çeyizimi peyderpey elden çıkartıyorum.

karyatid

Zaman gerek
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2012
1.877
166
44
değerli evlilik yolunda olan kadınlar klübü bayanları :

çeyizimi peyderpey elden çıkartıyorum, hepsi sıfırdır ve ultra uygun fiyatlıdır. isteyenlere satışa çıkardıklarımın fotolarını ve fiyatlarını gönderirim. ilgilenenlerin özelden mesaj atmasını rica ederim. kitaplarım ve bazı kişisel eşyalarım da bir internet sitesinden satılıktır. hepsi makul fiyatlı, çok temiz ve iyi durumdadır.

Bir tanıdığım ailesinin hazırladığı bütün çeyizleri dağıtmış, evlenmeyi hiç mi hiç düşünmüyormuş ta ki çeyizleri dağıttıktan kısa bir süre sonra şimdiki eşi karşısına çıkana dek. :))

Bence de böyle birşey yapmayın, hayatın, insanın karşısına neyi ne zaman çıkartacağı belli olmuyor.

fazlalıkları çıkarıyorsan o başka :) (senden çaldım sör)

Son düzenleme:
Neden cikariyorsun bilmiyorum, bence icinden geldiyse cikar, belki cikarmak ile kismetin acilir... ?
Dene sansini.
resimleri de koy buraya.
Ben ilgilene bilirim

Neden cikariyorsun bilmiyorum, bence icinden geldiyse cikar, belki cikarmak ile kismetin acilir... ?
Dene sansini.
resimleri de koy buraya.
Ben ilgilene bilirim

özelden değil de bu başlıktan mı foto koymam daha iyi diyorsunuz?

tamam hanımlar o vakit şöyle yapayım uygun olursa
buraya foto koyup fiyat yazıyorum, bu site kurallarına aykırı değil miydi ben mi yanlış biliyorum??

bende ilgilenebilirim:=) fotoları koyarsn cnm beğenen özelden msj atar fiyat için zaten :)
neden böyle bişe yaporsun peki nişan felanmı attın ? yoksa daha önceden aldında kısmetin mi hala yok modeller değişir diemi

hayatım, öncelikle kendimi kaybedip çok ama çok aldım. modeli geçmesinden falan değil hepsini özenerek ve bekleyerek almıştım. işim olmadı şimdi manevi sebeplerden çıkartıyorum. içinde kıyamadıklarım vardır muhakkak onları ayırırım : ))
hem yer açılacak hem de ben rahatlayacağım, şu ana kadar kaç kutu açıp dağıttım eve verdim falan.
bu bana iyi gelecek.
zevkimi ve merakımı lavie'ye sorun o bilir : ))

anladım cnm merkla bekliyoruz ozaman kmseye sormaya gerek yok bence bizzat göreliim

ee cicişler nerede halaa yooklar ?

tatlım hepsini açtım ve bazılarını ayırdım gerilerini de verdim bir arkadaşım evleniyordu : )
biraz elimde kaldı onları da kategoriler (mutfak - balkon vs.re ) halinde yarın koyacağım. hayırlısı olsun.
yalnız kendimi nasıl kaybetmişim hazırlanırken insan aynı tencereden iki tane alır mı ?
ehehehhe : )) uçmuşum anlayacağın : ))

:))))))))))) iyi bakalımm hayrlısı olsun.. hehehhe aynen bazen bende bakıyorum şöle çeyslerme beendm diye gidip 2 3 tane aldıklarm olmuşş üstüne yatıcam sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…