çeyizimdeki fazla eşyaları satıyorum :)

geveze1984

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2013
153
12
34
Herkese merhaba,

daha öncede söylediğim gibi evlendiğimde hem benim aldıklarım hem annemin verdikleri hem kayınvalidemin verdikleri olmak üzere pek çok eşyam vardı.

bende yavaş yavaş kullanmadığım eşyalarımı satmak istiyorum hem alana bir faydası olur hem bana :)

şu an için ayrdıklarımın resmi ekte, daha detaylı resim isteyenlere gönderebilirim.

bıçak seti 50 tl
yağlık sirkelik 5 tl
2 kültablası 5 tl
tek kişilik kahve takımı 5 tl
2 kişilik kahve takımı 10 tl
2 kişilik kuşlu kahve fincanı 10 tl
Amerikan servisler adet 2 tl ( şaraplı üzümlüden 6 adfet, mordan 3 adet, diğerlerinden 4 adet var )

merhaba canım şu an sadece bunları fotoğraflayabildim daha sonra yatak örtüsü battaniye, fazla tabak filan da eklicem ama önce bunları bir elden çıkartayım dedim, çünkü bunları ayrı bir yerde tutuyorum ewde.

başka ekleyecek misin canım bekliyorum

merhaba canım şu an sadece bunları fotoğraflayabildim daha sonra yatak örtüsü battaniye, fazla tabak filan da eklicem ama önce bunları bir elden çıkartayım dedim, çünkü bunları ayrı bir yerde tutuyorum ewde.

bence hepsini koymaya çalış canım kiminin bunlara ihtiyacı olur kiminin koyacaklarına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…