Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırlı olsun herşey çok güzelde blendrını keşke farklı ve daha büyük hacimli alsaydın. aynısını ben kullanıyorum bana göre hiç kullanışlı değil. bide bişey tavsiye edim kullanırken tuşa basılı tutma sürekli bırakıp bırakıp basmalıymışız, ben basılı tuttum bi anda durdu sonra bir gün çalışmadı ertesi gün çalıştı yine hala bazen basılı tutunca duruyor. basıp basıp bırakmak lazımmış oda benim hoşuma gitmedi hiç kullanışlı değil. bebek mamalarında kullanılır o bakımdan iyi.
Çiçekciğim unutmadım sizi pazartesi çok yoğundum giremedim hiç hastaydım da ayrıca bugünde evdeyim hastayım o yüzden yarın bomba gibi dönücem aranızaarkadaşım bizi unuttun bu aralar![]()
cicilerini iyi günlerde kullan canım![]()
Öncelikle iyi dileklerin için çok teşekkür ederim.Tavsiyen içinde teşekkür ederim o kadar araştırdım aldım blendırı üzüldüm söylediklerine.:84::84: Dikkate alacağım söylediklerini teşekkürler.
Çiçekciğim unutmadım sizi pazartesi çok yoğundum giremedim hiç hastaydım da ayrıca bugünde evdeyim hastayım o yüzden yarın bomba gibi dönücem aranıza
Teşekkür ederim daha iyileri sana olsun inşallah hayırlı teskereler ayrıca az kalmış![]()
Kullana bildiğimiz kadar kullanırız bizdeannem yapmış sandıkta eskiyene kadar üstümde eskisin diye düşünüyorum
Kesinlikle!
Yorganları 5 adet almakla iyi etmişsin. Bende de 5 tane var.. 2 si bize ( 1 i yedek ) 2 si misafire 1 adet de stokta dursun dedimbunların makinada yıkanabilmesi çok güzel, seviyorum yorganlarımı
![]()