canım son aldıklarınız da çok şık ve garantilerini başlatmadıysanız beyaz eşyalarıda şimdiden almanız iyi olmuş inş. borçsuz bir evlilik yaparsınız:)
Canım hoşgeldin öncelikle çeyizlerin güzel güle güle aşkla kullan devamını bekliyoruz ama
Ve bu baharat takımı da benim çok beğendiğim ama sevgilim ve annemin sen çocukmusun ne bu böyle bisikletli diye dalga geçişleri. Kızlar sizce nasıl? Annemle Sevgilim mi dinliyim yoksa kendi istedğimi mi alayım?
Ve bu baharat takımı da benim çok beğendiğim ama sevgilim ve annemin sen çocukmusun ne bu böyle bisikletli diye dalga geçişleri. Kızlar sizce nasıl? Annemle Sevgilim mi dinliyim yoksa kendi istedğimi mi alayım?
öncelikle hoş geldin canım aldıklarını ve alacaklarını çok beğendim hepsini de huzurla mutlulukla kullan inş
bisikletli takımında çocuklukla hiç alakası yok bence üzerinde çizgi film karakteri falan olsa anlarım ama bunun hiç alakası yok çocuklukla
üstelik alakalı bile olsa kullanacak olan sensin senin içine sinmesi her şeyden önemli bence herkesin kendi zevki en güzeli
inş içine sinen çok güzel çeyizler alırsın kendine