herşeyin çok güzel bayıldım özellikle küçük ev aletlerineee bu arada waffle makinanın markasını öğrenebilirmiyimmm
SGLLLL

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
herşeyin çok güzel bayıldım özellikle küçük ev aletlerineee bu arada waffle makinanın markasını öğrenebilirmiyimmm
Süperler tacin morlu carsafinin aynisini bende aldim bu hafta kismetse sercez evimize bitanemleeee az kaldiiii o tost makinenin aynisindan bende alcaktim kararsiz kaldim
Allah iyi günlerde kullanmayi nasip eder insallah :)
sgl cnm benim :)) evt sahane gözüükyor bakalim allah insallah kulanmayi nasip eder ikimizede
peki sen hangi evl aletlerini aldin.. russell hobbsun cok güzel aletleri var cok karatsiz kaldim. ilk basta beyaz dokunmatikleri alcaktim.. hatta aldm.. ama dokunmatik bozuktuu geri verdim.. dedim güzelde ama kullanisli deil bozulur fln.. hhic ugrasmam![]()
Bugün carsaflari yikadim yarinda sercem allah kismet ederse resmini cekip gösteririm sana :)
Vallah canim benimkiler karisik su isiticim bosch dan tost makinesini korkmazdan alcam süpürge makinem miele den semaverim arzum dan baya karisik benimkiler :) ama görünüs olarak seninkiler harikaaa ama kullanislimi bilmiyorum ben o markanin dokunmatik su isiticisini istiyordum türk parasiyla 300tl ediyordu ya baya pahali geldi o yüzden almadim
süpersinnnmutlaka resim cekip paylasmani beklerimm cokk merak ediyourm.. benim ki oldugu gibi kutunun iicnde duruyor
hmm nesee yinede ii en önemlisi bu altelteri olmasini naisl olursa olsn ama ben acayip dikkat ediyorum hani hepsi ayni renk ayni tarz olsn diye.. odlugu kadarliyla yapmaya calsiitm..
iyikiii almamisin o su isiticii.. görünüs olarak harikaaaaabir hafta boyunca evde kullandim deneidm biraz tedirgin oldum.. haftanin sonunda dokuntign bir tarafi bozuldu.. al iste bukadar para veirlirmii deymezz.. cöpe at daha ii o parayi
hemn geri yolladim
burda almanyada marka baya bir tutulyuor insanlairn yorumlarina bakarak aldm sectm ztn :)) ilk basta bende hepsini bosch alcaktm...
![]()
bence çok şık ve güzel şeyler almışsın, temel şeyler tamameksik illa ki çıkar benim de vardı eksiklerim evlenince eşinle alırsın bazılarını da hem ikinizin zevkine göre alırsınız
![]()
Hepsi çok güzellll. Mutlu günlerde kullanman dileğiyle..![]()
![]()
Kaseler çok sevimli yaaa güle güle kullanCKB TAKIMIM GÜNLÜK
Eki Görüntüle 670381 Eki Görüntüle 670382
Günlük yemek takim
Eki Görüntüle 670383
Eki Görüntüle 670384
Kaseler çok sevimli yaaa güle güle kullan![]()
Bizbu kadar çok plastik kabı napıcaz yaaa
Bizbu kadar çok plastik kabı napıcaz yaaa![]()