Çeyizlerimiz Resimli - (Sadece resim paylaşalım, yorum yok)

nişanlımla bana özel kahvaltı seti oluşturmalarım sürüyor
karacadan tabaklar, tantitoniden çatallar, mudodan bardaklar, şekerlik, peçetelik reçellik, zeytinlik de alırsam bitiyor kahvaltılık telaşım
nihalemle spatulam da mudo dan, sinbo saç kurutma makinesi, altus mikrodalga, renkli cam çay kaşıklarım (fotoğrafı internetten alıntı)

Eklentiler

• $CAM00238[1].jpg
    68,1 KB · Görüntüleme: 101
  • $cam çay.jpg
    20,7 KB · Görüntüleme: 100
  • $kuppp.jpg
    11,4 KB · Görüntüleme: 90
  • $mikroo.jpg
    19,7 KB · Görüntüleme: 93
  • $nihale.jpg
    14,8 KB · Görüntüleme: 103
  • $peçetelik.jpg
    11 KB · Görüntüleme: 85
  • $saçkrt.jpg
    6,1 KB · Görüntüleme: 105
  • $şekerlik.jpg
    10,6 KB · Görüntüleme: 108
  • $spatul.jpg
    13,2 KB · Görüntüleme: 107

Güle güle kullan inşallah Mudo fincanları gördüm bayıldım kampanya da varmış hemen kaptım bende aynılarından :)

bir de ek olarak aşağıdaki kupayı aldım :

Eki Görüntüle 868617

Arkadaşımın balıkesir örenden çeyizim için aldığı nazar boncuklu baykuşum da çeyizime eklendi evim için sarıp sarmalandı saklandı

Son düzenleme:

henuz hali hazırda nişanlı ya da sözlü felan değilim.. ama dedım şımdıden başlım ancak olur sanırım.. 1 ayda ancak bu kadar yapabıldım..çok zevklı bır ış ınsan bı başlayınca surklı almak ıstıyor..hiçbirinin fotosunu çekemedım..netten buldm çoğunu bunun dışında nevresım felan da aldım ama fotoların bulamadımm

mutfak önlüklerini cok begendım canım nereden aldın acaba

Yeni eklenenlerrr

Pembee viledammm migross

A101 resim çercevemizz

Paşabahçe pembe termosumuz

Tantitoni şirinlerimm

Aksesuarlarımızz migros

Kadehlerimiz migros

Poşet kapatma mandallarımız migros

Sonunda 3 adete tamamlayabildiğimm kavanozlarımm migross

mutfak önlüklerine bayıldımmmmm nerden aldın??

Kızlar ya bir şey soracağım.

Bu nicer dicer lardan memnun kalıyor musunuz? Sürekli kullanabiliyor musunuz? Pratik mi? Almaya değer mi?

mutfak önlüklerim üçkardeşler çeyiz var facebookta, ordan sipariş vermiştim...75 lıra şapka ve eldınlerıde var...bnde çok severek almıştım canlar

elektrikli supurgen philipsin hangi modeli marathon mu?

Bunlar da yeni eklenenler

6'lı amerikan servislerim...

Bardak altlıklarım...

Bir tanesinin kenarı içten çatlamış gibi Evmanya'dan almıştım.İnsan bile bile hatalı ürün gönderir mi? Ben geri göndermeye utandım yani

bi iki ıvır zıvır daha, elbise askısıyla mandal da aldım. (fotoğrafların hepsi internetten alıntı)
çilekli kabın kırmızısını aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…