çeyizlerim (hazırlık-tamamlanma aşamasında)

Yatak örtülerin Mudo'dan galiba ??? Buna benzer bir örtüye bende bakmıştım çükü ama kararsız kalmıştım.. böyle yatağın üzerine serilince güzel gözükmüş..

mudo'dan almadım,Ankara Ümitköy'de cağdaş market'in yanındaki Lady Home'dan almıştım.ındirimli fiyatı 89 liraydı.Daha sonra 179 olmuş fiyatlar.

canım hepsini güzel huzurlu günlerde kullan inşallah
kahvaltı takımın çok şık markası ne acaba renkleri de var mıdır?
fisslerin çok iyi olduğunu burada da çok okumuştum ama hiç gözümle görmedim kapak dizaynı ilginç görünüyor kullanışlı mı acaba sanki açmak için özel bir çaba gerektircek gibi duruyor :)

tatlım geç okudum mesajını,kahvaltı takımının markası bernardo.birde klasik kelebekli çiçekli pembesi vardı.
Tencerelere gelince daha kullanmadığım için birşey söyleyemiyeceğim ,çok ergonomik; ama düdüklüsünü denemek için kulandım harika.

info@kocaergroup.com.tr adresine oturduğun şehri yaz gönder.Aaaa inanmıyorum hatta sen tam fabrikasının bulunduğu şehirde oturuyormuşsun.Denizli'de üretiliyor.
bak sana adreste buldum hazır,(bana attıkları mailin altında yazıyordu):
ADRES : KOCAER MODERN MAĞAZACILIK ıŞL. A.Ş.

ORGANıZE SANAYı BÖLGESı 2.KISIM RESSAM ıBRAHıM ÇALLI CAD. DENıZLı
TEL : 0 258 269 20 47

şansa bak cnm ben şehrinde oturuorum ve duymadım ama daha çeyize yeni başladığım için tabi :kedi:............sen burdan mı aldın cnm yani dnzliye gelerkmi ?

Canım hepsini güle güle mutlulukla huzurla ve sağlıkla kullanmayı nasip etsin allahım inşallah.. :Saruboceq:

Şu havanı nerden aldın acaba çok şıkmış yahu

canım herşeyin çok güzelmiş
Allah arttırsın herşey gönlüne göre olsun inşallah
güzel günlerde kullan

Back
X