• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çeyizlerimin Hepsi :)

hayırlı olsun herşey çok güzelde blendrını keşke farklı ve daha büyük hacimli alsaydın. aynısını ben kullanıyorum bana göre hiç kullanışlı değil. bide bişey tavsiye edim kullanırken tuşa basılı tutma sürekli bırakıp bırakıp basmalıymışız, ben basılı tuttum bi anda durdu sonra bir gün çalışmadı ertesi gün çalıştı yine hala bazen basılı tutunca duruyor. basıp basıp bırakmak lazımmış oda benim hoşuma gitmedi hiç kullanışlı değil. bebek mamalarında kullanılır o bakımdan iyi.

Öncelikle iyi dileklerin için çok teşekkür ederim.Tavsiyen içinde teşekkür ederim o kadar araştırdım aldım blendırı üzüldüm söylediklerine.:84::84: Dikkate alacağım söylediklerini teşekkürler.

arkadaşım bizi unuttun bu aralar :24:
Çiçekciğim unutmadım sizi pazartesi çok yoğundum giremedim hiç hastaydım da ayrıca bugünde evdeyim hastayım o yüzden yarın bomba gibi dönücem aranıza:21::21:

cicilerini iyi günlerde kullan canım :nazar:

Teşekkür ederim daha iyileri sana olsun inşallah hayırlı teskereler ayrıca az kalmış :72::72:

Öncelikle iyi dileklerin için çok teşekkür ederim.Tavsiyen içinde teşekkür ederim o kadar araştırdım aldım blendırı üzüldüm söylediklerine.:84::84: Dikkate alacağım söylediklerini teşekkürler.

Çiçekciğim unutmadım sizi pazartesi çok yoğundum giremedim hiç hastaydım da ayrıca bugünde evdeyim hastayım o yüzden yarın bomba gibi dönücem aranıza:21::21:

Teşekkür ederim daha iyileri sana olsun inşallah hayırlı teskereler ayrıca az kalmış :72::72:

sağol canımmm az kaldı evet :69:

Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin hepimize :nazar:

Yorganımız 5 adet var
$2.webp
Battaniyemizin bir diğeri
$100_3017.webp
Annemin yaptıığı mevresim takımlarım
$100_3023.webp

$100_3028.webp

$100_3018.webp
Bunuda kocişim aldı :)
$1.webp
Bu mevresim takımını çok beğendim bunun haricinde bir tane daha alıcak kaynanam.Ben almıyorum mevresim takımı annemin yaptıklarını kullanmayı düşünüyorum o yüzden

Son düzenleme:
Bende elimden geldiğince öyle yapacam canım, anneciğimin o kadar emeği var.. yalnız danteller dertsiz ipten değil biraz o sıkıntı yaratacak ama neyse...

çok güzeller hepsi iyi günlerde kullanırsın inşallah

Kullana bildiğimiz kadar kullanırız bizde :64::64: annem yapmış sandıkta eskiyene kadar üstümde eskisin diye düşünüyorum

Kullana bildiğimiz kadar kullanırız bizde :64::64: annem yapmış sandıkta eskiyene kadar üstümde eskisin diye düşünüyorum

Kesinlikle! :1:

Yorganları 5 adet almakla iyi etmişsin. Bende de 5 tane var.. 2 si bize ( 1 i yedek ) 2 si misafire 1 adet de stokta dursun dedim :1: bunların makinada yıkanabilmesi çok güzel, seviyorum yorganlarımı :16:

Kesinlikle! :1:

Yorganları 5 adet almakla iyi etmişsin. Bende de 5 tane var.. 2 si bize ( 1 i yedek ) 2 si misafire 1 adet de stokta dursun dedim :1: bunların makinada yıkanabilmesi çok güzel, seviyorum yorganlarımı :16:

Bende öyle düşündüm üç tanesini misafir için kaldırırım dedim ikisi açıkta durur kaz tüyü alayım dedim ama daha önce kullanmadığım için cesaret edemedim çamaşır makinamı 8 kg alıcam rahatca yıkarım hepsini

Fiskos masam yok almıcam ama örtüsü var :1::1:
$100_3067.webp

$3213.webp
8 kişilik masa örtüm annem çok önceden yapmış
$100_3069.webp

$100_3071.webp
Sehba örtüsü ve tepsi örtüleri
$100_3051.webp
Oda takımlarım
$100_3055.webp

$100_3053.webp

$100_3065.webp
Yatak odası takımlarım
$100_3062.webp

$100_3058.webp

$100_3061.webp

Son düzenleme:
teşekkür ederim çiçekim:16::16: aklıma gelenleri ekliyorum başörtülerim ve patiklerim kaldı onları da üşenmez çekersem eklicem

Son aldıklarımı ekliyorum kızlar
Dondurma Kaşığımız
Eki Görüntüle 192824
Bavulumuz
$100_3083.webp
Tezgah üstü kavanozlarımız
$100_3092.webp
Krep tavamız
$100_3087.webp
İğne iplik takımımız
$Travco 5 004.webp
Halı Kaydırmazımız
$kidssewingkit14.webp
Oturma odası avizemiz
$Fotoğraf0031.webp
Yatak odası avizemiz renkli ışığı da var
$Fotoğraf0029.webp $Fotoğraf0030.webp
Bunuda hol için aldık ama desensiz ve daha ince uzun bizimki
$1000105259.webp
Mutfak avizesinin fotoğrafını bulamadım malesef evimde görürsünüz onuda inşallah :)

Son düzenleme:
Back
X