selam kızlar daha önce böyle bir konu açıldı mı bilmiyorum ama açma gereği duydum.. 
bu topikte çeyizinizde en sevdiğiniz eşyalarınız nelerdir bunları paylaşalım ... her aldığınızı seviyosunuzdur ama bazılarını almak için gece gündüz hayal kurarız dimi
nerden aldığınızı ve kaça aldığınızıda belirtirsek hem ben hem diğer çeyizdaşlarımıza yardım olur konuyu açan olaraktan açılışı yapıyorum
çelik tencere takımım emsan 350 tl , kahvaltı takımım karaca 468 , mumlar ikea 10 tl , çaydanlık korkmaz maxi markafoniden çekimle 65 tl ye aldım kargo dahil , saklama kaplarım 3,5 tl bi milyoncu diye geçen yerden , ikea fener 8 tl, ikea peçetelik 6 tl , klozet takımım 35 tl markasını bilmiyorum model buna benziyo renkler aynı sevdiceğime aldırmıştım
pembe pasta takımım pembe çatal kaşık takımım ve ekmek kızartma makinam avondan sadece çatal kaşığa para verdim 20 tl diğerleri hediye bunuda sevdiceğime aldırmıştım
, yastık kılıflarım 2 siyah 2 kırmızı olarak tanesi 6 tl yada 7 tlyi tediden almıştım , ve de gürallar kalpli çay takımımı 25 tl ye markafoniden aldım ... benim aşkla aldığım ürünlerim en başta bunlar sıra sizde şimdi 

bu topikte çeyizinizde en sevdiğiniz eşyalarınız nelerdir bunları paylaşalım ... her aldığınızı seviyosunuzdur ama bazılarını almak için gece gündüz hayal kurarız dimi

nerden aldığınızı ve kaça aldığınızıda belirtirsek hem ben hem diğer çeyizdaşlarımıza yardım olur konuyu açan olaraktan açılışı yapıyorum

Eklentiler
-
$SAM_1312.webp8,2 KB · Görüntüleme: 106
-
$13660_buyuk.webp11 KB · Görüntüleme: 142
-
$iGx8GrJxNm0TISKk.webp12,3 KB · Görüntüleme: 133
-
$12720_buyuk_zoom.webp9,6 KB · Görüntüleme: 114
-
$korkmaz-a073-satina-maxi-caydanlik-seti-11-lt-20-lt_1075__900x676_1.webp9,4 KB · Görüntüleme: 124
-
$miray_kirmizi-800x800.webp13,6 KB · Görüntüleme: 140
-
$0.webp24,8 KB · Görüntüleme: 128
Son düzenleme: