• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çeyizlik Tupperware'ler..

arkadaşlar mail adrsimle kullancı adım aynı ordan da yardımcı olabilirim. telefon numaramıda verebilirim sorun değil :))

hande -buse88 yorum sayım 100 olmadığı için özelden mesaj atamıyorum. ama mail adresini özelden atarsan ordan cevap yazarım canımmm

$tupperlarým.webp

almak istediğim tupperlarım bunlar.
sizce gereksiz olanları var mı?
birde bazılarını acaba kullanmak istediğim kısımlar için uygunmudur bilemiyorum.
mesela eko 4lü set yerine başka ürün mü almalıyım. boyutlaarı nasıldır bunları bilemiyorum :50:

Eki Görüntüle 517418

almak istediğim tupperlarım bunlar.
sizce gereksiz olanları var mı?
birde bazılarını acaba kullanmak istediğim kısımlar için uygunmudur bilemiyorum.
mesela eko 4lü set yerine başka ürün mü almalıyım. boyutlaarı nasıldır bunları bilemiyorum :50:

canım güzel ürünleri seçmişsin. bence eko tabaklara gerek yok.
benim önereceğim ürünleri sorarsan kesinlikle
1- süper şer
2- 3.5lt güveç
3- sürahi
4- şek şek
5- bıçak seti
6- mutfak gereçleri (kepçe. kevgir vb)
7- temizlik bezleri
8- havlu ( benim saçımı makine bile kurutmaz bu kurutuyor)

bende kendime almak için üye oldum ve eşe dosta gelişine verdim ama cidden bağımlılık yapıyor almadığım ürünü kalmadı nerdeyse tabi bide ürün satttıkça gelen hediyelerde varki zaten bya bi insanı cezbediyor
peri set, bıcak seti, eko set, mucizesetler 300 ml 600 ml 1-1,5-2 lt, tencere( çeliği muhteşem) yağdanlık,süzgeç,türkiyem set,damlaset,krıstalın,morhanımeli,şekşek,ölçükabı,limonsıkaçağı,dekoratör(pasta üzerineşekilvermekiçin) şişeler,antartikalar( kesinlikle muhteşem birürün) tinimini hanım yani herşeyi var :D:33:

canım güzel ürünleri seçmişsin. bence eko tabaklara gerek yok.
benim önereceğim ürünleri sorarsan kesinlikle
1- süper şer
2- 3.5lt güveç
3- sürahi
4- şek şek
5- bıçak seti
6- mutfak gereçleri (kepçe. kevgir vb)
7- temizlik bezleri
8- havlu ( benim saçımı makine bile kurutmaz bu kurutuyor)

Mutfak gereçlerini teyzem alacaktı :16: umarım alır =)
şek şek in kullanım amacını anlamıyorum. hangi işlem için kullanabilirim ki?

sürahi için ; içinde yosunumsu tabaka oluyor, koku yapıyor diyorlar. (şikayetvar.com ) o yüzden pek içime sinmiyor.
temizlik bez kısımını evlendiğim zaman almayı düşünüyorum.
hvluyu ilk defa duydum :53: biraz bakmam gerek :34:
bıçak seti çok pahalı geliyor bana :31: birde sürmene gelini olucam inş, belki sürmene bıçağı alırlar bana diye umuyorum :35:
güveç kısmını da incelemem gerek. ne gibi bir artısı var?

ben çalışan biriyim evlenince de öyle olucam inş.. o yüzden özellikle pratiklik amaçlı istiyorum.mesela sebzemi yıkıyayım içine koyayım.
salatamı yapayım, yemeklerim artınca içine koyayım falan gibi şeyler istiyorum.
belki bu listedekileri daha sonrasında alabilecek yapıdayım şuanda. öncelik saklama kapları.

ayyy hala karar veremedim sipariş mi versem yoksa üye mi olsam diye.
bir arkadaşımın bir odası tupper doluymuş gel bak uyguna veriyorum dedi. önce ondakilere mi baksam.
çok heyecanlıyım anlatamam tupperlarım olsun istiyorum :16:

bence seçtigin ürünler en güzelleri ve en kullanışlı olanları.. bende antartika şeker kaplar hamur ve yogurt kabı bide tini minileri çok seviyorum. ama mataralarda çok kullanışlı oluyo canım işe giderken yanına almaya.. hımm bide oval setler harika bütün bakliyatını mis gibi sakla :) bu arada bende ceyiz almak için üye oldum geliş fiyatından veriyorum herkeze herzaman yardımcı olabilirm ;)
bu arada sölemeden geçemicem bu internette satılanlar agrızalı ürünler olabiliyomuş bence o arıza verenler yosun tutan sürahi falan da öyle olabilir ben hiç öle bi şikayet duymadım :) inşallah sende bende evlenince güle güle kullanırım canım tupperlarımızı :)

sürahi için ; içinde yosunumsu tabaka oluyor, koku yapıyor diyorlar. (şikayetvar.com ) o yüzden pek içime sinmiyor.
bıçak seti çok pahalı geliyor bana :31: birde sürmene gelini olucam inş, belki sürmene bıçağı alırlar bana diye umuyorum :35:

ben çalışan biriyim evlenince de öyle olucam inş.. o yüzden özellikle pratiklik amaçlı istiyorum.mesela sebzemi yıkıyayım içine koyayım.
belki bu listedekileri daha sonrasında alabilecek yapıdayım şuanda. öncelik saklama kapları.

bir arkadaşımın bir odası tupper doluymuş gel bak uyguna veriyorum dedi. önce ondakilere mi baksam.

tupperware grup lideriyim,yardımcı olabilirim dilerseniz,sevgiler..

selamlar,sistem şöyle,size sermaye olarak kit çantasında tupper malzemeleri yolluyorlar,çanta 100 tl ve 1 ay sonra geri ödemesi,içindekilerin değeri 100 tl den fazla,bunları satıp sermaye yapabiliyosunuz,bu arada,kit çantası geldiğinden itibaren evet 250 tl lik sipariş giriyosunuz ama bu sizin satış fiyatınız ,ödemeniz gereken mebla yaklaşık 120 civarı oluyo, bunun ödemesi ise siparişten sonraki 7 gün,eğer devam etmek isterseniz her 2 haftada bir katalog yenileniyo ve her seferinde en az 250 tl lik sipariş girebiliyosunuz ama zaten tupper ürünleri ucuz ürünler değil,bir kaç sağlam müşteri buldunuz mu yüretebilirisiniz,ben kendime diye başladım arkadaşlarda geliş fiyatına olduğundan iş yerindekilerle bütün eksiklerimizi tamamladık,iyi tanıtım çok önemli ki çok iyi ürünler,dilerseniz de ilk siparişten sonra bırakabiliyosunuz,umarım yardımcı olabilmişmdir,sevgiler...

dilerseniz çeyizlik tupperwarelerinizi indirim zamanlarında gelişfiyatına ayarlayabiliriz:)

merhaba kızlar bu tupperware olayına bende bulaşmak üzereyim çeyiz hazırlıyorumda :62: ama hangi ürün ne işe yarar ve nekadar alınmalıdır hiç bilmiyorum. kullanmak istediğim ürün gruplarını söylesem bana hangisi olduğnu söyleyebilirmisiniz

1- sebze ve meyvelerimi saklamak için hangileri ve kaç tane almam lazım bide boyutları tabi ben hiç görmedim ürünleri yakından oyüzden bilemiyorum hangisi kullanışlıdır
2- kuru baklagillerim için pakedini açtıklarımız malum kelebekleniyor falan
3- derin dondurucuda kullanmak için
4- mikrodalgada kullanabileceğim kaplar
5- ve son olarak artan yemeklerimi vs saklayabileceğim kaplar

bunlardan kaçar tane almalıyım ve boyutları ne olmalı bide bunların dışında tavsiye edeceğiniz ürünleride yazarsanız çok sevinirim . peynir dünyasını, ekmek kutusunu, peri seti ve süper şef 2 yi almak istiyorum bunlarda iyimidir acaba

çok konuştum ama yardımlarınıza ve tecrübelerinize ihtiyacım vaar :39: :79:

merhaba kızlar bu tupperware olayına bende bulaşmak üzereyim çeyiz hazırlıyorumda :62: ama hangi ürün ne işe yarar ve nekadar alınmalıdır hiç bilmiyorum. kullanmak istediğim ürün gruplarını söylesem bana hangisi olduğnu söyleyebilirmisiniz

1- sebze ve meyvelerimi saklamak için hangileri ve kaç tane almam lazım bide boyutları tabi ben hiç görmedim ürünleri yakından oyüzden bilemiyorum hangisi kullanışlıdır
2- kuru baklagillerim için pakedini açtıklarımız malum kelebekleniyor falan
3- derin dondurucuda kullanmak için
4- mikrodalgada kullanabileceğim kaplar
5- ve son olarak artan yemeklerimi vs saklayabileceğim kaplar

bunlardan kaçar tane almalıyım ve boyutları ne olmalı bide bunların dışında tavsiye edeceğiniz ürünleride yazarsanız çok sevinirim . peynir dünyasını, ekmek kutusunu, peri seti ve süper şef 2 yi almak istiyorum bunlarda iyimidir acaba

çok konuştum ama yardımlarınıza ve tecrübelerinize ihtiyacım vaar :39: :79:

aynen benim de böyle bi tavsiyeye ihtiyacım var... :)

Arkadaşlar öncelikle süper şef, antartika ve ultro proları şiddetle tavsiye ederim. ben daha 3 ay oldu tupperware satmaya başlayalı. kullanalı bayağı uzun zaman oluo ama satmak yeni kısmet oldu. genelde alıştan veriyorum. elimde bir çok ürün var,isteyen olursa katalogtanda sipariş verebilirim . yüklü alışverişlerde kolaylıkta yapabilirim irtibata geçmek isteyenler buraya msj yollayabilirler. tupperware lı günler diliyorum!....

gereksiz pahalı şuan onun kalitesinde bir çok yerde aynı tipte çeyizlik bulabilirsin.. tantitoni de esse de bol bol var :))

annem saolsun çeyizim için her şeyi tamamladı prenses tacından,süper chef e kadar tüm gerekli kapları aldı... hem çok sağlıklı hemde çok kullanışlı her ne kadar pahalı olsa da değer...dışarıdan alacağım sağlıksız plastikleri kullanana kadar tupperware alırım daha iyi:16:

Merhaba fatsel53,

ben yeni sipariş verdim. arkadaşım almıştı onunkileri görünce beğendim bende aldım :)
7 bıçağın yanında bıçak bileycisi ve bezi de var.
sen kullanıyor musun? memnun musun? bide kaça aldığını öğrenebilir miyim canım :52:

Yalnızca 7'li bıçak seti aldım, 150 TL idi.

Back
X