Çeyizlerimiz Resimli - (Sadece resim paylaşalım, yorum yok)

canim cok guzelmis gule gule kullan markasini ogrenebilir miyim ?

Teşekkür ederim markası gold case canım. Sitelerde hep görüyordum kalitesinden emin olamadığım için almıyordum sonunda aldım:) kumaşı orta kalie diyebilirim çok adi sert bir kumaş değil ama özdilek soley kadar da iyi değil. Bana biraz ince geldi ama renkler güzel canlı

bende zaten renklerine batildim canim iyi günlerde kullan :)

kızlar geçen gün havlulu mutfak önlüğü aldım çok güzel duruyo değişik renkleride var. üstte çok güzel duruyo elbise gibi. bulduğum resimler

benim aldığım aynı bu renk

bir nevresim daha sizce güzel mi ? :)

Eklentiler

• $FB,47970,14,kristal-ranforce-cift-kisilik-nevresim-takimi-v1-rosalin-kirmizi-nevresim-takimlari.jpg
    44 KB · Görüntüleme: 68
Merhabaa bayadır uğramamışm yahu buralara ee çeyizide bitirdik sayılır, iş güç derken kızlar nasip bugüneymiş nişanlım tvmizi aldı çok mutluyummm

Samsun 106 ekran full HD SMART TV

canım ürünlerin hepsini n11 den aldım.Toplu olarak alınca paraf karta baya paraf para veriyo bir taksiti bedavaya geliyo.Hemde ben araştırdım en uygun fiyat veren dükkanlarla n11 de mesajlaştım ki elimizde yok muhabbeti yapmasınlar,emin olayım diye.Şimdi her gün iki tane kargo geliyo eve farklı dükkanlar olduğu için
korkmaz tencere takımı:304 tl
korkmaz çaydanlık:148 tl
korkmaz cezve takım:99 tl
fissler düdüklü:263 tl
kütahya pors. kahvaltı takımı(6 kişilik):180 tl
taç sahan seti:100 tl
korkmaz çatal bıçak(24 parça):85 tl
korkmaz yemek takımı(12 kişilik)(Bu takım korkmaz seravita tencere seti hediyeli):800 tl
porland 3 porselen kap:35 tl
Bu ürünleri uzun araştırmalar sonucu aldım inşallah pişman olmam:18:

Son düzenleme:
Artik sonlara geldim sayilir ceyiz listemde bunlarda bu hafta aldiklarim:

Nicer Dicer

Cok düsündüm alip almamayi ama herkesten hep olumlu seyler duyunca dayanamadim

Almiskan yanin birde yumurta makinasi caktim

Son düzenleme:
Hayalimdeki evin eksikliklerini tamamlamaya devam ediyorum

Evimin en nadide parçaları, aşk kokan abajurlarımı sizlerle paylaşıyorum

Yatak odası için aldığım abajurlarım

Yaşam alanı için aldıklarım

Ve çalışma odası için aldıklarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…