Ceylan’ın konusu be oldu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Sadece bir tek soru soracağım. Dürüst olmayı red edip, yalan dolanla evleneceği adamı (regl ile bekaret kanı meselesi bence anladınız ama yazayım gene de) kandıracak olan arkadaşınız için hiç utandınız mı ? Bir saniye bile? Ve sizler adama Kel Mithat deyip gülerken korkmadınız mı hiç bir şekilde ifşa olunur diye? Madem kadın cinayetine çevirdiniz olayı bunu da düşünmediniz mi adamın burun kıllarına bile sayfalarca gülerken?

Son konusuna hakim değilim ama önceki konusu ortada, tek sorun regli bekaret diye yutturmaya çalışması bile değil.
Evleneceği adamın parasını burada söz konusu edip adamın tipine kadar ne yorumlar yaptı güle oynaya. Boşanacağı belliydi ama en azından takılar bana kalır diye düşündü sanırım. Beklediği gibi olmayınca da kidin kidinin dişmini...

Ya dert değilse de merak ne oldu bu konu merak ettim ben sonucu ya fake miydi yoksa
Üyeler hakkında konu açmak yasak bu kadar hassas bir konuda nasıl düşüncesizce konu açabiliyorsunuz hayret. Yönetim konuyu kaldırdıysa ciddi bir şey demektir. Fazla merak iyi değildir.
Mune

Daha bugün üye olmanıza rağmen size güvenip özelini anlatması çok hoş.

Nasıl olmuyor?
Diyelim ki tanıdığı değil, ifşa olmamış oluyor doğru.
Ama peki ya aynı kişiyse o zaman ne olacak? Bu ifşa oluyor işte. Yani ifşa olmama ihtimali kadar olma ihtimali de var. Açıkçası risk almaya değmez, kötü sonuçlar doğuracağını bildiğim bir konu tanıdığım birine ait olsa bile gidip onu tanıyan birine atmam. Ya ceylan üyenin tanıdığı akraba çıkarsa ne olacak? Adam ya ceylana "sen benim arkamdan iş çevirdin" diyerek zarar vermeye kalksa ne olacak? Ceylan kesinlikle haksız bu arada.

Sizin gözlemlerinizi de okuduk bir önceki Ceylan konusunda gerçi, evet polemiğe gerek yok.
Kızı her türlü savunacağım diye bu kadar ajite etmenin de alemi yok. Neyse.
Ben savunmuyorum. Önceki konuda çok yazdım vebal alacaksın etik değil diye. Buradan eski tanıdığım diye çok yardımcı olmaya çalıştım. Ona bile laf ettiler. Halbuki niyetim iyiydi. Burada bile neden savunuyorsun diye laf atan var.
Allah'a havale ediyorum. Benim ceylan olmadığım belli. Alnım ak.

Bazı üyeler beni savunmuş diye ortaya attılar beni. Basarili oldular. Onları nicklerini öğrendim. Hepsini engelleyeceğim. Artık asla muhatabım değiller. Beğenmedim deyip geçeceğim. Olmadi üstüme gelirlerse şikayet edeceğim moderatore.

Halbuki yanlı olanlara beğenmedim bile basılmadı.

Size son mesajım. Bu konuya.
Yorumlarımı yaptim.
Bu yeterli olmalı artık.
Lütfen alıntılamayın.

Hoş güzel de... Bunları o adamı kandırmak için pis planlar yapmadan önce düşünecekti. Belki bu adam bir daha sevemeyecek, bir daha evlenemeyecek, bir daha kimseye güvenemeyecek. Kendi psikolojik sorunlarını bahane ederek adamın hayatıyla oynadı. Buradaki hiç kimse istemez ne bir kadın cinayeti daha olsun ne de bir hemcinsimiz şiddet görsün. Silent Scream'e günlerce üzüldük hepimiz. Ancak Ceylan da adamı regl kanıyla bakireyim diye kandırmayı düşünene kadar "bunlar bir şekilde ortaya çıkarsa ne yaparım, başıma neler gelir?" diye düşünmeliydi. Kaç kişi dedi ilk konusunda "bu adam en ufak bir şeyde sana şiddet uygular" diye. Sadece ben iki üç kez yazdığımı hatırlıyorum kendisine. Buradan ifşa olursa dahi tek sorumluluk kendisindedir.

Hani tartışmayı sevmem ama kadın cinayetinden bu kadar korkan insanda böyle alavere dalavere çevirip evlenmez...

Daha bugün üye olmanıza rağmen size güvenip özelini anlatması çok hoş.
Özelini anlatmadı, içeriğini bilmediğiniz konular hakkında yorum yapmamanızı tavsiye ederim.
Kendisi beni alıntılayarak sitem etmişti, daha sonra konusunu kapattırmıştı. Bende özelden alıntısına cevap verdim ve bu şekilde tedirgin olduğuna dair birşeyler anlattı.

Linc minc fark etmez. En son konusundaki anket şıklarına gülerek yorum yapiyordu. Ne zaman ki birinin tanıdığı olma ihtimali cikti keyfi kacti hanfendinin
Zerre kadar umurunda olmadığını da beyan etti ayrıca.
Böyle umurunda ederler adamın.

Peki ...

Hani tartışmayı sevmem ama kadın cinayetinden bu kadar korkan insanda böyle alavere dalavere çevirip evlenmez...
Sonuna kadar haklısınız ancak ifşa olacağı aklına gelmedi bence. Amacı, planı farklıydı ama tanıyan biri çıkınca ortalık karıştı.

Of koşup fikrimin patentini almalıyım. Eğer adam derse ki e geçen bozulmadı mı bu sen de Allah beni çok bakire yaratmış aşkım dersin.
Aşkım anlamıyo musun ya dünya üzerindeki en bakire kadını buldun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…