- 8 Kasım 2015
- 26
- 22
- 32
- Konu Sahibi liliummasali
Merhaba arkadaşlar ben de yavaştan çeyiz yapmaya başladım. Umarım beğenirsiniz. Yeni yeni birşeyler almaya niyetlenenler için de fikir olur aldıklarım. Deneyimli arkadaşlardan da yardım bekliyorum mutlaka almam gerekenler konusunda. İşte şimdiye kadar aldıklarım :
Misafir yemek takımlarım Bernardo
Bardak takımı Bernardo (sadece sürahi, su bardakları ve kadehleri aldım)
Çay seti Bernardo
Kahvaltı Takımı Bernardo
Tencere seti Emsan
Misafir çatal bıçak takımı Emsan
Yemek Takımı Emsan ( Günlük niyetine aldım ama günlük için biraz ağır oldu sanırım)
Kahvaltı seti Emsan ( Emsandan aldığım ürünleri set halinde aldım. Satan arkadaşa çok dil döktüm kahvaltı setim var onun yerine çelik çay seti alsam olmaz mı aynı fiyata diye ama seti bozamam dedi.)
Günlük çatal kaşık bıçak takımı Hisar
Tupperware
Güzel çay kaşıkları :)
Seramik bıçaklar Emsan
Kek kalıpları Emsan
Bunlar da Tantitoni
Arkadaşlar mutfak eşyasına gerçekten çok meraklıyım. Hayatımda şu an için biri yok ama kampanyaları takip ederek çeyizimi yavaş yavaş hazırlıyorum. İnşallah bunları kullanacağım günler de gelir. Hepinize mutlu günler diliyorum
Misafir yemek takımlarım Bernardo
Bardak takımı Bernardo (sadece sürahi, su bardakları ve kadehleri aldım)
Çay seti Bernardo
Kahvaltı Takımı Bernardo
Tencere seti Emsan
Misafir çatal bıçak takımı Emsan
Yemek Takımı Emsan ( Günlük niyetine aldım ama günlük için biraz ağır oldu sanırım)
Kahvaltı seti Emsan ( Emsandan aldığım ürünleri set halinde aldım. Satan arkadaşa çok dil döktüm kahvaltı setim var onun yerine çelik çay seti alsam olmaz mı aynı fiyata diye ama seti bozamam dedi.)
Günlük çatal kaşık bıçak takımı Hisar
Tupperware
Güzel çay kaşıkları :)
Seramik bıçaklar Emsan
Kek kalıpları Emsan
Bunlar da Tantitoni
Arkadaşlar mutfak eşyasına gerçekten çok meraklıyım. Hayatımda şu an için biri yok ama kampanyaları takip ederek çeyizimi yavaş yavaş hazırlıyorum. İnşallah bunları kullanacağım günler de gelir. Hepinize mutlu günler diliyorum
Son düzenleme: