- 9 Eylül 2018
- 5.480
- 24.411
- 548
- Konu Sahibi Canlicenaze
-
Yok canim niye yanlis anlayalim.. konu sahibi parfum secebilmek adina konu acmis onerileri dener hangisini begenirse mustakbel esine soyler ceyizine alirlar yani..Yanlış anlamayın meraktan soruyorum çeyize parfümü erkek tarafı almaz mı?
Ben 212 sexy'e asigimBen de rush 2 ve 212 sexy arasındayım kızlar önerileriniz nelerdir, bu arada konu sahibi hayırlı olsun:)
YOk zaten bohçaya koymak için aldılar ama ben kendim almak istiyorum bi de çeyizimeYanlış anlamayın meraktan soruyorum çeyize parfümü erkek tarafı almaz mı?
İvroşşşşeeeee derim durdukça güzel kokan parfüm ve Rihanna var oda çok iyi
Okunuşunu yazınca dedim acaba açığı mı var. Ben sadece come une evidence seviyorum. Özellikle de edt versiyonunu. Ama ne yazık ki hiç ama hiç kalıcı değil. Edp de kullandım edt de. Hiç kalmıyor bende. O yüzden kararsız kalıyorum almakta çok sevmeme rağmen.Yves Rocher -so elixir purple yaz kokusu-So elixir bois sensuel ödül almiş bir parfüm kokusu efsanedir tatlı kokusu vardır şuan kullandığım vanille noire bu da çok iyi 235 TL bu parfümler indirime giriyor 170 TL ben hiç açık almadım bilmiyorum olduğunu ama mutlaka dene
ödül almış olan parfüm 24 saat kalıcı kendim test ettim durdukça güzel kokan parfüm kıyafetlerinden gitmiyor denemeni tavsiye ederim mutlaka edp güzel değil kAlici değil Yves Rocher çalışan arkadaşım söyledi koku güzel ama kalıcı olmaz 3 tane söylediklerim super AVm her yerde var oraya uğra tester sık test etOkunuşunu yazınca dedim acaba açığı mı var. Ben sadece come une evidence seviyorum. Özellikle de edt versiyonunu. Ama ne yazık ki hiç ama hiç kalıcı değil. Edp de kullandım edt de. Hiç kalmıyor bende. O yüzden kararsız kalıyorum almakta çok sevmeme rağmen.
Hahahaa ne kafalar var ya. Ne manalar yukluyosunuz su gereksiz detaylara
Niye parfumsuz evlenilmiyo mu ? Ya lutfen su gereksiz detaylara anlam yuklemeyin artik. Yok kocama guzel kokayim falan filan. Ne olcak yani sehvetli olmaya calisinca. Adamlar bizler icin hazirlansin artik birazda onlar bakimli olsun
Hahahaa ne kafalar var ya. Ne manalar yukluyosunuz su gereksiz detaylara
Niye parfumsuz evlenilmiyo mu ? Ya lutfen su gereksiz detaylara anlam yuklemeyin artik. Yok kocama guzel kokayim falan filan. Ne olcak yani sehvetli olmaya calisinca. Adamlar bizler icin hazirlansin artik birazda onlar bakimli olsun
instagramda muscent parfüm evidence i yapıyor 50 veya 55 ml 60 tl ben aldım çok güzelİvroşe dediğiniz parfümü dpden mi alıyorsunuz?
Acaba hangi kokusu. O markada en sevdiğim comme une evidence. Acaba açığı var mı onun?
Sana önereceğim siteden al 2 senelik evliyim ve eşimin bende en çok hoslandigi koku özelden mesaj atın gondereyim adresinKızlar merhaba :) ceyizime parfüm alacağımda böyle günlük taze kokulardan başka ağır seksi kadınsı parfümlerden neler öneridesiniz. Daha önce onlardan kullanmadığım icin bilmiyorum daşimdiden çok teşekkür ederim :)
Niye özelden yazıyorsunuz buraya yazın biz de bakalım.Sa
Sana önereceğim siteden al 2 senelik evliyim ve eşimin bende en çok hoslandigi koku özelden mesaj atın gondereyim adresin
konu ancak böyle sabote edilebilir. kadın sanki çeyize parfüm almak saçma mı değil mi diye sormuş. Yeni evleniyor heveslenmiş farklı çekici bir parfüm önerisi istemiş.
Konu sahibi bende 212 sexy diyorum gerçekten harika, birde burberry black e benim eşim bayılıyor. ağır ama bir fıs yeter hatta yarım fıs. Ben coco noir ve crystal noiri de çok kadınsı buluyorum. Orjinal almak istemezsen instagramda muscent parfüm neredeyse birebir yapıyor.
Benim eşim gucci çok begeniyor özel günlerde onu kullaniyorumKızlar merhaba :) ceyizime parfüm alacağımda böyle günlük taze kokulardan başka ağır seksi kadınsı parfümlerden neler öneridesiniz. Daha önce onlardan kullanmadığım icin bilmiyorum daşimdiden çok teşekkür ederim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?