çeyizim (limelemon)

aa yükle tabi, bize de fikir olur :8:
çok teşekkür ederim. tencerelerin yeni modelinden mi seninki? ben bilmemezlikten eski model almıştım, sonra da değiştiremedim bi türlü, umarım memnun kalırım dediğin gibi :69:

çelik tencerem daha farklı daha kullanışlı.. saplarıda lacivert. karaca kırılan saplarıda ücretsiz değiştiriyor. ben düdüklümü kırdım mesela değişim oldu kendileri yolluyor kargo ile. en kısa süre yüklicem

nevresimlerin ve diğer aldıkların çok güzel zevkli seçimler yapmışsın güzel mutlu günlede kullan inşallah....
teşekkür ederim, beğenilmesi çok mutlu ediyor beni :69:

çelik tencerem daha farklı daha kullanışlı.. saplarıda lacivert. karaca kırılan saplarıda ücretsiz değiştiriyor. ben düdüklümü kırdım mesela değişim oldu kendileri yolluyor kargo ile. en kısa süre yüklicem

bekliyoruz o zaman, merak ettim ben de :10:

canım öncelikle aldıklarını ağız tadıyla kullan inşallah

çatal bıçak takımı desenlerimiz aynı bide pembeli mavili battaniyeli nevresim takımına bayıldım nerden aldın acaba

o takım soleyin canım limangoya gelmişti, yine gelir, bir defa daha gördüm ben aldıktan sonra, onun renk seçenekleri de var ben zor seçmiştim ama en çok göze çarpan oydu :1: beğenmene sevindim.

6. sayfadaki Koziol'ların devamı :61:

koziol3003528276x385.jpg
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

3007555276x385.jpg

limon sıkacağı, ilginç şeylere bayılıyorum :34:
3682536276x385.jpg

ikili süzgeç
3808596276x385.jpg

canım hepsi çok güzeller yemek takımın ve kaşık-çatal takımınn aynısını bende çok beğenerek aldım.Güle güle kullan

Merhaba herşeyini çok beğendim inşallah çok güzel günlerde kullanırsın. Ben bu yolda daha yeniyim inşallah seninki gibi tamamlayabilirim eksiklerimi en kısa zamanda.

Merhaba herşeyini çok beğendim inşallah çok güzel günlerde kullanırsın. Ben bu yolda daha yeniyim inşallah seninki gibi tamamlayabilirim eksiklerimi en kısa zamanda.
ah canım, ben de eski sayılmam, onları hep bir hevesle aldım çarçabuk dabu aralar pek alamıyorum ben de, biraz fazla yüklenmişim :17: merak etme almaya başlayınca gerisi çorap söküğü gibi geliyor, teşekkürler güzel dileklerin için...

hepsı cok guzel ama özellıkle nevresım takımlarına bayıldım
saol canım daha güzelleri senin olsun, onlar benim de gözbebeklerim :69:

Back
X