kız değil. Bir başkasının da dediği gibi, burası onedio'ya ekşi'ye sürekli düşen bir platform. Ki popüler bir konu olmuştu önceki konusu. O evlendiği adam rasgele o konuyu okuyup tanıyabilirdi de. Hepimiz bunun olasılık dahilinde olduğunu bilerek yazıyoruz buraya. Bu kadar korkan insan da böylesine pis oyunlarla bir başkasının hayatını karartmadan önce düşünmeliydi.

Son düzenleme:
Ceylanin ifsa olmasına üzüldüm burada konularını görüyordum arada kendisini hpv ve genital siğil konusundan tanıyorum hpv tedavisi gördüğüm bi dönem tanismistik kendisi de aynı rahatsızlıktan muzdaripti ve test falan yaptirmisti burada bakirelik muhabbetlerini vs gorunce çok sasirdim hadi onu sakladı Hpv 'yi nasıl saklayacaktı 😔 onun adına üzüldüm umarım zarar gormeden kendini bu durumdan kurtarır ve akıllanır:(

Sadece bir şey talep etmeden olmaz bence. Yapılan bütün düğün masraflarını da ödemeli ceylan. Üstüne tazminat bile vermeli ya neyse.

Elbette bunları da verecek, damatlık ücreti de dahil olmak üzere.
Şu noktada iş hapiste hastanede bitmesin en büyük korkum bu.

Vallahi adminler bu forumları iyi yönetiyor, bir arkanı dönüyorsun ortalık duman yeri. 😨

Özelini anlatmadı, içeriğini bilmediğiniz konular hakkında yorum yapmamanızı tavsiye ederim.
Kendisi beni alıntılayarak sitem etmişti, daha sonra konusunu kapattırmıştı. Bende özelden alıntısına cevap verdim ve bu şekilde tedirgin olduğuna dair birşeyler anlattı.
Sırf ceylan için mi üye oldunuz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X