çeyizimi toplam ne kadar fiyata dizebilirim.

Konunuz içeriği nedeniyle ilgili bölüme taşındı,bilginize..

Kızlar merhaba,
Düğünüme 4 ay var.Nişanımdan önce tencere yemek vs setini hallettim. Kısacası mutfağım bitti. Sade blender setim ve plastik kap vs eksik.Bunun dışında nelerden ne kadar alacağıma dair bilgi verebilir misiniz ? Hepsini taksite girmeden biriktirdiğim paramdan alacağım.
Aklımdakiler kısaca yazayım size eksikleri beraber tamamlayalım.
1-Süpürge
2-Saç kurutma
3-banyo takımı
4-3 adet nevresim takımı
5-2 adet pike takımı
6-3 yorgan
7-2 döşek ( Ben kışın bazanın üzerine döşek koyarım yoksa imkanı yok ısınamam )) :)))
8- Vitrin seti
9- Rengarenk yastıklar :)
10-ERROR ERROOR :))))))))))))

canım aynı durumdayız hatta benim yemek tencere setim bile yok ama başka şeyler var. tencere almıştımki sorun çıktı. neyse konumuza dönelim

1-Süpürge- anneler günü kampanyasında arçelikten aldım evde kullanıyoz çok memnunum 170 lira
2-Saç kurutma- anneler günü kampanyasından arzum 30 lira çok ii oldugunu sanmıyorum
3-banyo takımı- almadım ama 40 liraya begendim banyo rengine göre gidip alcam
4-3 adet nevresim takımı- biri kapitone özdilek 150 lira linens bir alan bir bedavada arkadaşla anlaşıp aldık pamuklu 55 liraya geldi (1 yıl oluyor) gene özdilek pamuklu 75 liraydı sanırım bunları geçen yıl baba evine alırken almıştım. battaniyemde özdilek 45 liraydi şimdi 40 düşmüş.
5-2 adet pike takımı 1 tane aldım sarev intennetten 65 lira
6-3 yorgan linens kapitone 40 liraydı ama outlet
7-2 döşek ( Ben kışın bazanın üzerine döşek koyarım yoksa imkanı yok ısınamam )) :)))
8- Vitrin seti almadım gereksiz onun yerine güzel kendim bardak takımları yaptım. içki bardakları zaten almam alkol ikimizde kullanmıyoz.
daha aldıklarım
kristalin bornozu hediye çekiyle bambu üstelik 150 liraya mal ettim
seramik sahan 3lü set moneta 137 lira
başka ne alcam
blender tefal 140 lira
ekmek kızartma çok severiz tefal 70 lira
kahve makinesi 70 lira homend
çay makinesi kettle olarakda kullanılıyor 150 lira homend
bide tacın evlilik setini alcam 485 lira normal fiyatı kürkçühandaki aslıev 380 kadar iniyor
aklıma gelenler bu kadar

arkadaşlar ilk sayfadaki liste evet görünüşte çok uzun ama şöyle bi baktım da çoğu lazım ve ben de o listeden 10-15 tanesi hariç hepsini almışım çeyize vay be dedim kendi kendime 1 yılda bu kadar şeyi nasıl aldım nasıl yaptım bilmiyorum...
fiyat konusuna gelince ben tüm çeyiz ve nişan kına vs tüm masraflara 12-13 bin rahat vermişimdir... allah herkese yardımcı olsun zor ama çok da zevkli bi süreç...
mutluluklar herkese :)

aynen öle kuzummm agır betonumsu tarzları satıolar hep :d digerleri de üç binden asagı yok daha düşük fiyata bulup yaptırmayı planlıyorummm bakalımmm kısmet aynennn suan kayınvalidemle yasıorummmm benim için lüks bişiy söle saatlerce küveti doldurup içinde girmek banyo var fakat onlardada küvet yok duş var kendı evime çıkar çıkmaz ilk işim o olcakkkk <3

kaynana ile yasmak herseyı kısıtlıyor ınsan tabıkı butun güzelliği kendı evınde yasar sonucda sadece kendını değil evdekılerıde düşünmek zorundasın kaynanın dedıklerı uymalısın yanı gezmeye gıtmek için bile kaynanaya danısman gerebılıyordur sonuçda yemekdi temizlikdi felan

Kızlar merhaba,
Düğünüme 4 ay var.Nişanımdan önce tencere yemek vs setini hallettim. Kısacası mutfağım bitti. Sade blender setim ve plastik kap vs eksik.Bunun dışında nelerden ne kadar alacağıma dair bilgi verebilir misiniz ? Hepsini taksite girmeden biriktirdiğim paramdan alacağım.
Aklımdakiler kısaca yazayım size eksikleri beraber tamamlayalım.
1-Süpürge
2-Saç kurutma
3-banyo takımı
4-3 adet nevresim takımı
5-2 adet pike takımı
6-3 yorgan
8- Vitrin seti
9- Rengarenk yastıklar :)
10-ERROR ERROOR :))))))))))))

canım hemen cevap vermek istiorum :

1- süpürge : 200 tl LG marka toz torbasız foto ekliorum =) eminönü altınhandan aldımm
2- saç kurutma : internetten akakçe veya gg den bi bak ben felix aldım , bir sürü marka model fiyat var sanırım 60 tl civarı
3- banyo takımı : yine internetten ön araştırmanı yapıp eminönüne gitmeni tavsiye ederim bende henüz almadım ama takım almayacağımı biliyorum güzel bi halı , halımsı bişey daa doğrusu klozet kapagına örtüye gerek yok :)
4- 3 nevresim takımını al eminönünden sarev pamuk saten = 125x3 = 375
5- 2 adet pike -> english home , sarev,taç vs internetten bakıp yine eminönünü gezip almanı tavsiye ederim ..
6- 3 yorgan , nevresim takımların hangi marka agırlıklıysa yorganlarını da o markadan alabilirsin şuan yorganlarda indirim var yaz geldi die , sarevler 60 tl civarı ayrıca uyku seti de alabilirsin 200 tl ye hem yorganın hem nevresimin olmuş olur ,
7- döşek hakkında bilgim yok maalesef:(
8- vitrin seti -> ben henüz almadım ztn vitrinim yok konsol ve tv ünitesi olacak onlara da çerçeve ve mum almak istiyorum sende fil seti falan alabilirsin veya vazo vs , çok ağır setlerden almana gerek yok bence bi de bi sürü hediye gelio diolar biraz bekle istersen =)
9- rengarenk yastıklar ; kuzum bunun içinde pazarlara bak besıktasta cumartesileri oluyor mesela bi eminönü yap elyaf al hazır kılıf al kendin koy içine mesela =)

onun haricinde alacağın ne varsa internet + eminönü fiyat karşılaştırması yap bence , içine sineni al ama gereksiz şeyler alma kampanyaları takip et , şimdiden herşeyini aşkla kullan ..

canım hemen cevap vermek istiorum :

1- süpürge : 200 tl LG marka toz torbasız foto ekliorum =) eminönü altınhandan aldımm
2- saç kurutma : internetten akakçe veya gg den bi bak ben felix aldım , bir sürü marka model fiyat var sanırım 60 tl civarı
3- banyo takımı : yine internetten ön araştırmanı yapıp eminönüne gitmeni tavsiye ederim bende henüz almadım ama takım almayacağımı biliyorum güzel bi halı , halımsı bişey daa doğrusu klozet kapagına örtüye gerek yok :)
4- 3 nevresim takımını al eminönünden sarev pamuk saten = 125x3 = 375
5- 2 adet pike -> english home , sarev,taç vs internetten bakıp yine eminönünü gezip almanı tavsiye ederim ..
6- 3 yorgan , nevresim takımların hangi marka agırlıklıysa yorganlarını da o markadan alabilirsin şuan yorganlarda indirim var yaz geldi die , sarevler 60 tl civarı ayrıca uyku seti de alabilirsin 200 tl ye hem yorganın hem nevresimin olmuş olur ,
7- döşek hakkında bilgim yok maalesef:(
8- vitrin seti -> ben henüz almadım ztn vitrinim yok konsol ve tv ünitesi olacak onlara da çerçeve ve mum almak istiyorum sende fil seti falan alabilirsin veya vazo vs , çok ağır setlerden almana gerek yok bence bi de bi sürü hediye gelio diolar biraz bekle istersen =)
9- rengarenk yastıklar ; kuzum bunun içinde pazarlara bak besıktasta cumartesileri oluyor mesela bi eminönü yap elyaf al hazır kılıf al kendin koy içine mesela =)

onun haricinde alacağın ne varsa internet + eminönü fiyat karşılaştırması yap bence , içine sineni al ama gereksiz şeyler alma kampanyaları takip et , şimdiden herşeyini aşkla kullan ..

Canım sanki nevresim takımlarını pahalı almışsın. Days in colours un çok guzel takımları var.59 tl bak bi.

canım pamuk sateni var mı bilmiorum days in colours ın .. sarevin deseni modeli çok güzel foto ekliorum istersen benim çeyize de bakabilirsin

Eklentiler

• $52-28091-big.webp
    $52-28091-big.webp
    34,9 KB · Görüntüleme: 79
  • $64-168552-big.webp
    $64-168552-big.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 93
  • $494h1kez_746g.webp
    $494h1kez_746g.webp
    27,4 KB · Görüntüleme: 78
  • $granada-V2-us_medium.webp
    $granada-V2-us_medium.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 83
Bence gereksiz hiçbir şey alma, narenciye sıkacağı, gümüşlük falan çok saçma. Belli başlı eşyalar al, zamanla ihtiyacın olduğunu düşündüğün şeyleri alırısn. Hatta ben liste yaptım, evime hayırlı olsuna gelenler onları alacak :)

Bence gereksiz hiçbir şey alma, narenciye sıkacağı, gümüşlük falan çok saçma. Belli başlı eşyalar al, zamanla ihtiyacın olduğunu düşündüğün şeyleri alırısn. Hatta ben liste yaptım, evime hayırlı olsuna gelenler onları alacak :)

düğünüde onlar yapsın sizde bedavaya evlenmş olursunuz

düğünüde onlar yapsın sizde bedavaya evlenmş olursunuz

ilahi :)) sana katılıyorum :):)

bana da garip geldi açıkcası liste yapıp insanlara bunları alın demek :) ayrıca baskasının aldığı benim zevkime uyacak mı bakalım. :) insanlar bütçelerine göre gönüllerinden ne koparsa getirirler ya da getirmeyebilirler. Başkasına güvenerek eşya almamazlık yapılır mı??. sizde adetler değişikmiş valla canım.

Back
X