- 13 Ocak 2020
- 45.589
- En iyi cevaplar
- 2
- 174.172
- 598
- 33
- Konu Sahibi Postmodernik
İfşa da demeyelim de bazı kirli bilgiler afişe oldu diyelim. 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen bunu söylemek istedim.O konuda haklisiniz. Inşallah ifşa olmaz. Önün korkusu bile yetti bence Ceylana. Kendi de farkında bence yaptıklarının doğru olmadığının. Bu kadarı yeter bence ona.
Bizim böyle bir durum başımıza geldi meselakimse ifşa falan etmedi. üyelerden birisi kendi akrabalarının yaşadığı duruma benzetti o kadar.
Link yok konu kaldirildiCeylan kim, olay ne, dilenci degilim bi link verin?
İfşa ihtimali oldu.
Belki de ihtimal bile değildi.
Onu yazan üye boş beleş ortaya öyle bir iddia atacak insan değil çünkü.
Sitenin uzun zamandır müdavimi
Abladir yani.
Neyse elinde patladı öyle de ya da böyle.
Ders olsun ona.
Kimsenin hayatı öyle oynanacak kadar ucuz değil.
Ben okuduğumu biliyorum. Polemik gerek yok.Güle oynaya yazmadılar işte, tepki olarak yazıldıysa yazıldı.
Konu zaten anormal, ne kadar fake-değil ondan bile emin değildi millet son ana kadar.
Öyle "Yazıklar olsun" diye yükselecek bir durum yok, "Öl geber ehehe" demedi kimse.
Bence de çarpıttı, o zamana kadar keyfim yerinde vs yorumları yapıp ifşa olma ihtimaline karşı kadın cinayetleri şiddet vs demeye başladı, foyası meydana çıkmasın diye duygu sömürüsü yaptı resmen. Bazı üyeler zaten adam tazminat davası açsın diye ifşa olsun istedi.Aynı konuyu mu okuduk?
Ben kimsenin güle oynaya yorum yazdığını görmedim, Ceylan'ın o açıklamasından sonra.
"Çarpıtıyorsun iyice" minvalinde yazıldı da yani siz de abartmayın.
İfşa da demeyelim de bazı kirli bilgiler afişe oldu diyelim.
Konu kapatılırsa kapatılsın burada ben kimseye bir sıkıntı çakmasını istemem sadece konuyu merak ediyordum kaldırıldığını görünce merak ettim yoksa yaptıklarını tasvip etmesem de bir kadının başına kötü bir şey gelmesini asla istememHayır güvenlik sebebiyle silindi.
@Mune sen inanılmaz karakterli bir yöneticisin.
Iyi ki bu forumdasın..
Helal olsun sana..
Sen hiç buradan gitme..
Kıza o konudan dolayı bir şey olmasın diye yine büyüklüğünü gösterdin.
Bu konuyu da kapatır mısın?
Kız belki öldürebilirim dedi bazıları güldü..
Hemcinslerimden çok utandım. Yazıklar olsun..
Iyi ki burdasın..
@Mune bu konuda kapanabilir mi?
Kız adına bende tedirgin oldum..
Onu demek istemedim,bir sonraki yorumumda ne söylemek istediğimi yazdım.Basina is gelmesini tabii ki kimse istemez ama bu kinadigini yasamadan olmez konusu da artik somuruluyor.
Kocasini kandırıp, reglini bekaret diye yutturmaya planlari yapıp, regl olana kadar oyalarim diyen vb bir planla evlenen birine bile aman laf etmeyelim ya basimiza gelirse..
Sanırım yanlış anlaşıldım,onu söylemek istemiyorum. İfşa eden için söylüyorum, genel olarak herkese değil. Kelimeleri yanlış seçtim.
İfşa eden/etmeye çalışan çok doğru birşey yapmış mı oldu sizce? İfşa eden kişiye gün gelir onu da ifşa ederler yaşattığı korkuyu yaşamadan ölmez demek istedim.
Ne kadar kötü bir insan olursa olsun, düşünceleri ne kadar kötü olursa olsun ucu kadın cinayetine gidebilecek bir konu ifşa edilmez. Kaldı ki kız kendisi öldürülebilirim yazdı konusunda.
Kesinlikle butun konulari kalkmali.Bence ceylanım tüm konularını kaldır @Mune.
Öncelikle burası insanların anonim rahatlığıyla iç döktüğü bir platform, ifşaya ne şekilde olursa olsun karşıyım bana çok yanlış geliyor
Öte yandan kadın cinayeti denmiş kanım donduumarım kızın başına gelmez
Sonra dur bi sorayım, yeğenime söyleyeyim gibi birşey söyledi, bu ifşa etmek olmuyor mu?kimse ifşa falan etmedi. üyelerden birisi kendi akrabalarının yaşadığı duruma benzetti o kadar.
Ben okuduğumu biliyorum. Polemik gerek yok.
Benim gözlemim bu.
Son sayfada kadin cinayetine bagladiginda yazmisti bakire degildim ama bakireyim dedim diye.Bgnku konusunda dolandirdigini hic bahsetmemis ama. Hala cinselik fobisi varmis gibi davrandi
Şşşş kınama yanlıslıkla sonra gocana bakire degilim dersin adam da tabi degilsin kaç yıllık evliyiz diyip boşar delirdi diyeHeh ben onu yapamadımdı.![]()
Bu kadin oteki konularinda linc yemedi miSon sayfada kadin cinayetine bagladiginda yazmisti bakire degildim ama bakireyim dedim diye.
Onceki konularinda var zaten anlamaz, reglime denk getiririm, gelene kadar oyalarim falan dedigi.
Silinen konuda da diğer uyeler yazmisti bunlari dedigini
Yani kız baya saf kötülük aslında. Yine de hak etmiyor. Ama baya baya kötü biri gerçek hayatta hiç görmedim böylesiniÖldürülmekten korkan kadının yiyeceği naneler değil bunlar
Kimse kimseyi kandırmasın gerek yok.
Adamın "tulaaay geri dön tulaaaay " modunda olduğunu komik emoji ile 2020 gelinlerivadki konuya yazarken gayet neşesi yerinde idi .
hayır olmuyor. herkesin burda tanıdığı çıkabilir tanıdığı mi diye merak edip kendi içinde teyit edebilir. ki belki tanıdığı bile değil. ha buraya gelir o kişinin kim olduğunu hepimize yazar sosyal medya adreslerini falan verir hedef gosterirse o ifşa olur. geçen sene bi konu sahibine yapılmıştı böyle bir şey belki hatirlarsinizSonra dur bi sorayım, yeğenime söyleyeyim gibi birşey söyledi, bu ifşa etmek olmuyor mu?