çeyizimi toplam ne kadar fiyata dizebilirim.

jjansett

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2012
59
0
36
İstanbul
Kızlar merhaba,
Düğünüme 4 ay var.Nişanımdan önce tencere yemek vs setini hallettim. Kısacası mutfağım bitti. Sade blender setim ve plastik kap vs eksik.Bunun dışında nelerden ne kadar alacağıma dair bilgi verebilir misiniz ? Hepsini taksite girmeden biriktirdiğim paramdan alacağım.
Aklımdakiler kısaca yazayım size eksikleri beraber tamamlayalım.
1-Süpürge
2-Saç kurutma
3-banyo takımı
4-3 adet nevresim takımı
5-2 adet pike takımı
6-3 yorgan
7-2 döşek ( Ben kışın bazanın üzerine döşek koyarım yoksa imkanı yok ısınamam )) :)))
8- Vitrin seti
9- Rengarenk yastıklar :)
10-ERROR ERROOR :))))))))))))

herşey iyi güzelde vitrin seti ne oluyor anlamadım ? eşyların alacagın markayada bağlı biliyorsun ?
1 :süpürge en düşük fiyat 300 tl
2 : saç kurutma makinası 60 tl
3: 3 tane nevresim takımı hepside % 100 pamuklu olursa tanesi 150 tl *3 = 450 tl
4 : 2 tane nevresim takımı %100 pamuklu olursa 100 tl *2 = 200 tl
5 : klozet takımı onlarda 50 tl civarındadır

bende inşallah 14 ay 4 gü sonra felan evlılık günüm gelecek ama çok şey lazım internette çeyiz için gerkenlere bak insanın aklı gidiyor cok sey var bende sandık takımı aldım ılk gece yatak örtüsü takımı var bornozu tarağı felan bırde karaca kasık bıcaak liflerle yatak oda mobilya üstü dantel almısım saadece bakalım zaman neyi gösterecek bunun mutfağı var yatak odası kız tarafına aıttır. süpürgesi ütüsü masası vitrinliği çamaşır askısı sepetleriydi örtüleri teerlikleri villadaları

MUTFAK
yemek masası
sandalye
yemek takımı (günlük)
yemek takımı(12 kişilik)
kaşık çatal takımı(günlük)
kaşık çatal takım(12 kişilik)
çaydanlık
çay servis takımı (çay seti)
kahve fincanı
cezve takımı
çelik tencere seti
teflon-seramik tencere seti
düdüklü tencere
güveç
tava
kek kalıpları
kurabiye kalıbı
ketıl
mıkser
blender
tost makinası
ekmek kızartma makinası
çaycı
kahve makinası
narenciye sıkacağı
katı meyve sıkacağı
elektrikli ızgara
termos
salata tabakları
servis tabakları
kahvaltılık
saklama kapları
çay bardakları
su bardakları
rakı bardağı
bira bardağı
kadehler
kupa
nescafe fincanları
sürahi
karaf
dondurma kaseleri
dondurma kaşıkları
çerezlik
fırın kapları
fırın tepsisi
kepçe seti
kevgir
kesme tahtası
tepsi
baharat takımı
ekmeklik
rende
bulaşık sepeti
çöp sepeti
ekmek sepeti
tuzluk-biberlik
peçetelik
yağlık-sirkelik
kirli kaşıklık
sünger deterjan seti
çay süzgeci
elek
türbişon
açacak
limon sıkacağı
ocak üstü tost makinası
buz kovası
yumurtalık
bulaşık leğeni
huni
ceviz-fındık kıracağı
yumurta fırçası
nihale
sarımsak ezeceği-rendesi
jülyen bıçağı
parizyen kaşık
kek standı
salata kurutucu
semaver
erzak kavanozları
spatula
bıçak seti
satır
et döveceği
tahta kaşık
çırpma teli
şekerlik
patates soğan sepeti
salata maşası
makarna maşası
kızartma maşası
jülyen bıçağı
salatalık soyucu
küllük
oklava
merdane
havan
fincan askılığı
şaraplık
halka peçetelikler
çekmece içi kaşıklık
bulaşık fırçası
kürdanlık
mutfak saati
duvar saati
masa örtüsü
perde
kilim-paspas
sofra bezi
mutfak önlüğü
eldiven
kurulama bezleri
havlular
havlu askılıkları
dolap içleri için yapışkanlı örtü

BANYO
bornoz takımı
hamam takımı
el havluları
banyo havluları
klozet takımı(paspas takımı)
sabunluk-diş fırçalık takımı
çöp kovası
tuvalet fırçası
kirli sepeti
çamaşır kurutma teli
ütü
ütü masası
lif
mandal
çamaşır ipi
kova
leğen
tas
süpürge
kürek
çek çek
lavabo pompası
hortum
çamaşır selesi
banyo terliği
banyo kaydırmaz
havlu askılıkları
toka sepetleri
oje sepeti
tarak
cımbız
termafor
tırnak makası
tırnak törpüsü
el aynası
topuk törpüsü
traş makinası
saç kurutma makinası
şampuan rafı(köşe rafı)

YATAK ODASI
nevresim takımı
misafir çarşaf takımı
saten çarşaf takımı
battaniye
yatak örtüsü
yatak koruyucu alez
pike takımı
yastık
yorgan
yatak tepsisi
iç çamaşırları
çorap
pijama takımları
sabahlık
röpdeşambır
abajur
takı askısı,sepeti
hurç
vakumlu torba
elbise kılıfları
makas
dikiş seti
elbise askısı
başörtüsü
namazlık
tespih

VS-VS

dış kapı paspası
ev telefonu
albüm
cd lik
ecza dolabı
şemsiyelik
ara kablo(üçlü priz)
kapı stoperi
kumandalık
anahtarlık
vazo
fotoğraf çerçevesi
albüm
seramik saksı
sinek vuracağı
alet çantası
tabure
merdiven
koltuk ayakları için keçe
tekerlekli servis sehpası
elektrik süpürgesi
küçük elektrikli süpürge
tüy toplayıcı
elbise fırçası
Türk bayrağı
ev terliği
balkon terliği
kerata(ayakkabı çekeceği)
tavla
okey takımı
oyun kağıdı
oyun örtüsü
mangal
şişme yatak
balkon masası
sulama kabı bunun gbi bi takımlar

bende inşallah 14 ay 4 gü sonra felan evlılık günüm gelecek ama çok şey lazım internette çeyiz için gerkenlere bak insanın aklı gidiyor cok sey var bende sandık takımı aldım ılk gece yatak örtüsü takımı var bornozu tarağı felan bırde karaca kasık bıcaak liflerle yatak oda mobilya üstü dantel almısım saadece bakalım zaman neyi gösterecek bunun mutfağı var yatak odası kız tarafına aıttır. süpürgesi ütüsü masası vitrinliği çamaşır askısı sepetleriydi örtüleri teerlikleri villadaları

MUTFAK
yemek masası
sandalye
yemek takımı (günlük)
yemek takımı(12 kişilik)
kaşık çatal takımı(günlük)
kaşık çatal takım(12 kişilik)
çaydanlık
çay servis takımı (çay seti)
kahve fincanı
cezve takımı
çelik tencere seti
teflon-seramik tencere seti
düdüklü tencere
güveç
tava
kek kalıpları
kurabiye kalıbı
ketıl
mıkser
blender
tost makinası
ekmek kızartma makinası
çaycı
kahve makinası
narenciye sıkacağı
katı meyve sıkacağı
elektrikli ızgara
termos
salata tabakları
servis tabakları
kahvaltılık
saklama kapları
çay bardakları
su bardakları
rakı bardağı
bira bardağı
kadehler
kupa
nescafe fincanları
sürahi
karaf
dondurma kaseleri
dondurma kaşıkları
çerezlik
fırın kapları
fırın tepsisi
kepçe seti
kevgir
kesme tahtası
tepsi
baharat takımı
ekmeklik
rende
bulaşık sepeti
çöp sepeti
ekmek sepeti
tuzluk-biberlik
peçetelik
yağlık-sirkelik
kirli kaşıklık
sünger deterjan seti
çay süzgeci
elek
türbişon
açacak
limon sıkacağı
ocak üstü tost makinası
buz kovası
yumurtalık
bulaşık leğeni
huni
ceviz-fındık kıracağı
yumurta fırçası
nihale
sarımsak ezeceği-rendesi
jülyen bıçağı
parizyen kaşık
kek standı
salata kurutucu
semaver
erzak kavanozları
spatula
bıçak seti
satır
et döveceği
tahta kaşık
çırpma teli
şekerlik
patates soğan sepeti
salata maşası
makarna maşası
kızartma maşası
jülyen bıçağı
salatalık soyucu
küllük
oklava
merdane
havan
fincan askılığı
şaraplık
halka peçetelikler
çekmece içi kaşıklık
bulaşık fırçası
kürdanlık
mutfak saati
duvar saati
masa örtüsü
perde
kilim-paspas
sofra bezi
mutfak önlüğü
eldiven
kurulama bezleri
havlular
havlu askılıkları
dolap içleri için yapışkanlı örtü

BANYO
bornoz takımı
hamam takımı
el havluları
banyo havluları
klozet takımı(paspas takımı)
sabunluk-diş fırçalık takımı
çöp kovası
tuvalet fırçası
kirli sepeti
çamaşır kurutma teli
ütü
ütü masası
lif
mandal
çamaşır ipi
kova
leğen
tas
süpürge
kürek
çek çek
lavabo pompası
hortum
çamaşır selesi
banyo terliği
banyo kaydırmaz
havlu askılıkları
toka sepetleri
oje sepeti
tarak
cımbız
termafor
tırnak makası
tırnak törpüsü
el aynası
topuk törpüsü
traş makinası
saç kurutma makinası
şampuan rafı(köşe rafı)

YATAK ODASI
nevresim takımı
misafir çarşaf takımı
saten çarşaf takımı
battaniye
yatak örtüsü
yatak koruyucu alez
pike takımı
yastık
yorgan
yatak tepsisi
iç çamaşırları
çorap
pijama takımları
sabahlık
röpdeşambır
abajur
takı askısı,sepeti
hurç
vakumlu torba
elbise kılıfları
makas
dikiş seti
elbise askısı
başörtüsü
namazlık
tespih

VS-VS

dış kapı paspası
ev telefonu
albüm
cd lik
ecza dolabı
şemsiyelik
ara kablo(üçlü priz)
kapı stoperi
kumandalık
anahtarlık
vazo
fotoğraf çerçevesi
albüm
seramik saksı
sinek vuracağı
alet çantası
tabure
merdiven
koltuk ayakları için keçe
tekerlekli servis sehpası
elektrik süpürgesi
küçük elektrikli süpürge
tüy toplayıcı
elbise fırçası
Türk bayrağı
ev terliği
balkon terliği
kerata(ayakkabı çekeceği)
tavla
okey takımı
oyun kağıdı
oyun örtüsü
mangal
şişme yatak
balkon masası
sulama kabı bunun gbi bi takımlar

allah yardımcınız olsun . ama ben bu sizin listenizdeki çogu şeyleri almadın neden diye sorcak olursan bence çogu lüzmsuz evde kalabalık yapar. size lazım olur ben orasını bilemem benide yanlış anlamayın . birde eviniz kira olursa işiniz çokta zor olur, güle güle kullanın

yatak tepsisi ne onu anlamadım ? birde tost makinası varsa ekmek kızartma makınası pek bir işe yaramaz gibime geliyor ?

merhaba..kolay gelsin öncelikle. bende çeyiz hazırlığındayım.. vitrin takımı dediğin süs eşyası vazo gibi bişeyse mutlaka mobilyalarondan sonra almalısın tarzına rengine uygun olması için..bana kalırsa hiç gerek yok vitrine ve takımına.. gereksiz şeyler alma derim.. nevresimi bol al. yatılı misafirinde gelince lazım olacak..tek kişilikte al tabi 2. 3 tane.. çok ucuzuna da gitme boyası çıkabiliyor. yine iyi bi markadan olsun.. ben pike takımı düşünmüyorum.. blender olsun süpürge olsun markasına göre değişiyor.. çok pahalı şeyler değil onlar zaten.. ayrıca çaycı düşünüyorsan bence o da gereksiz..çayı güzel çıkmıyor..bi büyük bi küçük iki çaydanlığın olsun.. su takımı denen bardak takımnıda almayı düşünmüyorum.. banyo takımını tam takım alırsan güzel bişey 300 lirayı buluyor.. geçen yıl aldım ben onu.havlusuna kadar takım olanlar var. paspasları fırçalığı kovası vs. hepsi içinde.. çok uygun olanlarda var tabi.. aklıma gelenler bunlar şimdilik :34:

yatak tepsisi ne onu anlamadım ? birde tost makinası varsa ekmek kızartma makınası pek bir işe yaramaz gibime geliyor ?

yatak tepsisi; hani kahvaltıyı yatağa geitirirsin ya onun için kullanılıyor. :1: üstü bildiğin tepsi,biraz büyükçe oluyor,altında yastık gibi ağırlık oluyor,koyduğun yerde duruyor..

merhaba..kolay gelsin öncelikle. bende çeyiz hazırlığındayım.. vitrin takımı dediğin süs eşyası vazo gibi bişeyse mutlaka mobilyalarondan sonra almalısın tarzına rengine uygun olması için..bana kalırsa hiç gerek yok vitrine ve takımına.. gereksiz şeyler alma derim.. nevresimi bol al. yatılı misafirinde gelince lazım olacak..tek kişilikte al tabi 2. 3 tane.. çok ucuzuna da gitme boyası çıkabiliyor. yine iyi bi markadan olsun.. ben pike takımı düşünmüyorum.. blender olsun süpürge olsun markasına göre değişiyor.. çok pahalı şeyler değil onlar zaten.. ayrıca çaycı düşünüyorsan bence o da gereksiz..çayı güzel çıkmıyor..bi büyük bi küçük iki çaydanlığın olsun.. su takımı denen bardak takımnıda almayı düşünmüyorum.. banyo takımını tam takım alırsan güzel bişey 300 lirayı buluyor.. geçen yıl aldım ben onu.havlusuna kadar takım olanlar var. paspasları fırçalığı kovası vs. hepsi içinde.. çok uygun olanlarda var tabi.. aklıma gelenler bunlar şimdilik :34:

size katılıyorum gereksiz yere para harcamak bana saçma geliyor... tabi bu herkese göre degişir....bende evlenirken yemek odası denen saçma şeyi almadım onun yerine kiracı oldugumuz için eşim bana yorganlar için dolap yaptı o benim daha çok işime yaradı

liste internet aldım gerisi bende evimin ferah olmasını istiyorum fazla esya ıle ugrasmak ıstemıyorum buyuk ıhtımal kıra cıkarz cunku aıleden uzak olmak ıstıyoruz. evımınde küçük şirin olmasını ıstıyorum içinide ne dolu ne bos gıbı doldurmak sadecee iki kişiye aıtmıs gıbı

yatak tepsisi; hani kahvaltıyı yatağa geitirirsin ya onun için kullanılıyor. :1: üstü bildiğin tepsi,biraz büyükçe oluyor,altında yastık gibi ağırlık oluyor,koyduğun yerde duruyor..

aboww bende pek cahil kalmış :1: :1: biz eşimle tatillerimiz olmadıgı için normaldir...normal kahvaltıyı bile çogu zaman yapmıyoruz

liste internet aldım gerisi bende evimin ferah olmasını istiyorum fazla esya ıle ugrasmak ıstemıyorum buyuk ıhtımal kıra cıkarz cunku aıleden uzak olmak ıstıyoruz. evımınde küçük şirin olmasını ıstıyorum içinide ne dolu ne bos gıbı doldurmak sadecee iki kişiye aıtmıs gıbı
evet sizin her cümlenize katılıyorum. ve şuan benim evimde öyle .... hayırlısı inşallah eşya önemli degil sevgi ve saygı gerisi boş...

ev çok önemlı bence evdekı tek ayrıntım balkonu geniş istiyorum bazı günler orada yemek yemek birde küvet geniş köpüklü banyo gersi o kadar önemli değil mutfağım özellikle küçük olması istiyorum herseye ulasmak kolay olması için...ALLAH HEP MUTLULUK NASİP ETSİN SİZE HERSEY GÖNLÜNÜZCE OLUR İNŞALLAH

ev çok önemlı bence evdekı tek ayrıntım balkonu geniş istiyorum bazı günler orada yemek yemek birde küvet geniş köpüklü banyo gersi o kadar önemli değil mutfağım özellikle küçük olması istiyorum herseye ulasmak kolay olması için...ALLAH HEP MUTLULUK NASİP ETSİN SİZE HERSEY GÖNLÜNÜZCE OLUR İNŞALLAH

ne güzel demişsinnnn agzına saglık küvet konusuna bende katılıorummm :) kiracı yıkacagızzz her evde küvet olmuyor imkanım olursa küvet almayı düşünüyorum kısmet yinede bakalım giyinme odasına yada yatak odama koymayı düşünüyorummmm küvet benim olmazda olmazzz <3

ne güzel demişsinnnn agzına saglık küvet konusuna bende katılıorummm :) kiracı yıkacagızzz her evde küvet olmuyor imkanım olursa küvet almayı düşünüyorum kısmet yinede bakalım giyinme odasına yada yatak odama koymayı düşünüyorummmm küvet benim olmazda olmazzz <3

kesinlikle aşkımda öyle diyor küveti beraber begenıp alcaz ona göre banyoda köpüklü banyo gibsi yok vucudunun en güzel dinlendiği bir yer diyebilrim bu konuda hem fikir olmamıza sevdimdim ama yeni tıp küvetler oyle değil malesef bıraz özel yaptırıma grecek

aboww bende pek cahil kalmış :1: :1: biz eşimle tatillerimiz olmadıgı için normaldir...normal kahvaltıyı bile çogu zaman yapmıyoruz

Yatak tepsisini almam. Yatakta kahvaltı yaparak keyif almam.Nimeti yatarak yemek günahtır kızlar :)

kesinlikle aşkımda öyle diyor küveti beraber begenıp alcaz ona göre banyoda köpüklü banyo gibsi yok vucudunun en güzel dinlendiği bir yer diyebilrim bu konuda hem fikir olmamıza sevdimdim ama yeni tıp küvetler oyle değil malesef bıraz özel yaptırıma grecek

aynen öle kuzummm agır betonumsu tarzları satıolar hep :D digerleri de üç binden asagı yok daha düşük fiyata bulup yaptırmayı planlıyorummm bakalımmm kısmet aynennn suan kayınvalidemle yasıorummmm benim için lüks bişiy söle saatlerce küveti doldurup içinde girmek banyo var fakat onlardada küvet yok duş var kendı evime çıkar çıkmaz ilk işim o olcakkkk <3

aynen öle kuzummm agır betonumsu tarzları satıolar hep :D digerleri de üç binden asagı yok daha düşük fiyata bulup yaptırmayı planlıyorummm bakalımmm kısmet aynennn suan kayınvalidemle yasıorummmm benim için lüks bişiy söle saatlerce küveti doldurup içinde girmek banyo var fakat onlardada küvet yok duş var kendı evime çıkar çıkmaz ilk işim o olcakkkk <3

yıllardır küvetimiz vardı ama iki üç defa ancak yatmışımdır öyle içinde.. pek kullanılan bişey değil aslında..etrafı ıslatıyor bolca :) geçen yıl tadilat yaptırdık banyoda ve küveti söküp duşakabin yaptırdık yerine, içi geniş olanlardan, pek iyi oldu böyle.. :34:

Back
X