• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ceyizlerim :)) Kizlar yardim edin eksik bisee varmii dahaaa

bunlarida ceyizime bugün ekledim :16::16:

$budni3.webp

Hayırlı olsun canımm allah mutlulukla kullanmayı nasip etsinn :nazar::nazar: hepsi çok güzell :16::16:

canım hepsi şahane güle güle kullan :16:

Hepsi çok güzel. Rabbim mutlulukla, aşkla kullanmayı nasip eder inşaAllah :16:

Hayırlı olsun canımm allah mutlulukla kullanmayı nasip etsinn :nazar::nazar: hepsi çok güzell :16::16:

Canım çeyizlerinin hepsi çok güzel güle güle kullan:nazar:

:nazar::nazar::emir_bebek: aminnn insallahhh allah bana bu ceyizlerimi kullanmaya nasip eder :16::16: cok tskler kizlar :49::49:

kim sevmez ki para harcamayı ah bide olsa:1:
hepsi çok güzel çeyizlerinin.bide dikkatimi çekti hep kullanışlı ve orjinal ürünler almışsın bu çok güzel.güle güle kullan:16:

kim sevmez ki para harcamayı ah bide olsa:1:
hepsi çok güzel çeyizlerinin.bide dikkatimi çekti hep kullanışlı ve orjinal ürünler almışsın bu çok güzel.güle güle kullan:16:

evtt dogru diyosun keskee bu paranin kuyusu kurumasaaa :10::10: her ay caliyorum aliyorum parami ama bitiyoo hemencikk:16::16:

cok cok cok tsk ederim canim :9::9: cok önem veriyorum herseyin en iisi olsun istiyorum:16: belki birazcik abartmis olabilirim ama her aldigim esyala cooook mutlu oluyorum ve aldiklarima baktikca bikmiyorumm daa :9: insallah allah bunlari bana kullanmayi nasip eder:17:

hayırlı olsun canım KAhvaltı takımı göremedim ben eksik olarak :) tabi alıp almamak senin tercihin :16:

Back
X