Çeyizlerimiz Resimli - (Sadece resim paylaşalım, yorum yok)

evet şu an bir pijamam lcw benim de üstümden çıkmıyor güzeller ,ne diyim eşinizde sizde gule güle kullanın ...

Anaaamm bu neee bayıldım, dibim düştü keşke benim olsaaa
Musmutlu kullanın
teşekkür ederim daha güzelleri sizin olsunn karacanın resimlerdeki ve gerçekteki modelleri arasında çok fark var orjinaline en çok benzeyen modellerden biri bu modelin adi sasha bakabilirsinizz

Bim bam bom cok sukur dostlar ütümüz alindiiii sevdicegim heves etti ben alayim diye indirimdeydi aldik cok sukur
Philips gc7635/30
Her yerde 500 biz 400e 9 taksitle aldikk

Bu yatak örtüsü çok güzel görünüyor kararsızım bende bakıyorum bu aralar,fiyatı ne kadar sedefim?Ben tubishh bu arada canım

Bu yatak örtüsü çok güzel görünüyor kararsızım bende bakıyorum bu aralar,fiyatı ne kadar sedefim?Ben tubishh bu arada canım
tubişimmm bizim zevklerimiz bir zaten =) ben de çok kararsız kalmıştım aslında ama ben çok süslü yatak örtülerini pek sevmiyorum. sade ve güpür ayrıntıyı seviyorum. ee işin içine pudranın güzel tonu da girince bunu alıverdim. 300 tlydi kuzum. bunun moru da var. o da çok güzel. ama mor kullanmak için aydınlık bir yatak odası olması lazım diye benim tercihim pudra renginden oldu

Yok yok renk falan harika çok iyi yapmışsın ellerine sağlık kuzum güle güle kullan sevdiceğinle bebeğim

Aşık olarak aldığım günlük yemek takımlarım. 12 kişilik aldım farklı renklerde
canım bu takımı cok begenıyorum bnde ceyiz setinde kahvaltı takımını alıcam ama bu yemek takımının kaseleri bide yemek tabağı çok büyük mü nasıl ben günlük küçük tabak seviyorm da?

canım bugün geldi elime bu takımlar. dedim ki iyi ki almışım. yakından cok daha güzeller. sevmeye doyamadım inan ki. ben de senin gibi korktum acaba cok büyükler diye (fotoda öyle duruyor) ama normal boyuttalar. hatta kahvaltı takımı ve pasta takımı almamaya karar verdim. katlı kurabiyelik, kek fanusu ve çay fincanlarını da aldım mı hem kahvaltılık hem de pastalık. tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…