- 20 Haziran 2013
- 499
- 436
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bunlar sosyete pazarından 3 set aldım 6'lı oldu. :) Eki Görüntüle 938599
Bunlar Kapadokyaya özel seramik 2'li çay bardağımız, sevgilimin hediyesi... :) Eki Görüntüle 938600
Bunlara da ben bayılarak aldım, mavisini bulamadımm.. Eki Görüntüle 938601
Güzel günlerde kullan canım
Yıldızlı çerezliğin pembesinden aldım ben de dün, mavi de dahil tüm renkleri vardı. Küçükbakkalköyden aldım yakınsan yerini tarif ederim
ve yeni parçalarım,
emeshome.com dan bayılarak aldığım vintage tepsim
Sözümde yüzük tepsisi olarak kullanıp daha sonra evimde kullanmayı düşünüyorum.
Eki Görüntüle 940838
Bunlar sosyete pazarından 3 set aldım 6'lı oldu. :) Eki Görüntüle 938599
Bunlar Kapadokyaya özel seramik 2'li çay bardağımız, sevgilimin hediyesi... :) Eki Görüntüle 938600
Bunlara da ben bayılarak aldım, mavisini bulamadımm.. Eki Görüntüle 938601
tatlım maşalllah güzellerine senin :)))Çalışma odası şeklinde tasarlamayı düşündüğüm mekan için toprak tonlarında pötikare desenli bir dekorasyon düşünüyorum Allah izin verirse. Bu kırlentlerin de hayalimdeki odaya çok yakışacağını düşünerek aldım
İşte karşınızda aşklı kırlentlerim
En üstteki iki modelden ikişer, diğerlerinden birer tane aldım
Dekoratif kalpli askılığım
tatlım maşalllah güzellerine senin :)))
bizde kısmet olursa çalışma odası kurmayı planlıyoruz ...şöyle beyaz veya krem şekilli masa ve kütüphane...acaba odaya koltuk benzeri bişeyler alsak mı yada geri kalanına neler yapabilirz...sen nasıl düşünüyorsun
Teşekkür ederim canımm
Allah izin verirse ben de bir çalışma masası ve kitaplık düşünüyorum koltuk takımı yerine konforu ön plana çıkaran toprak tonlarında bir köşe takımı düşünüyorum tatlım...
Merhaba kızlarrr yaşım daha erken ama çeyiz hastası bi annem var ve bana da bulaştırdıı Daha yeniyim elimden geldiğince parça parça koyacağım çeyizlerimii :) tam birr vintage ve country tarzı hayranıyım ve bu şekilde seçimler yapıyoruzz :)
English home nevresim hariç hepsi karaca home ve özdilek :)
Insallah canimmm daha guzelleri senin olsun :) :) karaca home bold fine örgü battaniyeye bayiliyorum en cokk :)canım aldıkların cok güzel hatta içinden en az iki tanesi benim daha evvel begendiklerimden alırım ben de inş