Çeyizlerimiz Resimli - (Sadece resim paylaşalım, yorum yok)

saten geceliğim altı pileli değil yırtmajlı ve sütyen takımım buna benziyo yine krem rengi

elidor saolsun iki tane taragım

Son düzenleme:
horoz koleksiyonum tamamlandı daha önceden bu takımın çerezlik(kaselerini) almıştım,şimdide takımını tamamladım
kirli kaşıklığım

set üstü kaşıklığım

tuzluk biberlik kürdanlığım

4lü yumurtalık

horozlu kurabiyeliğimin yanına eş olarak gelen tavuk kurabiyeliğim

4lü servis tabaklarımız

gelin damat çay kaşıklarımm,, 2 takım aldığım uzun dondurma kaşıklarımm(toplam 8 tan oldular yeter diye düşünüyorum) ve ikişer tane aldığım kupalarımm ne kadar tatlılar değilmi

Ayyy gelin damatlı kaşıklar çok şeker ki , nerden aldın acaba? :)

Budaaa beniiiiiim salata kaşıklığım ayakkabılarıda vaar tansaştan 3 tl ye aldım bugün

................(hep unutuyorum burasının resim bölümü olduğunu kusura bakmayın:)

Son düzenleme:
kızlarr yine dayanamadımm markafoni cicilerim 20 tl indirim kuponum ve bedava kargo kampanyasıyla 60 tl ye geldi hepsi

ateşe dayanıklı fırın kaplarımm sanırım ocaktab yemek ısıtmak içinde kullanabilirimm

buda seramik kek kalıbı denemek için aldım silikn kek kalıbı alamak istemiyorum kanserojen diye bakalım bu nasıl pişiriyormuş

porselen tepsimmm

vee son olaraaaakkk ferforje çift taraflı masa saatimm

Kendim ve sevdiceğim için yeni keşfettiğim bi site olan unnado.com'dan pijama takımları aldım, hem de Çift Kaplan markasından :) Bedenler kalıp olarak sanırım az büyükmüş, alırsanız beden tablosuna bakın. Ben 36-38 beden arasıyım ve S aldım mesela... Ayrıca %100 pamuklu diyor bakalım gelince görücez.... İlerde hamileyken ya da çocuk olunca da bu siteden bolca bi şeyler alırım gibi geldi :)
.Bu arada kaliteli olunca paraya kıydım, hepsi kargo dahil 135 tlye geldi... 20 tl avealılara indirim kuponu vardı.

Son düzenleme:

canım saatını nereden aldın cok guzelmış??

Markafoniden aldım az evvel :) watsons'dan 10 tl lik çekim vardı, kargo da bedava hafta sonu... hepsi 35 tl

Son düzenleme:
yenilerr 2 adet aldığım kuşlu mumluğum ve 1 adet aldığım fener mumluğumm

magnetlerim

duvar askısı

3 tane aldığım tereyağ saklama kabı

servis tabağı

veeee 2 aydır aramadığım yer kalmayan ama sonunda bulduğumm cemile savon banyo setimmmm
çöp kovası

tuvalet fırçası

küvet havluluk

banyo seti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…