Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Çeyizlerimiz Resimli - (Sadece resim paylaşalım, yorum yok)
Misafir yemek takımı, teyzem beğenmiş beni beklerken, geçmişin izi var sanki, geçmişim benim için önemlidir de, başka modellere bakma gereği bile duymadım..
kızlar bayadır resim ekleyemiyordum bu topiğe şimdi toptan ekliyorumm sayamayacağım kadar çoğaldılar hepsini ekliyorum yeni aldıklarımın işte benim aşklarım
yeni migros cicilerim uzun zamandır gözüme kestirdiğim ve indirim olunca hemen kaptığım demliğimm ve cupcake kaselerimm cupcake kaselerden sadece 2 tane kalmışş
English home 'dan taksit taksit takım yapıyorum ilk yastıkları aldım indirimden şimdide battaniyesini aldım indirimden sıra nevresim de(yorgan kılıfında):)onunda indirime girmesini bekliyorum yada bi hediye çeki verse süper olur english home :)
lcwaikiki ve ayyıldız indiriminden kaptklarım.. can bunlarr mudo gunluk catal kasık bıcak takımım toplamda 12 adette gunlugum olmus oldu.. daha da almam mudo kravat askılıgım
<3 Kızlar en sonunda mevresimim tam takım oldu bugün gittim English home mağazasına aldım eksikleri:) bataniyesi falan tam takım oldu.Ayrıca askılık da aldım :) içimde kalmıştı bornoz ve havlularda indirim vardı dayanamadım onlardanda aldım cupcake baharatlık da şansıma buldum veeee sonunda aldım :)çook sevindirik oldum<3
gelin damat çay kaşıklarımm,, 2 takım aldığım uzun dondurma kaşıklarımm(toplam 8 tan oldular yeter diye düşünüyorum) ve ikişer tane aldığım kupalarımm ne kadar tatlılar değilmi
Bugün alınanlar 6 ADET ÇAY TABAĞI BEYAZ PLASTİK KEPÇE TAKIMI( 2 adet çelik + bir adette tahta takım var böylece kepçe takımlarım tamamlandı) BULAŞIKLIK (ben metal şeyleri sevmiyorum o yüzden plastik aldım pembe bir tek böyle bulabildim) PATATES-SOĞAN SELESİ ( Yine pembe bulup aldım )