- 9 Mayıs 2017
- 470
- 311
- 103
- Konu Sahibi Canlicenaze
-
Kocanin yanindaysa, victoria secretin siselerinden al cok net soyluyorum. Bekledikce de guzellesior. Sadece evde kullaniyorum ben onlariTeşekkür ederim ben bunları değerlendireceğim mutlakaama ben kocamın yanında sadece ona kullanabileceğim kokularda istiyorum da utandım
Nasıl kokuyor acaba biraz tarif edebilir misiniz?valla kadınsı seksi ağır diyorsan 212 sexy der susarım..
Makyaj malzemesi gibi boyle kremsi tatlimsi pudramsi karamelli cok naif ve kadinsi bi koku insana kendini şık hissettiriyoNasıl kokuyor acaba biraz tarif edebilir misiniz?
En sevdiğim koku türü ya gerçekten bayılıyorum böyle kokularaMakyaj malzemesi gibi boyle kremsi tatlimsi pudramsi karamelli cok naif ve kadinsi bi koku insana kendini şık hissettiriyo
Ben acigini kullaniyorum canim dp den orjinaliyle birebirEn sevdiğim koku türü ya gerçekten bayılıyorum böyle kokularaPeki açığını kullandınız mı, malum şu an orjinallerin fiyatı uçtu
Dp'de parfüm denerken kadına '' Böyle hem pudralı olsun, ama bir yandan da vanilyalı gibi sıcak olsun, şeker şeker baymasın ama tatlı da olsun kremsi pudralı da''Ben acigini kullaniyorum canim dp den orjinaliyle birebirorjinali suan cep yakiyo yanasilmiyo yanina acik olarak loristede guzel cok iyi yapmislar ama loristeki hic kalici degil verilen paraya degmiyo.. en iyisi dp
tamda dediğim gibi bi koku denediğin zaman bana hak vericeksin yorumunu bekliyorum mutlakaDp'de parfüm denerken kadına '' Böyle hem pudralı olsun, ama bir yandan da vanilyalı gibi sıcak olsun, şeker şeker baymasın ama tatlı da olsun kremsi pudralı da''Bana hem pudralı hafif hem vanilyalı koku bir arada olmaz dedi ama varmışşş en kısa zamanda deneyeceğim
Çok teşekkür ederim,mutlaka yazacağım denediğimdetamda dediğim gibi bi koku denediğin zaman bana hak vericeksin yorumunu bekliyorum mutlaka
Yanlış anlamayın meraktan soruyorum çeyize parfümü erkek tarafı almaz mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?