• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ceyizlerim :)) Kizlar yardim edin eksik bisee varmii dahaaa

Süperler tacin morlu carsafinin aynisini bende aldim bu hafta kismetse sercez evimize bitanemleeee az kaldiiii o tost makinenin aynisindan bende alcaktim kararsiz kaldim
Allah iyi günlerde kullanmayi nasip eder insallah :)

sgl cnm benim :)) evt sahane gözüükyor bakalim allah insallah kulanmayi nasip eder ikimizede:nazar::nazar::21:

peki sen hangi evl aletlerini aldin.. russell hobbsun cok güzel aletleri var cok karatsiz kaldim. ilk basta beyaz dokunmatikleri alcaktim.. hatta aldm.. ama dokunmatik bozuktuu geri verdim.. dedim güzelde ama kullanisli deil bozulur fln.. hhic ugrasmam :10:

sgl cnm benim :)) evt sahane gözüükyor bakalim allah insallah kulanmayi nasip eder ikimizede:nazar::nazar::21:

peki sen hangi evl aletlerini aldin.. russell hobbsun cok güzel aletleri var cok karatsiz kaldim. ilk basta beyaz dokunmatikleri alcaktim.. hatta aldm.. ama dokunmatik bozuktuu geri verdim.. dedim güzelde ama kullanisli deil bozulur fln.. hhic ugrasmam :10:

Bugün carsaflari yikadim yarinda sercem allah kismet ederse resmini cekip gösteririm sana :)
Vallah canim benimkiler karisik su isiticim bosch dan tost makinesini korkmazdan alcam süpürge makinem miele den semaverim arzum dan baya karisik benimkiler :) ama görünüs olarak seninkiler harikaaa ama kullanislimi bilmiyorum ben o markanin dokunmatik su isiticisini istiyordum türk parasiyla 300tl ediyordu ya baya pahali geldi o yüzden almadim

Bugün carsaflari yikadim yarinda sercem allah kismet ederse resmini cekip gösteririm sana :)
Vallah canim benimkiler karisik su isiticim bosch dan tost makinesini korkmazdan alcam süpürge makinem miele den semaverim arzum dan baya karisik benimkiler :) ama görünüs olarak seninkiler harikaaa ama kullanislimi bilmiyorum ben o markanin dokunmatik su isiticisini istiyordum türk parasiyla 300tl ediyordu ya baya pahali geldi o yüzden almadim

süpersinnn :16: mutlaka resim cekip paylasmani beklerimm cokk merak ediyourm.. benim ki oldugu gibi kutunun iicnde duruyor :10::10:

hmm nesee yinede ii en önemlisi bu altelteri olmasini naisl olursa olsn ama ben acayip dikkat ediyorum hani hepsi ayni renk ayni tarz olsn diye.. odlugu kadarliyla yapmaya calsiitm..
iyikiii almamisin o su isiticii.. görünüs olarak harikaaaaa :6: bir hafta boyunca evde kullandim deneidm biraz tedirgin oldum.. haftanin sonunda dokuntign bir tarafi bozuldu.. al iste bukadar para veirlirmii deymezz.. cöpe at daha ii o parayi :1: hemn geri yolladim :27: burda almanyada marka baya bir tutulyuor insanlairn yorumlarina bakarak aldm sectm ztn :)) ilk basta bende hepsini bosch alcaktm... :16::16:

süpersinnn :16: mutlaka resim cekip paylasmani beklerimm cokk merak ediyourm.. benim ki oldugu gibi kutunun iicnde duruyor :10::10:

hmm nesee yinede ii en önemlisi bu altelteri olmasini naisl olursa olsn ama ben acayip dikkat ediyorum hani hepsi ayni renk ayni tarz olsn diye.. odlugu kadarliyla yapmaya calsiitm..
iyikiii almamisin o su isiticii.. görünüs olarak harikaaaaa :6: bir hafta boyunca evde kullandim deneidm biraz tedirgin oldum.. haftanin sonunda dokuntign bir tarafi bozuldu.. al iste bukadar para veirlirmii deymezz.. cöpe at daha ii o parayi :1: hemn geri yolladim :27: burda almanyada marka baya bir tutulyuor insanlairn yorumlarina bakarak aldm sectm ztn :)) ilk basta bende hepsini bosch alcaktm... :16::16:

Vallah canim benim herseyim apar topar oldu ceyizim hic yoktu su 7ay icinde herseyimi aldim :) az zorlandik ama olsun bunada sükür

bence çok şık ve güzel şeyler almışsın, temel şeyler tamam:34: eksik illa ki çıkar benim de vardı eksiklerim evlenince eşinle alırsın bazılarını da hem ikinizin zevkine göre alırsınız:38:

bence çok şık ve güzel şeyler almışsın, temel şeyler tamam:34: eksik illa ki çıkar benim de vardı eksiklerim evlenince eşinle alırsın bazılarını da hem ikinizin zevkine göre alırsınız:38:

illaki öyle olacaktir :3::3: ben sadece aman herseyim olsun evlendiktn sonra.. belki ilk basta evi dogrudrüz geciremicez... ozamana kadar hersey olsun bitisn istiyorum:6:
cünkü o almanyaya gelcek ilk iki üc ay is bulasaya kadar zorluk cekeriz elbett :26::26:

KORKMAZ Caydanlik Tombik

ve Silikon fircam Kepcem vs...

$caydanlik.webp

$altincicadde-turuncu-silikon-hazirlik-seti.webp

güle güle kullan çeyizciklerini aşkla kullan hepside güzel:34:

canım cezve takımın var mı , görmemiş de olabilirim:D
sabah kahvaltılarında 2 şirin yumurtalık masaya renk katar tavsiye ederim:D
şık bi şekerlik al canım ilk kahvaltınız da şekerliksiz kalmayın:D
plastik kaseler ve saklama kapları da çok işine yarayacaktır.
eger çalışıyorsan mikrodalga fırın da düşün derim buzluga hazırladıgın yemegi şipşak hazır hale getiriyor.
sofra bezleri, maşrafa,kürek, halı fırçası, temizlik legeni, mandal, çamaşır kurutmalığı, duvar saati, vilada seti(bu en önemlisi sanırım:)
gırgır,3lü temizlik bezleri kapı girişine wc girişine küçük halı gibi ürünler, ayakkabılık, çamaşır ve bulaşık detarjanı koymak için 2 şirin kutu:D, diş fırçalık ve diş fırçaları, mutlaka ve mutlaka pil(kumanda, saat için) tezgah üzerini temizlemek için küçük çekçeklerden de tavsiye ederim çok kolaylaştırıyor işleri:)
canım bunlar çok da çehizden sayılmaz ama hatırlatayım dedim:D
biz bunları unutmuştuk da zırt bırt alışverişe çıkmıştık:D
güle güle kullanın, çok mutlu olun inşaallah:D:D:D

Back
X