- 30 Aralık 2009
- 23.304
- 92.169
- 1.123
- Konu Sahibi Postmodernik
Açıkça diyeyim benim tanıdığım kişi olsa ben olayları anlatırım.
Kimse kimseyi esek yerine koyamaz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şu lafa da ayar oluyorum ya. Kaç kişi konu sahibinin yaptıklarını yapabilir ki. Topluca kınadık burda şimdi hepimiz gidip aynı şeyi mı yaşayacağız. Bile bile evlenecez vs...Hayır konu fake değil.
Kendisiyle özelden konuştum ama konuşma içeriğini aktarmam doğru olmaz.
Sadece söylemem tek söylemem gereken ifşa etmeye çalışanı Allah bildiği gibi yapsın. Bir kadın ne kadar suçlu ne kadar haksız olursa olsun kimsenin kimseyi burada ifşa etme hakkı yok. Kaldı ki basit bir olay değil, ucu kadın cinayetine kadar uzanabilecek bir konuydu. Neyse insan kınadığını, dedikodusunu yaptığı şeyi yaşamadan ölmezmiş.
Aynı konuyu mu okuduk?
Ben kimsenin güle oynaya yorum yazdığını görmedim, Ceylan'ın o açıklamasından sonra.
"Çarpıtıyorsun iyice" minvalinde yazıldı da yani siz de abartmayın.
Basina is gelmesini tabii ki kimse istemez ama bu kinadigini yasamadan olmez konusu da artik somuruluyor.Hayır konu fake değil.
Sadece söylemem tek söylemem gereken ifşa etmeye çalışanı Allah bildiği gibi yapsın. Bir kadın ne kadar suçlu ne kadar haksız olursa olsun kimsenin kimseyi burada ifşa etme hakkı yok. Kaldı ki basit bir olay değil, ucu kadın cinayetine kadar uzanabilecek bir konuydu. Neyse insan kınadığını, dedikodusunu yaptığı şeyi yaşamadan ölmezmiş.
Öğrenmesini istemediği düşünceleri vardır.Ya konuda ceylan sacmalamis . Ama adamdan gizli bisey yoktuki. Bosanacam diodu . adamda yalvariomus bosanmiyalim diye. Ifsalik ne var anlamadim
Umarım olurKaç üye umarım ifşa olursun yazdı..
Bir üye de kendini aklama biz yemedik bunu yazdı..
Burada da var kendisi hatta..
Sanırım yanlış anlaşıldım,onu söylemek istemiyorum. İfşa eden için söylüyorum, genel olarak herkese değil. Kelimeleri yanlış seçtim.Şu lafa da ayar oluyorum ya. Kaç kişi konu sahibinin yaptıklarını yapabilir ki. Topluca kınadık burda şimdi hepimiz gidip aynı şeyi mı yaşayacağız. Bile bile evlenecez vs...
Kimse olmeyi haketmiyor ama. Kadin cinayetleri cogaldiAçıkça diyeyim benim tanıdığım kişi olsa ben olayları anlatırım.
Ahahahahaha neden bu kadar ceylanı savundugunu çok merak ediyorum acıkcası:)))))))Kaç üye umarım ifşa olursun yazdı..
Kaç üye umarım ifşa olursun yazdı..
Bakireyim demis adama. Regl gunune denk getirip kakalamayi planlıyormus. Olmazsa regl olana kadar oyalarim diyorduYa konuda ceylan sacmalamis . Ama adamdan gizli bisey yoktuki. Bosanacam diodu . adamda yalvariomus bosanmiyalim diye. Ifsalik ne var anlamadim
Ölsün isteyen kim ki.Kimse olmeyi haketmiyor ama. Kadin cinayetleri cogaldi
kimse ifşa falan etmedi. üyelerden birisi kendi akrabalarının yaşadığı duruma benzetti o kadar.Sanırım yanlış anlaşıldım,onu söylemek istemiyorum. İfşa eden için söylüyorum, genel olarak herkese değil. Kelimeleri yanlış seçtin.
İfşa eden/etmeye çalışan çok doğru birşey yapmış mı oldu sizce? İfşa edenin başına gelir, gün gelir onu da ifşa ederler yaşattığı korkuyu yaşamadan ölmez demek istiyorum.
O konuda haklisiniz. Inşallah ifşa olmaz. Önün korkusu bile yetti bence Ceylana. Kendi de farkında bence yaptıklarının doğru olmadığının. Bu kadarı yeter bence ona.Sanırım yanlış anlaşıldım,onu söylemek istemiyorum. İfşa eden için söylüyorum, genel olarak herkese değil. Kelimeleri yanlış seçtin.
İfşa eden/etmeye çalışan çok doğru birşey yapmış mı oldu sizce? İfşa edenin başına gelir, gün gelir onu da ifşa ederler yaşattığı korkuyu yaşamadan ölmez demek istiyorum.
Buradaki bazı.. Bazıı üyeler sırf laf sokup ortaklık karıştırmak için var. Onlardan bazıları beğenmez şimdi bu yorumu.. Ama öyle.Hayır konu fake değil.
Evetde sonucta cinayet ihtimali oldugu icin sebebiyet vermeme amacli konuyun kapatilmasi iyi olmus. Adami tanimioruzki. Kimsenin sagi solu beli olmazÖlsün isteyen kim ki.
Ayrıca kendi hesabını kitabını kendi yapacak.
Öldürecek adam bu kadar olay üstüne sağlam koyar miydi ?
Bgnku konusunda dolandirdigini hic bahsetmemis ama. Hala cinselik fobisi varmis gibi davrandiBakireyim demis adama. Regl gunune denk getirip kakalamayi planlıyormus. Olmazsa regl olana kadar oyalarim diyordu