Çeyizlerimiz Resimli - (Sadece resim paylaşalım, yorum yok)

Sevgili gelin adayları çeyziniz için Karaca nın en yeni ürünü olan Granit tencere kazanmak istermisiniz.Yarışmaya buyrun,soruyu cevaplayın,çekilişteki şanslı siz olursanız çeyzinizi bu granit tava ile zenginleştirin :KK39::KK39::KK39:

complete set.png bernardo çaydanlık.jpg bernardo kahvaltı.jpg clipso1.png fakir darky.png hisar çbt.jpg royaltea1709.png yoyo bardak.png complete set.png bernardo çaydanlık.jpg clipso1.png bernardo kahvaltı.jpg fakir darky.png hisar çbt.jpg royaltea1709.png yoyo bardak.png

kızlar noble life dan günlük yemek takımı almak istiyorum içinizde noble life dan ürün alan var mı kaliteli mi birde desenleri çıkıyor mu bulaşık makinesinde yıkayınca?

Kızlar merhaba bende yeni katıldım aranıza foto yüklemek istiyorum fakat nasıl yüklücem bilemiyorum:)
merhaba canım yorum kısmında dosya yükleyi tıkla nereden fotograf ekleyeceksen seç sonra büyük resmi tıklaya bas sonrada cevapla yı işaretle.en basit şekliyle böyle :KK66:
yüklemişşsin ama senn msjı paylastıktan sonra farkettim

:KK57::KK57: şoklardayım şu an defacto ve bu güzellikler :KK64::KK64: çok güzeller :KK66:

Bende çeyiz hazırlığında olduğumdan bir de pijamalara bakayım dedim internetten, defacto karşıma çıkınca şaşırdım hatta ama lcw ve defacto ev giyimi konusunda uzun bir zamandır iyiler, modelleri en azından güzel, gerçekten ciddi anlamda beğenip aldım, çeyiz için almış bulunmak için değil yani.. :KK51:

X