• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çeyizime başka neler almalıyım?

shadowshows

Süpriz YumurtaMMM:)
Kayıtlı Üye
25 Mart 2011
510
22
118
Malatya
Kızlar çeyizimi aşağı yazıyorum:
Tefal buhar kazanlı ütü,
Tefal tava
Hisardan yemek takımı, çatal bıçak, tencere, düdüklü, kahvaltı seti, çaydanlık
Arçelik çaycı
Arçelik rondo
Nevresim takımları
Pike
Yatak örtüsü
Bornoz seti, havlu takımları
Saklama kapları, mutfak malzemeleri

Bu ay bardak takımları, günlük tabak, çatal kaşık elektrik süpürgesi alıcam.
Nişanlımda buzdolabı, çamaşır makinesi ve tv aldı onları ödüyo.
Benim çeyizime başka neler almam gerekiyor? Aklıma hiçbişey gelmiyor. Aklınıza gelen şeyleri yazabilirmisiniz? Ama böyle acil olması gereken, olmazsa olmaz şeyleri. Biz elzem şeyleri almak istiyoruz, geri kalanı evlendikten sonra yavaş yavaş alacağız. Herşeyi birden alacak durumumuz yok. Mesela narenciye sıkacağı gibi şeyleri ileride alırız. Ama olmazsa olmaz, evlendiğimizde olması gereken şeyleri bana söyleyebilirmisiniz?

Elzem durumları insan dan insana farklılık gösterir bana kalırsa.Benim için ekmek kızartma makinesi olmazsa olmazdır sana göre önemli değildir,sana göre tost makinası zorunludur bana göre kırk yıl olmasa aramayacağım bişeydir.İnternette yayınlanan çeyiz listeleri var onlardan kendine göre eleme yapsan daha iyi olur bence

cezve takımı ve çay süzgeçi :) komik oldu biliyorum ama biz unutmuştuk sonra çok güldük kendimize

Elzem durumları insan dan insana farklılık gösterir bana kalırsa.Benim için ekmek kızartma makinesi olmazsa olmazdır sana göre önemli değildir,sana göre tost makinası zorunludur bana göre kırk yıl olmasa aramayacağım bişeydir.İnternette yayınlanan çeyiz listeleri var onlardan kendine göre eleme yapsan daha iyi olur bence
sourceye katılıyorum şuan baba evinde elinin altında sürekli kullandığın şeyleride düşün ordanda yola çıkabilirsin hangi eşyaya daha çok ihtiyaç duyuosun neyle alakan yok ona göre kendine bi liste çıkart :34:

Benim pek mutfakla alakam olmadı şimdiye kadar, çok anlamıyorum bu işlerden. Neyse ben bi evleneyim, sonra ne lazım yaşadıkça görücez:)

Kızlar çeyizimi aşağı yazıyorum:
Tefal buhar kazanlı ütü,
Tefal tava
Hisardan yemek takımı, çatal bıçak, tencere, düdüklü, kahvaltı seti, çaydanlık
Arçelik çaycı
Arçelik rondo
Nevresim takımları
Pike
Yatak örtüsü
Bornoz seti, havlu takımları
Saklama kapları, mutfak malzemeleri

Bu ay bardak takımları, günlük tabak, çatal kaşık elektrik süpürgesi alıcam.
Nişanlımda buzdolabı, çamaşır makinesi ve tv aldı onları ödüyo.
Benim çeyizime başka neler almam gerekiyor? Aklıma hiçbişey gelmiyor. Aklınıza gelen şeyleri yazabilirmisiniz? Ama böyle acil olması gereken, olmazsa olmaz şeyleri. Biz elzem şeyleri almak istiyoruz, geri kalanı evlendikten sonra yavaş yavaş alacağız. Herşeyi birden alacak durumumuz yok. Mesela narenciye sıkacağı gibi şeyleri ileride alırız. Ama olmazsa olmaz, evlendiğimizde olması gereken şeyleri bana söyleyebilirmisiniz?

Kirli sepeti, çamasır sepeti,ütü masası,dikiş seti

canım misafirlerin için kullanacağın masa örtüsü, pasta takımı,cerezlik, baharatlık, kiraya mı çıkacaksınız kendi eviniz mi olacak bilmiyorum gerçi banyo için dolap dağınıklığı bayağı toparlıyor. Rondon set halinde değilse blender alabilirsin. Günlük yemek takımını da 6 kişilik alma derim 12 kişilik alırsan daha iyi aynı şekilde günlük çkb takımını alırken mutlaka sor çünkü bazı takımlar hassas programda yıkanmaz ise çizilme oluyormuş. :82:

Teşekkür ederim ilginiz için. Masa örtüsü iyi fikir, çerezlik, baharatlıkta lazım. ROndom set halinde zaten, battaniye geldi aklıma, onu annem almış.

Çaycınızın kettle olarak kullanılabilme özelliği yoksa kettle alabilirsiniz. Çay seti,fincan takımı,kupa,düdüklü tencere, şarjlı süpürge,mutfak için ıvır zıvır almadıysanız süzgeç, baharat takımı,saklama kapları, yağdanlık,kek kalıpları,salata kurutucu,sebze soyucu vs. alabilirsiniz. Şimdilik aklıma gelenler bunlar:16:

Back