Çeyizlerimiz Resimli - (Sadece resim paylaşalım, yorum yok)

Annem eve gelen hediyeleri artık kullanmama kararı almış bugün yeni gördüm bunu eklemek istedim bizden geçti sen kullanırsın diyo kullanışlı gayette şık bir şey =)

Bu bamboo havluları eminönünden çok uygun fiyata almıştım bi tek pembe yerinde fıstık yeşili var bende ...Kızlar eminönünde böyle şeyler çok uygun fiyata hemde neler var neler aklınızda olsun..

ikea dan alınma, ıvır zıvır grubundan buzluk ve peçetelik... ) buzluk rakı içenler için çok eğlenceli)

buda düzleştiricim inş pişman olmam

Eklentiler

• $0007969_remington-sac-duzlestirici-ci95-hd.jpg
    26,3 KB · Görüntüleme: 57
Bunlarda Bugünkü aldılarım kızlar english homedaki %50 indirimi değerlendirdim masa örtüsü , 12 adet peçete ve 2 adet amerikan servis alındı , tantitoniden salon dekorasyonunda kullanılmak üzere seramik meyvelik alındı %31 indirim ile 13.85 e inmişti fiyatı Birde eski işyerimden patronumun anneme hediyesi olan kermaika baharatlığa el koymuş bulundum zaten annm kutusunu bile açmamıştı

son zamanlarda aldıklarım ; masa örtüsünden 2 adet 150x150 ve 100x100 ayakkabı torbasından 2 adet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…