çeyizimmmm:)))

her şeyin çok güzel canım maşallah Rabbim güzel günlerde kullanmayı nasip etsin...mutlulukla,sağlıkla, huzurla..

hooşgeldin aramızaaaaaa Allah hepsini mutlu günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah

hooşgeldin aramızaaaaaa Allah hepsini mutlu günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah

Teşekkürler! daha çok eksik var ama halledicem inşallah.. bi de sabahtan okadar uğraştım ama bölük pörçük eklemek zorunda kaldım fotoğrafları Bu haftasonu bazamdaki çeyizliklerimi de çıkarıp fotolarını ekliycem inşallah:))

Şafak sıkıştırıyor? :) Allah kavuştursun tatlım:)

Canım öncelikle hayırlı olsun, Allah tamamına erdirsin
Hepsi birbirinden güzeller maşallah, ağız tadıyla, aşkla huzurla kullanmak nasip olsun

herşeyin çok güzel güle güle kullan şuanda aklında var mı bilmiyorum ama şuaralar hemen hemen herkesin evinde var Türk kahvesinin yanında su ikram etmek için küçük su bardakları çıktı onlardan da alabilirsin hemen hemen her yerde vardır ama ismini tam bilemediğim için googleda bulamadım

Son düzenleme:
Amiiiiiiiin tatlımmm inşallah :)) bekliyoruz o halde yeni ceyizleri :)

teşekkürler kızlar.. Allah daha güzelini sizlere nasip etsin inşallah..

Uzun zamandır yazmamıştım; çeyiz alışverişini bitirdim artık.. bikaç eksiğim var ama onları da bilerek bırakıyorum; hem nazarı olsun hem de alacak bişeylerim kalsın..
Buarada gelinlik alışverişi yapıldı prvalar eylülde olacak; pronovias dalamo. çok içime sindi tam istediğim gelinlikti diyebilirim. Allah razı olsun tamam dedi aileler de aldık:)

Dün beyaz eşyalarımızı da aldık; hepsini bosch seçtik. Toplam 5350 tl. tuttu. Umarım kazıklanmamışızdır))

Mobilyalarımızın da siparişini verdik; Karabağlar Yaprak Mobilyadan country tarz yemek odası, yatak odası ve salon oturma grubu takımlarımızı aldık. Renkler düz beyaz mobilyaya desenli acık mavi-lacivert berjerler ve sandalyeler, 2 adet 3lü kanepem lacivert olacak. Güllü desenler ve minik çiçekler de çok cici duruyor ama ben evimde geometrik desenleri tercih ettim.. umarım güzel bir sonuc cıkar...

Allah hepimizin yardımcısı olsun ve borçlarımızı da aynı kolaylıkta idemeyi nasip etsin..

Hoşçakalın:)

tatlım ben de izmirde yaşıyorum yaprak mobilyadan ne kadara aldınız mobilyaları ben de country tarz almak istiyorum da.

tatlım ben de izmirde yaşıyorum yaprak mobilyadan ne kadara aldınız mobilyaları ben de country tarz almak istiyorum da.

Pembe; yemek masası- 6 sandalye 2si kollu- konsol- 2 adet 3lü kanepe- 2 adet berjer- orta sehba- bazalı yatak- tuvalet masası- 2 komodin 19000 tuttu:s Biliyorum pahalı oldu ama kaliteli olmasına özen gösterdik. Biz tayinciyiz bu nedenle ahşap iskeletine ve tablaların kaliteli olmasını istedik.

Ayrıca farkettik ki; diğer country mobilya üreten mağazalarda oyma motifler olmuyor veya hazır kullanılıyor. Yaprak mobilya ürünleri bize daha kaliteli ve özenli geldi. Bakalım sonuclar ne olacak; meraklanıyorum cunku ısteklerımızı sabırla dınleyıp her ayrıntıya bızım karar vermemızı sağladılar:) Umarım guzel olacak..

pembe son konusmalarımızda gelıncıklerın ceyızlerının bıtmıs olmasına hatta mobılya alanlara hayret edıyordun; ızıne cıkınca kosturman baslayacaktı yanlıs hatırlamıyorsam. Nasılsın? Nasıl gidiyor hazırlıklar?

Gule gule kullan canim ceyizlerini. Ben de izmirde yasiyorum. Mobilyalara gelfi sira. Zevklerimiz ayni sanirim. Beyaz esyalarimizi biz de boschtan aldik. Mobilyada karabaglarda bir kac dukkan gezebildik henuz. Yildiz mobilyaya da bakalim aklimda country herkes calismio. Calisan da cok pahali calisiyor. Ben yarak odamon kesinliklee country tarzinda olmasini istiyorum. Umarim oyle de olur. Mobilyalarinin fotosu varsa paylasircan cok sevinirim. Sevgilerimle... :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…