- 9 Haziran 2015
- 82
- 22
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tefal evde elim ayağım gibi. Onuna mutfak çok yağlanmıyor. Evde yağ kokusu olmuyor. Öncelik önemli. Kızartması muhteşem değil ama o olmadan benim için hayat zor.Şaka bir yana her yaptığı harika sayılmaz. Ama ben çok kullanıyorum. Çeyiz için gereksiz geliyor.
Kizlar, Madame Coco indirimleriyle bizi cezbediyor ama hic kullanan var mi urunlerini ?
Canim bir sey soracagim: Muffin kaliplarinin icine desenli kagit kullanarak mi yapiyorsun, yoksa direk tepsiye mi diziyorsun kagitlari?1 kaşık yağ ile kızartma yapan sevgili tefal fritöz
indirimde diye aldığım 3. yemek takımım
muffin ve tart kapları. muffini yıkamakla uğraşmak yerine desenli kağıtlar kullanıyorum fiyatı da çok uygun. tartı yapmaya vaktim bile olmadı henüz.(uzun saat çalışıyorum)
değişik borcam çeşitleri güzel ama ben her çeşidini aldığım için pişmanım. hepsini kullanmam mümkün değilmiş bunu anladım.
evim kira olacaktı aradığım gibi bir ev elbet bulurum dedim ama bulamadım. istediğime en yakın evi buldum. ama mutfak dolaplarım çok azdı. tezgahım küçücük. bu yüzden mutfağıma aldığım bir çok aksesuarı kutusundan bile çıkaramadım hevesim kursağımda kaldı. kısacası eviniz kendinizin ise sıkıntı yok. kiralayacaksanız her şeyi düşünün. düğünden sonra da alırsınız. sığmayabilirsiniz eve ya da mutfak dolaplarıyla uyumsuz olabilir.
Hisara bile paslaniyor diyenler var :S Benim CKB takimlarim da Hisar. Bir tane de misafirlik almayi dusunuyordum ama ne yapacagimi bilmiyorum simdi :SKaraca Emsani satin aldi demislerdi ama buna ragmen paslanmasi cok ilginc. Demekki kaliteyi bozmuslar canim.
Billuriyelerde falan urun fazla gelince satiyorlar aslinda bazen uygun fiyata. Hala bulamadiysan denk geldikce sorabilirsin canimKizlar elinizde catal kasik sandigi olupta ugun fiyata satmayi dusunuyorsaniz bana ulabilirsiniz
Canim bir sey soracagim: Muffin kaliplarinin icine desenli kagit kullanarak mi yapiyorsun, yoksa direk tepsiye mi diziyorsun kagitlari?
canım sadece bıçakları paslanır eğer bıçakları nemde bırakmazsan ve bulaşık makinasına atmazsan problem olmaz diğer çatal kaşıklarda paslanma olmaz bıçaklarda keskinlik için nikeli düşürüyolar onlarda uzun vadede malesef paslanma yapıyoHisara bile paslaniyor diyenler var :S Benim CKB takimlarim da Hisar. Bir tane de misafirlik almayi dusunuyordum ama ne yapacagimi bilmiyorum simdi :S
Benim de simdilik 2 tane var. Biri cam, biri de ahsap tabanli. Aynen alirken cok zevkli :) Ben daha almayim bari :)kek fanuslarım çokça çeşit renkş aldım 1 tane yeterliymiş diğerleri çok gereksz oldu hevesle almıştım hepsini
Umarim dedigin gibi olur canim. Cunku bir yerde de okuduguma gore: Ceyizini acar acmaz pasli bulmus biri hepsini. Markayi karalamak icin mi yapiyorlar nedir anlamadim. Hisara da guvenemeyeceksek kime guvenelim yani :)canım sadece bıçakları paslanır eğer bıçakları nemde bırakmazsan ve bulaşık makinasına atmazsan problem olmaz diğer çatal kaşıklarda paslanma olmaz bıçaklarda keskinlik için nikeli düşürüyolar onlarda uzun vadede malesef paslanma yapıyo
haklısın canım ama onun depoda saklamada problemi olmuştur. kendiliğinden paslanmaz ben korkmazda çalışıyorum ordan biliyorum :)Umarim dedigin gibi olur canim. Cunku bir yerde de okuduguma gore: Ceyizini acar acmaz pasli bulmus biri hepsini. Markayi karalamak icin mi yapiyorlar nedir anlamadim. Hisara da guvenemeyeceksek kime guvenelim yani :)
kek fanuslarım çokça çeşit renkş aldım 1 tane yeterliymiş diğerleri çok gereksz oldu hevesle almıştım hepsini
Mantiklihaklısın canım ama onun depoda saklamada problemi olmuştur. kendiliğinden paslanmaz ben korkmazda çalışıyorum ordan biliyorum :)
Arzu 1 yillik evliymissin ama masallah tecrubelerin 10 yillik evlilere tas cikartir cinsten :) Cok sagol canim fikirlerin icin Baya isimize yarayacaklar :)İncik cıncık aksesuar almayın eviniz surekli tozlanacak ve onları yerlerinden oynatıp tek tek toz almak eziyet olacaktir . hediye gelmesi muhtemel eşyalardan kaçının zira en az 5 takım kase 7 8 adette borcam gelmesi muhtemeldir.. Kahvaltı alışkanlığınız var ise tost makinesi ekmek kızartma makinesi mikrodalga on numara yardımcınız olucaktir . kahvalti takımımı hic kullanmadim düz tabaklar yeter artar bile iki kişiye.. Binde bi belki misafire yada esinize özel bisiler yapmak istediğinizde kullanilir onun dışında sanmıyorum kimse çıkartıp her gün onları kullansin. katı meyve presi kışın uç beş kere kullanılıp kaldırılan bisi zilyon tane bulaşık çıkartıyor eziyetten başka bişi değil dolabımın dibinde at gibi yer kaplıyor. Danteller.... Birşey soylememe lüzum yok sanırım gereksizliği üzerine destan yazılabilir. Porselen baharat setleride gereksizlerden minik minik cam baharat kavanozları çok daha kullanışlı benimkiler makinaya girince tribe girdi çatlak gibi şeyler oluştu üstünde bide içindekileri kuflendirmisti hepsini çöpe attım.. Banyo setiniz kırılacak ozellikteyse sakin o tuvalet fırçasını kullanmayın yuksek ihtimalle temizlik sırasında kırılacak plastik olması daha güvenli ayrıca o kırıkları temizlemek eziyet (iyyaaaak iğrenç..). Kullanışlı temizlik bezleri alın. Hani nisanda alınan o cici sandıklar varya.. Döküntü.. Temizliği zor olan hiçbir malzemeyi tercih etmeyin sizin zararınıza olur o koca vitrinler içine dizilen su takımları çok çok çok gereksiz... Saten nevresim pike takimi vs korkunclar pamuk saten daha kullanışlı günlük kullanıma uygunlar. ucuz nevresimleride bol tutun işinize yarayacaklar emin olun.. Aklıma bu kadar geldi.. Bi senelik evliyim bu arada.. He o bıçaklar her markada paslanır dert etmeyin bndede korkmaz var kalıcı bi pas değil çıkıyor onlar..
Arzu 1 yillik evliymissin ama masallah tecrubelerin 10 yillik evlilere tas cikartir cinsten :) Cok sagol canim fikirlerin icin Baya isimize yarayacaklar :)
bana ütü masası için tavsiye verir misin birde tost makinesi kullanıyorsan ve de pilav karnıyarık yapmak için tencere marka modeliValla aklıma geldikçe yazarım kuzucan ilk yıl biraz evine yerleşme donemi gibi olduğundan ne lazim ne değil anliyo insan.. Ve eksik hic bitmiyor malesef bu donemde.. Aldığın eşyalar kullanışsız çıktıkça yerine yenilerini almak istiyor. (Mesela şuan tuzluk arıyorum kendime akmıyor bu kullandiklarimdan nem yaptı hep.. )o yüzden çok kasmayin kendinizi onuda alim bunu da alim diye annenizin evinde en çok neler kullanılıyor bi bakin ona gore hareket edin mesela... Eksikleri de yavaş yavaş ihtiyaca gore alırsınız zaten.. Bn banyo yıkamak için süpürge almayi unutmustum mesela elele kocamla romantik romantik süpürge almaya gittik