çeyizlerim (hazırlık-tamamlanma aşamasında)

gules84

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2008
307
3
118
Son düzenleme:
hepsi çok güzeller Allah güle güle kullanmayı nasip etsin... kahvaltı takımının markasını sorabilir miyim? çok beğendim

teşekkür ederim kızlar, çok naziksiniz. Allah cümlemizin ceyizini huzur dolu günlerde kullanmamızı nasip eder inşallah,Amin.

hepsi çok güzeller Allah güle güle kullanmayı nasip etsin... kahvaltı takımının markasını sorabilir miyim? çok beğendim
canım Bernardo'dan aldım, 1 ay oluyor alalı.(Ankara CEPA bernardo mağazasından.)

herşeyini çok beğendimm eften püften bişey göremedim

hepsii şık ve kaliteli ürünlerr

iyi günlerde kullan..

kahvaltı takımın çok şeker
bornoz bende jua kullanıyorum çok memnunum...
allah daha daha çoğaltsın ve mutlu günlerde kullanmayı nasip etsin canım

herşeyini çok beğendimm eften püften bişey göremedim

hepsii şık ve kaliteli ürünlerr

iyi günlerde kullan..

1kez düşünüp,aldıktan sonra 10 kez pişman olmaktansa ;10 kez düşünüp 1 kere alıp sayılamayan memnuniyetlerle kullanmak hepimize nasip olması dileğiyle canım,teşekkürler

tencere takımını ne kadar aldın? çok hoşuma gitti çeyiz hazılıklarına başladığımda hiç olmazsa bilgi sahibi olayım

Tencerene takımının aynısı alan arkadaşım 1 ay önce Tepe Home da göstermişti kapak dizaynına bayılmıştım.

Kahvaltı takımın kelebekli öldüm bittim.

Bornozlarında çok sade ve şık ,kısacası hepsi çok hoş iyi günlerde mutlulukla ve huzurla kullan inşallah.

Bir arkadaş tencere takımının fiyatını sormuş yanlış hatırlamıyorsam 1.200 tl demişlerdi.

Teşekkürler kızlar.Daha iyisi sizlere olsun inşallah.
tencere takımını geçen sene boyner'de gördüm öldüm bittim :)fiyatı 1250'ydi o zaman.1100 e düştü önce,sonra 999,sonra %15 turkcell indirimi daha yapılınca 850 +birde 150 liralık alışveriş çekim vardı. Bana 700'e geldi.
eavantaj diye bir sitede fiyatı daha uygun boyner'e göre.Birde teşhir ürünleri fiyatı yarı yarıya ama garanti kapsamı dışında.

Son düzenleme:
Back
X