Çeyizlerimiz Resimli - (Sadece resim paylaşalım, yorum yok)

öncelikle gerçekten teşekkürler .. neleri dogru yaptım neleri yapmam gerekiyor sayenizde gözden geçirmiş oldum şükür içime sinmeyen ya da işime yaramayacak birşey almadım şimdiye kadar sayenızde pek çok detayıda not ettım -kı bence evde esyada mobılyada saglamlığı ve duzenı saglayan bu detaylardır..... ben beyaz eşya ve mobılya hakkında konuusnda birşey sorucaktım eşimde bende öğretmeniz yani tayın durumumuz olucak en az 1 kez belkıde daha fazla o yuzden koltuklarımı spor bırsey almayı dusunuyorum ılerde ınsallah kendı evıme gecersem oturma odası ıcın kullanabılırım yatak halıne donen koltuklar olursa mısafırede kullanabılırım.. henuz kafama gore bırsey goremedım sağlamlık konusunda istikbal ve bellona dıısnda onerebılecegınız marka varmı.. birde beyaz eşya için düğün paketlerini almak avantajlı gorunuyor fakat kullanım acısından bızı pısman edermı sonra hıc duğün paketi alan varmı sitede bilmiyorum ama... son olarakta beko arcelık sımens profılo bosch- bır sıralama yapılsa nasıl olur bu sıralama

tesekkurler sımdıden

en son aldıklarımdan bir kaçı...

Eklentiler

• $FB,1159,12,karaca-home-frezya-saten-uyku-seti-uyku-seti-karaca-home-frezya.jpg
    62,4 KB · Görüntüleme: 63
  • $KARACA~1.jpg
    40,3 KB · Görüntüleme: 65
  • $kedi.jpg
    30,5 KB · Görüntüleme: 65
  • $TUZ.jpg
    37,5 KB · Görüntüleme: 78
Son düzenleme:

Canim coook güzeller o kanavice desenli ortun nerden bende arıyorum ondan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…