Çeyizlerimiz Resimli - (Sadece resim paylaşalım, yorum yok)

kızlar bakın bugün ne cici aldım bennnn :KK52:

sıcak su torbam $089a6_Sicak_Su_Torbasi_Kalpli_Pelus.jpg

Kızlarr yine bennn :KK55:
Can ve canan çay kaşıklarım, can ve canan kahve kaşıklarım (ben tatlı kaşığı olarak kullanacağım) Paşabahçe diamond mini mini likör bardaklarım (bunların büyükleri de var ben bunları kahve yanı su bardağı olarak da kullanacağım <3 ) Gürallar çay setim :KK16:

Eklentiler

• $yr7c.jpg
    $yr7c.jpg
    173,4 KB · Görüntüleme: 151
  • $FB,70233,59,nehir-can-canan-cay-kasigi-catal-bicak-nehir.jpg
    $FB,70233,59,nehir-can-canan-cay-kasigi-catal-bicak-nehir.jpg
    15,8 KB · Görüntüleme: 158
  • $images.jpg
    $images.jpg
    6,9 KB · Görüntüleme: 155
  • $FO,6936,50,gurallar-artcraft-13-parca-diva-cay-seti.jpg
    $FO,6936,50,gurallar-artcraft-13-parca-diva-cay-seti.jpg
    102,7 KB · Görüntüleme: 156
Kızlar bugün yatak odası perdelerimi halletdim, Güneşliğimizi tül perdemizi ve fon perdemizi aldım, tül perdeler ve fon english home a ait,koçtaştan da güneşliğimizi aldım birde yapay çiçek aldım koçtaştan yatak odamıza:KK16:İşte karşınızdalar :nazar:

Tül perdem

Fon perdemizin resmini bulamadım kendim çektim:KK17:
vede güneşliğim hepsi krem tonlarında:KK17::KK16:

Bunlarda yatak odamızın gülleri:KK16:

Kızlarr yine bennn :KK55:
Can ve canan çay kaşıklarım, can ve canan kahve kaşıklarım (ben tatlı kaşığı olarak kullanacağım) Paşabahçe diamond mini mini likör bardaklarım (bunların büyükleri de var ben bunları kahve yanı su bardağı olarak da kullanacağım <3 ) Gürallar çay setim :KK16:

Güle güle kullann :) Ben de bu gürallar çay setinden iki kutu alıp 12 kişiliğe tamamladım. kutusu 10 tl den aldım.

Güle güle kullann :) Ben de bu gürallar çay setinden iki kutu alıp 12 kişiliğe tamamladım. kutusu 10 tl den aldım.

Tesekkurler canım :) ben de 10 liraya aldim hakmar ekspressten ama buldugum gorsel bu sekildeydi :) ben tek kutu aldim cünkü kalanlarda defo kirik vs vardi tek saglam olan benim aldigimdi sen de en guzel gunlerde kullan :)

Kızlar bugün yatak odası perdelerimi halletdim, Güneşliğimizi tül perdemizi ve fon perdemizi aldım, tül perdeler ve fon english home a ait,koçtaştan da güneşliğimizi aldım birde yapay çiçek aldım koçtaştan yatak odamıza:KK16:İşte karşınızdalar :nazar:

Tül perdem

Fon perdemizin resmini bulamadım kendim çektim:KK17:
vede güneşliğim hepsi krem tonlarında:KK17::KK16:

Bunlarda yatak odamızın gülleri:KK16:

canım perdelerin ne kadara mal oldu çok güzeller yaa maşallah :KK16:

Nevresimlerim :)
$FB,4837,49,karaca-home-complete-ranforce-set-cift-kisilik-katre-pudra-complette-set-karaca-home.jpg
$FB,4919,50,karaca-home-cift-kisilik-complete-set-melinda-pudra-complette-set-karaca-home-9te1580.jpg
Karacahome sevgililer günü özel nevresim ve battaniyem :21:
$Karaca-Home-Sherry-cift-Kisilik-_43415_1.jpg
Pike takımlarım :21:
$Karaca-Home-Nevresim-Takýmý-Silva_ceyizlist.jpg
Eki Görüntüle 968189
4mevsimim :)
$FB,12513,11,cottonbox-rain-pembe-complet-set-dort-mevsim-setcift-kisilik-cift-kisilik-complete-s.jpg
Gelelim mutfağa :)
Rendem (benimkisi 3.sü :))
$FB,35869,28,master-biblolu-paslanmaz-celik-rende-mutfak-gerecleri-master.jpg
blender setim :)
$FB,782,20,arzum-soprano-max-multi-blender-seti-ar-161-blender-set-arzum.jpg
su ısıtıcım :)
$felix-fl-364-succu-su-isiticisi513442590.jpg
yemek takımım :)
$pr_01_53232_max.jpg
catal bıcak setim :)
$karaca-çatal-býçak-takimi-5.jpg

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Rabbim hepimize güzel günlerde ve mutlulukla kullanmayı nasip etsin. Nazar değmesin :):)

Eklentiler

• $6926426331334_1_org.jpg
    $6926426331334_1_org.jpg
    11,8 KB · Görüntüleme: 147
X