Çeyizlerrr :)

liliummasali

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2015
26
22
32
Merhaba arkadaşlar ben de yavaştan çeyiz yapmaya başladım. Umarım beğenirsiniz. Yeni yeni birşeyler almaya niyetlenenler için de fikir olur aldıklarım. Deneyimli arkadaşlardan da yardım bekliyorum mutlaka almam gerekenler konusunda. İşte şimdiye kadar aldıklarım :

.....jpg

......jpeg

Misafir yemek takımlarım Bernardo

bardak.jpg

Bardak takımı Bernardo (sadece sürahi, su bardakları ve kadehleri aldım)

.......jpeg

Çay seti Bernardo

images.jpeg

Kahvaltı Takımı Bernardo

tencere.png

Tencere seti Emsan

çkb.jpg

Misafir çatal bıçak takımı Emsan

yemek.jpg

Yemek Takımı Emsan ( Günlük niyetine aldım ama günlük için biraz ağır oldu sanırım)

kahvaltı2.jpeg

Kahvaltı seti Emsan ( Emsandan aldığım ürünleri set halinde aldım. Satan arkadaşa çok dil döktüm kahvaltı setim var onun yerine çelik çay seti alsam olmaz mı aynı fiyata diye ama seti bozamam dedi.)

çkb2.jpg

Günlük çatal kaşık bıçak takımı Hisar

2015-11-08-07-55-26--1110141215.jpeg
sera.jpg

Tupperware

çay.jpg

Güzel çay kaşıkları :)

bıçak.jpg

Seramik bıçaklar Emsan

kek.jpg
rosto.jpg

Kek kalıpları Emsan
kek 2.jpg

Bunlar da Tantitoni

Arkadaşlar mutfak eşyasına gerçekten çok meraklıyım. Hayatımda şu an için biri yok ama kampanyaları takip ederek çeyizimi yavaş yavaş hazırlıyorum. İnşallah bunları kullanacağım günler de gelir. Hepinize mutlu günler diliyorum :KK25:

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar ben de yavaştan çeyiz yapmaya başladım. Umarım beğenirsiniz. Yeni yeni birşeyler almaya niyetlenenler için de fikir olur aldıklarım. Deneyimli arkadaşlardan da yardım bekliyorum mutlaka almam gerekenler konusunda. İşte şimdiye kadar aldıklarım :

Eki Görüntüle 1962678
Eki Görüntüle 1962525

Misafir yemek takımlarım Bernardo

Eki Görüntüle 1962704
Bardak takımı Bernardo (sadece sürahi, su bardakları ve kadehleri aldım)

Eki Görüntüle 1962526

Çay seti Bernardo

Eki Görüntüle 1962515

Kahvaltı Takımı Bernardo

Eki Görüntüle 1962690

Tencere seti Emsan

Eki Görüntüle 1962685

Misafir çatal bıçak takımı Emsan

Eki Görüntüle 1962688

Yemek Takımı Emsan ( Günlük niyetine aldım ama günlük için biraz ağır oldu sanırım)

Eki Görüntüle 1962687

Kahvaltı seti Emsan ( Emsandan aldığım ürünleri set halinde aldım. Satan arkadaşa çok dil döktüm kahvaltı setim var onun yerine çelik çay seti alsam olmaz mı aynı fiyata diye ama seti bozamam dedi.)

Eki Görüntüle 1962686

Günlük çatal kaşık bıçak takımı Hisar

Eki Görüntüle 1962514 Eki Görüntüle 1962705

Tupperware

Eki Görüntüle 1962684
Güzel çay kaşıkları :)

Eki Görüntüle 1962711
Seramik bıçaklar Emsan

Eki Görüntüle 1962713 Eki Görüntüle 1962714

Kek kalıpları Emsan
Eki Görüntüle 1962712

Bunlar da Tantitoni

Arkadaşlar mutfak eşyasına gerçekten çok meraklıyım. Hayatımda şu an için biri yok ama kampanyaları takip ederek çeyizimi yavaş yavaş hazırlıyorum. İnşallah bunları kullanacağım günler de gelir. Hepinize mutlu günler diliyorum :KK25:
Bende cok begendim aldiklarini, umarim guzel gunlerde kullanmak nasip olur, hic tekstil urunu almamissin henuz, cok keyifli bi surec, ama dedigin gibi daha vakit varsa agirdan almak en guzeli :)

Teşekkür ederim arkadaşlar hepinize :KK52:Beğenmenize çok sevindim :halay:

Bende cok begendim aldiklarini, umarim guzel gunlerde kullanmak nasip olur, hic tekstil urunu almamissin henuz, cok keyifli bi surec, ama dedigin gibi daha vakit varsa agirdan almak en guzeli :)

Tekstile başlayacağım artık ama pek fikrim yok. Burdaki konulardan neler almam gerektiğini araştırıp güzel bir liste yapacağım Hoppa

çok güzel görünüyorlar çok iyi seçimler yapmışsın güzel günlerde mutlulukla kullanmak nasip olsun :nazar:

aynı yaşta sayılırız bende bir sürü şey aldım
seninkilere de bayıldım
inş güzel günlerde kullanmak nasip olur:KK200:

Arkadaşlar iyi günler diliyorum hepinize :)
Sizlere bir sorum olacak ben günlük çatal bıçak takımını 6 kişilik aldım bazı arkadaşlarım yetmez 12 kişiye tamamla dedi bazıları ise yeter zaten 2 kişi olacaksınız sıkılacaksın çizilecek eskiyecek evlendikten sonra başka bir takım alırsın dedi. Ben de kararsız kaldım. Aslında gönlüm almaktan yana 6 kişilik farklı bir takım alsam saçma mı olur yoksa aynısından alıp 12 kişiliğe mi tamamlayayım? Sizin görüşünüz nedir bu konuda?

Bu arada birkaç şey daha paylaşacağım sizlerle

164612_CeraWare-Tulipan-Shiny-Murdum-Serisi-Derin-Seramik-Tencere--20-Cm_000_1438096158.jpg

Bu tencereleri Esse'den almıştım. Fiyatları çok uygundu. 2 tencere aldım tavasını da sonra alırım dedim ama Esse kapanınca alamadım. İnternetten baktım fiyatlarına bir tavaya o kadar para vermek de içimden gelmedi. Elimde 2 tencereyle kaldım anlayacağınızHoppa

pwm-215-1200w-waffle-makinesi-1857-23-B.jpg

Premier waffle makinası

153.02.06.0116-karaca-elit-rende-448b1402-252x266.jpg
karaca-448b1801-elit-hamur-kesici-x.jpg

Karaca rende ve kesici

Arkadaşlar iyi günler diliyorum hepinize :)
Sizlere bir sorum olacak ben günlük çatal bıçak takımını 6 kişilik aldım bazı arkadaşlarım yetmez 12 kişiye tamamla dedi bazıları ise yeter zaten 2 kişi olacaksınız sıkılacaksın çizilecek eskiyecek evlendikten sonra başka bir takım alırsın dedi. Ben de kararsız kaldım. Aslında gönlüm almaktan yana 6 kişilik farklı bir takım alsam saçma mı olur yoksa aynısından alıp 12 kişiliğe mi tamamlayayım? Sizin görüşünüz nedir bu konuda?

Bu arada birkaç şey daha paylaşacağım sizlerle

Eki Görüntüle 1966393

Bu tencereleri Esse'den almıştım. Fiyatları çok uygundu. 2 tencere aldım tavasını da sonra alırım dedim ama Esse kapanınca alamadım. İnternetten baktım fiyatlarına bir tavaya o kadar para vermek de içimden gelmedi. Elimde 2 tencereyle kaldım anlayacağınızHoppa

Eki Görüntüle 1966398

Premier waffle makinası

Eki Görüntüle 1966392 Eki Görüntüle 1966394

Karaca rende ve kesici
Ben senin yerinde olsam günlük takımımı 12 kişilik olarak tamamlardım. Bulaşık makinesi kullanacaksan çok olması kolaylık sağlar. Farklı bir model de alabilirsin, bu tamamen senin zevkine kalmış, ben aynı olsun isterdim :)

Ben senin yerinde olsam günlük takımımı 12 kişilik olarak tamamlardım. Bulaşık makinesi kullanacaksan çok olması kolaylık sağlar. Farklı bir model de alabilirsin, bu tamamen senin zevkine kalmış, ben aynı olsun isterdim :)

Haklısın bulaşık makinasını hergün çalıştıramam ki başlarda en iyisi bir tane daha almak çok sağol cevabın için Hoppa

X