çeyizimi peyderpey elden çıkartıyorum.

:))))))))))) iyi bakalımm hayrlısı olsun.. hehehhe aynen bazen bende bakıyorum şöle çeyslerme beendm diye gidip 2 3 tane aldıklarm olmuşş üstüne yatıcam sanki :KK1::KK1:

sen bi de bana sor : )) hayatım sanki ordu doyuracakmışım gib almışım sürüyle tencere tava : )
olsun bulaşık makinası kullanıyoruz hepimiz, hemende dolmuyor o yüzden bir kaç tane fazla olması sıkıntı değil :)

sen bi de bana sor : )) hayatım sanki ordu doyuracakmışım gib almışım sürüyle tencere tava : )
olsun bulaşık makinası kullanıyoruz hepimiz, hemende dolmuyor o yüzden bir kaç tane fazla olması sıkıntı değil :)

yani dimii olaki yemeği felan yakarız tencerede gider diğerini kullanrz :KK1::KK1:

hanımlar şu an olanlar şu şekilde biraz dağınık olacak, affedin : )

PUANTİYELİ SÜTLÜK : KARACA
CUP CAKE'Lİ DEMLİK : ENGLISH HOME
ÇAYDANLIK : STANDART BOYUT EMAYE, DEMLİK PORSELEN $Fotoğraf - 14.01.2013 17.54.jpg

$Fotoğraf - 14.01.2013 17.56.jpg Nostalji demlik : Emaye - eminönü'nden alındı. Büyük boy.
Kelebek desenli demlik : Capon pazarı ( ne ise o ben dürüst bir satıcıyım : ))
beyaz demlik : Mudo concept ( su ısıtıcıca oturmuyor tutacağından ötürü.)

Son düzenleme:
Kedili tabak :mudo concept
çiçekli porselen çay tabakları : Porland
oryantalist desenli porselen çay tabakları : Iran'dan alınma
cam dore renkli iki katlı kurabiyelik : Capon pazarı
sürahi takımı : Paşabahçe
yağlık : Paşabahçe $Fotoğraf - 14.01.2013 18.05.jpg

Bulaşıklık :tahta ikea
8 adet plastik çerezlik : Ikea
süzgeç : Ikea
balık spatulası : Ikea
beyaz balıklı seramik kavanoz : Mudo concept ( not : Kavanozun alt kenarında bir santim uzunluğunda kırık var)
kahve fincanları : Capon pazarı ( fotoğrafta iki adet görünüyor ama paketlemiş olduğum altı adet) $Fotoğraf - 14.01.2013 18.17.jpg

Saksı takımı : Muson
tea light fenerler : Ikea
yeşil galvaniz kova : The woo
tea lıght kumru : Paşabahçe
sarı seramik saksı : Ikea $Fotoğraf - 14.01.2013 18.26.jpg

$Fotoğraf - 14.01.2013 18.31.jpg Sepet : Koçtaş
pamukluk ve sıvı sabunluk : Koçtaş
çanta şeklinde kumbara : Capon pazarı
muz lifi askılı faturalık : Capon pazarı
yapma sebzeler : The woo

Son düzenleme:
yarın damat bohçası için bir kaç parça ekleyeceğim. tüm ürünler sıfırdır. ilgilenenler lütfen özelden mesaj atmasını rica ederim. çok uygun fiyatlı olacaktır : )) garantidir. sadece iki ürünün kutusu bulunmaktadır. diğerlerini havalı poşete saracağım.
saygılarımla efem
karyatid öptü : )

X