• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ceylan’ın konusu be oldu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bizim böyle bir durum başımıza geldi mesela
Ertesi günü hemen duyduk.
Olabilir dünya küçük.
Kk'da her çevreden insan var.
Bu olay çok baska.
Burada bile isteye punduna getirilmeye çalışılan bir adam ve akabinde salak yerine konmuş aileler var.
Kim ister böyle bir olayı .
İnsan bir eyleme girişmeden hele hele böyle ciddi bir eyleme ölçüp tartsin
Demek ki ceylan ölçüp tartti.

Burası ekşi’de onedio’da bile çıkan ve TR’nin en çok ziyaret edilen formu, beni bile yarın öbür gün tanıyan çıkabilir konularımdan. Adamın kılına, yününe ka ka ka gülüp dalga geçerken, regli kanını yutturmaya çalışırken hiç korkmuyorlardı ne oldu şimdi bu dram bu ajitasyon ne yani?

Ben savunmuyorum. Önceki konuda çok yazdım vebal alacaksın etik değil diye. Buradan eski tanıdığım diye çok yardımcı olmaya çalıştım. Ona bile laf ettiler. Halbuki niyetim iyiydi. Burada bile neden savunuyorsun diye laf atan var.
Allah'a havale ediyorum. Benim ceylan olmadığım belli. Alnım ak.

Bazı üyeler beni savunmuş diye ortaya attılar beni. Basarili oldular. Onları nicklerini öğrendim. Hepsini engelleyeceğim. Artık asla muhatabım değiller. Beğenmedim deyip geçeceğim. Olmadi üstüme gelirlerse şikayet edeceğim moderatore.

Halbuki yanlı olanlara beğenmedim bile basılmadı.

Size son mesajım. Bu konuya.
Yorumlarımı yaptim.
Bu yeterli olmalı artık.
Lütfen alıntılamayın.
Yok zaten sen değilsin. İkinizin ortak noktası var. O da “kocacılık” müessesesi :KK66:

eger konu sahıbını gercekten tanıyan cıktıysa dogru olabılır
burda eltıler bırbırını tanıyıp kavga etmıslerdı seneler once hatırlıyorum neden olmasın
ozellıkle boyle tuhaf kavgalı ılk gunden bıtmelı evlılıkler daha cabuk duyulur
dogu bolgesı herkes bırbırıne es dost akraba o yuzden tanıyanın cıkması bana utopık gelmedı

bence tanıyan su ayrıntılardan tanıdı
adam zengın dogulu kıza hıcbırsey takmadı 1+1 ev dugun gunu olaylar ve ılk gunden bosanmalı konu
bu kadar ayrıntı yeter zaten baska seylerı bılmeye bıle gerek yok tanımak ıcın

konu sahıbı evlılıgı regl gunune denk getırerek bakıre olmadıgı anlasılmasın dıye oyunlar oynarken ortaya cıkma ıhtımallerı buyuk rısklerle dans ederek hayatın kendısıyle alay ederek yasıyordu

bırının ben senı tanıdım demesı neden buyuk tehtıt oldu kı onu anlamadım

İfşa ihtimali oldu.
Belki de ihtimal bile değildi.
Onu yazan üye boş beleş ortaya öyle bir iddia atacak insan değil çünkü.
Sitenin uzun zamandır müdavimi
Abladir yani.
Neyse elinde patladı öyle de ya da böyle.
Ders olsun ona.
Kimsenin hayatı öyle oynanacak kadar ucuz değil.
Kadına da söz hakkı olmadan kapandı konu zaten. O üye benim de bildiğim bir üye, ben de boş beleş sallayacağını sanmıyorum.

Kadına da söz hakkı olmadan kapandı konu zaten. O üye benim de bildiğim bir üye, ben de boş beleş sallayacağını sanmıyorum.
Aynen öyle asla öyle bos beles sallayacak birisi degil.
Ayrıca en son 2019 yılında yazmış siteye
Bu kızı tanımaz bile.

Kaç üye umarım ifşa olursun yazdı..
Bir üye de kendini aklama biz yemedik bunu yazdı..

Burada da var kendisi hatta..
E yani pardon da kendi her türlü insanlık dışı oyunu oynarken korkmuyor da ifşa olmaya mı korkuyor ?

Bir şey yaparken insan sonuçlarını da göze alır... 107 sayfa o kadına yorum yapıldı burda. Gelipte ajitasyon yapıp kadın cinayetinden dem vurana kadar insan bu ahlak dışı oyunu oynamaz..

Konuda ifşa falan yok arkadaşlar. Kadın cinayetinden dem vurunca konu sahibinin konusu kapandı kimse ciddi ciddi ifşa konusu konuşmadı herkes gırgır derdindeydi

Hoş güzel de... Bunları o adamı kandırmak için pis planlar yapmadan önce düşünecekti. Belki bu adam bir daha sevemeyecek, bir daha evlenemeyecek, bir daha kimseye güvenemeyecek. Kendi psikolojik sorunlarını bahane ederek adamın hayatıyla oynadı. Buradaki hiç kimse istemez ne bir kadın cinayeti daha olsun ne de bir hemcinsimiz şiddet görsün. Silent Scream'e günlerce üzüldük hepimiz. Ancak Ceylan da adamı regl kanıyla bakireyim diye kandırmayı düşünene kadar "bunlar bir şekilde ortaya çıkarsa ne yaparım, başıma neler gelir?" diye düşünmeliydi. Kaç kişi dedi ilk konusunda "bu adam en ufak bir şeyde sana şiddet uygular" diye. Sadece ben iki üç kez yazdığımı hatırlıyorum kendisine. Buradan ifşa olursa dahi tek sorumluluk kendisindedir.
Ya herkes bunu yapmamasini soyledi kimse savunmadi bunu

Buradaki bazı.. Bazıı üyeler sırf laf sokup ortaklık karıştırmak için var. Onlardan bazıları beğenmez şimdi bu yorumu.. Ama öyle.
Kesinlikle. Mune Mune böyle kişilerin üyeliklerini iptal eden bir sistem olsa keşke.

Hoş güzel de... Bunları o adamı kandırmak için pis planlar yapmadan önce düşünecekti. Belki bu adam bir daha sevemeyecek, bir daha evlenemeyecek, bir daha kimseye güvenemeyecek. Kendi psikolojik sorunlarını bahane ederek adamın hayatıyla oynadı. Buradaki hiç kimse istemez ne bir kadın cinayeti daha olsun ne de bir hemcinsimiz şiddet görsün. Silent Scream'e günlerce üzüldük hepimiz. Ancak Ceylan da adamı regl kanıyla bakireyim diye kandırmayı düşünene kadar "bunlar bir şekilde ortaya çıkarsa ne yaparım, başıma neler gelir?" diye düşünmeliydi. Kaç kişi dedi ilk konusunda "bu adam en ufak bir şeyde sana şiddet uygular" diye. Sadece ben iki üç kez yazdığımı hatırlıyorum kendisine. Buradan ifşa olursa dahi tek sorumluluk kendisindedir.

Yaptıklarına hak vermiyorum.

Ama ifşa olursa tek suçlu o değil.
Ifsa ederlerse her türlü hukuki yola başvurabilir.
Ifsa edenlere her türlü maddi manevi tazminatı açabilir. Buraya üye olurken bir sözleşme imzaladık.
Boşa imzalamadık.

Beni savunuyormuş gibi gösterdi bazı üyeler.

Halbuki son konuda çok yapma etme dedim.

Aynen katiliyorum yorumunuza kimse salak degil adami kullaniyo kendini aklamak adina! Ustune adamin malina goz koyuyo ki dolandirici benim gozumde sonra hayat mayat meselesi olur diye konu kapatolsin diye laf atiyo ortaya gerçeklerin birgun ortaya cikma gibi bir huyu vardir bu kadinin evlilik vaadiyle adamlari dolandirip evdeki altinlari alip kacanlardan farki yok Allah insallah adami bundan kurtarir. kadin yanlisinda bile kadina destek olcak diye bir durum yanlistir hepimiz anne ya da anne adayiyiz oglumuza boyle sey yapilsa... o kadin o adamı yolmadan ayrilmaz onun icin konuyu kapattirmistir adamin basini yakmasa bari

Hanımlar sırf bazılarınızın canı linç istiyor diye insanların canını tehlikeye atamazsınız , iş başka bir noktaya gelip konu kapanmış belli ki .

2. olarak o üyeyle bir konusunda küçük bir tartışma yaşamıştım , yani sempati duyduğum birisi değil ama saçını boyattı diye kadınların öldürüldüğü ülkede ; sırf dedikodu yapacağım , birilerini ifşa edip eğleneceğim diye insanların canını tehlikeye atmam .( Daha önce de ifşa edilip zor durumda kalan üyeler olmuştu. )

Eğer kadın cinayetleri gibi bir gerçek olmasaydı , eşine bildirilmesinde ben de sakınca bulmazdım ama maalesef böyle bir gerçek var.

Adam bu yaşananları haketmedi, bir de buradan duyarsa iş çok ileri noktalara gidebilir.

Kadın hiçbir bedel talep etmeden şu evliliği bitirsinler, adam da yoluna baksın kendine kıymet verecek biriyle evlensin. Bunun için başını yakmasın, değmez.

Konu sahibi ise destek almalı 🤦‍♀️

Ya herkes bunu yapmamasini soyledi kimse savunmadi bunu
Şimdi de acındırmanın mantığı yok diyorum ben de. Ceylan bunlar ortaya çıkarsa bu adamın kendisine şiddet uygulama olasılığını bile bile evlendi. Kendini yakarsın dedik, yapma etme dedik, bu veballe yaşayamazsın dedik, dinlemedi.

Zerre kadar umurunda olmadığını da beyan etti ayrıca.
Böyle umurunda ederler adamın.
Adamin öldürme potansiyeli varsa regl kanini bekaret diye yutturma plani falan fazla iddiali degil mi? Bunu nasil goze almış ilginc valla.

Tabii ki insallah canina sagligina bir sey olmaz, kimse boyle bir sey dilemez, o ayri bir sey.

Bence ceylanım tüm konularını kaldır Mune Mune .

Öncelikle burası insanların anonim rahatlığıyla iç döktüğü bir platform, ifşaya ne şekilde olursa olsun karşıyım bana çok yanlış geliyor

Öte yandan kadın cinayeti denmiş kanım dondu😶 umarım kızın başına gelmez
Gozunu seveyim ne ifsasi Allah askina
Uyelik gercek olaylar seneryoydu yazdi oynadi milleti cok essek yerine koyuncada Kk nin zehir gibi bir uyesi sen tanidiksin galiba minvalinden yazmis anladigim 26 sayfada falandim uctu konu sonunu bilmiyorum konu kapandi tum konularinida kaldirmislardir guvenlik icin İnsanlar ne olur ne olmaz diye vebal almak istemiyordur bikkinliktan biraksan ilk onlar ifsa eder dusuncesindeyim (Mune Kazen)
Hangi biriyle ugrassinlar

Son düzenleme:
Bence de çarpıttı, o zamana kadar keyfim yerinde vs yorumları yapıp ifşa olma ihtimaline karşı kadın cinayetleri şiddet vs demeye başladı, foyası meydana çıkmasın diye duygu sömürüsü yaptı resmen. Bazı üyeler zaten adam tazminat davası açsın diye ifşa olsun istedi.

Kimse asla şiddetten bahsetmedi, böyle bişey asla kabul edilemez. Kaldı ki yaptığı da cezasız kalmamalı yargı önünde hesap vermeli. Kadın resmen planlamış ince ince şu an o adamdan nafaka alıp rahatına bakacak hiç adil değil.

Konuyu okuyarak takip ettim, yorum bile yapamadım.
Başta "Mantık evliliği" diye başlayan konunun ne hale geldiğini okudukça şaştım.
Hadi para için evlenecek, hadi çalışmadan rahat bi hayat istiyor, olabilir her evlilik dinamiği bir değil, kadının da demek evliliğe bakışı böyle dedim ama sayfalarca adamın her şeyiyle alay edildi ya. Bir insanın (Elinde olmayan) fiziksel özellikleri bu kadar da dile dolanıp gömülmez ki... Ayıp.

O bitti bekaret kandırmacaları başladı, yok nikah günü terk ederimler... Ne planlar... Dumur üstüne dumur.
Adım adım kötülük planı okuduk, foyası çıksın meydana istenir tabi ki, kötülük bu ve adamın karşıt bir kötülüğüne karşı yapılan bir tepki kötülük de değil (Hadi onu da anlayacağım), adamı her türlü paketleme planı bildiğin.
"İfşa olsun da ölsün de, öldürülsün gebersin" diye yazmadı o ifşa olursun umarım diyenler bence, gayet de adam görsün bilsin çeksin kendini kurtarsın artık diye yazdılar. Hiç boşuna laf edilmesin öyle yazanlara da, insanların kanına dokundu bu kadar fesatlık.

Şimdi de acındırmanın mantığı yok diyorum ben de. Ceylan bunlar ortaya çıkarsa bu adamın kendisine şiddet uygulama olasılığını bile bile evlendi. Kendini yakarsın dedik, yapma etme dedik, bu veballe yaşayamazsın dedik, dinlemedi.
Ya acindirmak degil.yani yaptigi kotu.ama adami tanimiyoruz ya basina bisi gelirse.yine de izni disinda ifsa edilmemeli.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X