- 2 Mart 2010
- 10.523
- 29.495
Bende çeyiz hazırlığında olduğumdan bir de pijamalara bakayım dedim internetten, defacto karşıma çıkınca şaşırdım hatta ama lcw ve defacto ev giyimi konusunda uzun bir zamandır iyiler, modelleri en azından güzel, gerçekten ciddi anlamda beğenip aldım, çeyiz için almış bulunmak için değil yani..
Anaaamm bu neee bayıldım, dibim düştü keşke benim olsaaaEki Görüntüle 1319104 karaca home nevresim
teşekkür ederim daha güzelleri sizin olsunn karacanın resimlerdeki ve gerçekteki modelleri arasında çok fark var orjinaline en çok benzeyen modellerden biri buAnaaamm bu neee bayıldım, dibim düştü keşke benim olsaaa
Musmutlu kullanın
bu dantel servisler el işi mi nerden aldın canım çok güzeller
canım paşabahçeden aldım, naylonumsu bir yapısı var.bu dantel servisler el işi mi nerden aldın canım çok güzeller
Bu yatak örtüsü çok güzel görünüyor kararsızım bende bakıyorum bu aralar,fiyatı ne kadar sedefim?Ben tubishh bu arada canımkaraca home yatak örtüm
Eki Görüntüle 1327757 Eki Görüntüle 1327758 Eki Görüntüle 1327760 Eki Görüntüle 1327762 Eki Görüntüle 1327777 Eki Görüntüle 1327770 yeşil eşofman takımından hem kendime hem nişanlıma aldım
Eki Görüntüle 1327775 baharat takımım
Eki Görüntüle 1327778 annemin el emeği ayaklı tepsimiz
Eki Görüntüle 1327776
tubişimmm bizim zevklerimiz bir zaten =) ben de çok kararsız kalmıştım aslında ama ben çok süslü yatak örtülerini pek sevmiyorum. sade ve güpür ayrıntıyı seviyorum. ee işin içine pudranın güzel tonu da girince bunu alıverdim. 300 tlydi kuzum. bunun moru da var. o da çok güzel. ama mor kullanmak için aydınlık bir yatak odası olması lazım diye benim tercihim pudra renginden olduBu yatak örtüsü çok güzel görünüyor kararsızım bende bakıyorum bu aralar,fiyatı ne kadar sedefim?Ben tubishh bu arada canım
Yok yok renk falan harika çok iyi yapmışsın ellerine sağlık kuzum güle güle kullan sevdiceğinle bebeğimtubişimmm bizim zevklerimiz bir zaten =) ben de çok kararsız kalmıştım aslında ama ben çok süslü yatak örtülerini pek sevmiyorum. sade ve güpür ayrıntıyı seviyorum. ee işin içine pudranın güzel tonu da girince bunu alıverdim. 300 tlydi kuzum. bunun moru da var. o da çok güzel. ama mor kullanmak için aydınlık bir yatak odası olması lazım diye benim tercihim pudra renginden oldu
Güle güle kullan
Aşık olarak aldığım günlük yemek takımlarım. 12 kişilik aldım farklı renklerde
canım bu takımı cok begenıyorum bnde ceyiz setinde kahvaltı takımını alıcam ama bu yemek takımının kaseleri bide yemek tabağı çok büyük mü nasıl ben günlük küçük tabak seviyorm da?
Aşık olarak aldığım günlük yemek takımlarım. 12 kişilik aldım farklı renklerde
% 100 cotton mu :)Eki Görüntüle 139284 Eki Görüntüle 139283 Eki Görüntüle 139282 Eki Görüntüle 139281
Bende geçen gün Taçtan bunları aldım
canım bu takımı cok begenıyorum bnde ceyiz setinde kahvaltı takımını alıcam ama bu yemek takımının kaseleri bide yemek tabağı çok büyük mü nasıl ben günlük küçük tabak seviyorm da?