Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bunlarda benim çeyizciklerimmm :))))
Canim hepsi cok guzel! Benimde kizim icin basladik ceyiz hazirliklarina. 2.resimdeki oturma takimina bayildim. Hangi mobilya firmasinin takimi? Hayirli olsun tabi bu arada:)))
bunlarda benim çeyizciklerimmm :))))
Canim hepsi cok guzel! Benimde kizim icin basladik ceyiz hazirliklarina. 2.resimdeki oturma takimina bayildim. Hangi mobilya firmasinin takimi? Hayirli olsun tabi bu arada:)))
:) teşekkür ederim rapsodiden aldık hepsini düşünürseniz
Kızlarr yine bennn
Can ve canan çay kaşıklarım, can ve canan kahve kaşıklarım (ben tatlı kaşığı olarak kullanacağım) Paşabahçe diamond mini mini likör bardaklarım (bunların büyükleri de var ben bunları kahve yanı su bardağı olarak da kullanacağım <3 ) Gürallar çay setim
Güle güle kullann :) Ben de bu gürallar çay setinden iki kutu alıp 12 kişiliğe tamamladım. kutusu 10 tl den aldım.
Kızlar bugün yatak odası perdelerimi halletdim, Güneşliğimizi tül perdemizi ve fon perdemizi aldım, tül perdeler ve fon english home a ait,koçtaştan da güneşliğimizi aldım birde yapay çiçek aldım koçtaştan yatak odamızaİşte karşınızdalar
Tül perdem
Fon perdemizin resmini bulamadım kendim çektim
vede güneşliğim hepsi krem tonlarında
Bunlarda yatak odamızın gülleri
Toplamda 350 tl canım 2 adet fon 2 adet tül ve 2 adet güneşlikcanım perdelerin ne kadara mal oldu çok güzeller yaa maşallah
Toplamda 350 tl canım 2 adet fon 2 adet tül ve 2 adet güneşlik
Eki Görüntüle 898112 Eki Görüntüle 898113 Eki Görüntüle 898114 benimde ilk çeyizlerim sayılır kızlar