çeyizleri yerleştirmede evi temizlemede erkek tarafı olmasa olmaz mı?

mawro

biraz ayrılık biraz hüzün
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2009
690
1
96
Diğer
kayınvalidem bana darılmış.niye demişim ki evi tek başıma sericem tek başıma temizliycem diye...bunda sizce yanlış olan bir şey var mı?

valla bizde adetir erkek tarafı temızler ya da temizletir sonra evı dızmeye gelenlerı yedır ıcırır falan ama gunmuzde pek kalmadı aynı sehırde oturamyanlar kendlıeri temizlıyo yada temizletiyor benim iki kuzenimin eşlerinin aileler, uzaktayıdı bırı yurtdısndaydı valla kız tarafı olarak bız temızlledık sartlara ve ortama göre değişir canım

aynı yerde ısenız erkek tarafının yapması gerekıyor coğu yerde bu böle
sızde adet nasıl bılmıyorum cnm
crazzy dedığı gıbı bızde

olmasada olur kendı tarafınla pek ala yaparsınız bence zaten eskıde kaldı bu ceyız serme felan

Ben evimi teyzemle ve annemle yerleştirdim.Temızlık içinde yardımcım var o halletti.Eşımın tarafından kımse gelmedı,hatta geri kalanları eşimle toparladık :) Hiç sevmem öyle şeyleri ne alaka yani hem ayak altı olurlar hıc hosuma gıtmez.Her seyın yerını ben bılmek ısterım koydugum gıbı.Hemde eşyalarımı kımseye elletmem.Zaten kayınvalıdem paşa soyundan gelme olduğu için haspam son 1 hafta kala geldı düğüne ama çok şükür paso gezdi:) Bundan şikayetçi miyim asla..Çok da iyi oldu o kadını hiç sevmiyorum...Zaten geleyım deseydı annem ıkı laf solerdı ona :))) Ama keşke eşimin üvey annesi gelseydi pırlanta gibi kadın,ama onuda evlendıkten snr tanıdım :))) Kısmet işte.

ayy inş..ben ken evimi kendim yerleştiririm sevmiyorum başkalarının işme karışmasına

ben de nişanlımla berbaer temizledim. kafadengi 1 arkadaşım geldi bi de biraz yardım etti. erkek tarafına söylemiştim daha önce kendimiz halletcez diye.

ya kızlar söylemekte yarar var. ayıp sizin aileniz gelio da o nie gelmesin. onun da oğlunun evi kuruluyo. biz de de oğlan evi tutar temizletir. ama bence mümkünse yani iki ailede gelebiliosa el birliğiyle beraberce yapılmalı. her iki tarafında gönlü olsun değilmi.tabi aranızdaki sevgiye bağlı birazda

Canım bizim buralarda adet kız tarafı gelir yerleştirir. Zaten kayınvalidem rahatsız olduğu için ben yormak istemedim.. Evi şirket tutup temizlettim. Yerleştirme de genelde annem geldi. Kayınvalidem de arada geldi..

el birliği ile yapılır, o taraftanda gelenler oluyor ablası annesi vs... kız tarafından da hep birlkte ev yerleştirilir bizde de ...

Evin kaba temizligini nisanlim kardeşleriyle beraber yapti cam kapi mutfak dolabi temizleme islerini ceyiz sermeden baya once yapacağız ki ceyizler geldiginde bi bezle tozunu alip hemen yerlestirelim diye.benim kuzenim evlenmisti kiz tarafi sadece ceyiz sermeye geldi halam sogolsun tum evi temizledi hatta mutfak dolapları benim elimden gecti:))))

Ama ben dolaplarimi falan kendim temizlemek istiyorum kim benim dolabimi niye silsin ve ne kadar temiz silebilir tartisilir ama evin kaba temizligi nisanlim ve ailesi tarafindan yapildi mobilya perde ve beyaz eşya gelmeden de her seferinde evin bi tozu alinir misss:)))nisanlimin ailesinin apartmaninda oldugu icin bizim ev her mobilya geldiginde gidemeyebilirim onlar daha yakınlar alt taraflarında kalacak yerlerin tozunu almalari yeter buz dolabı vs iclerini çeyiz sermeden once bi gun nisanlim beni evden alir gider temizleriz.su anda 3 aylik nisanliyim dugune 9 ay var daha:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…