• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çeyizim için anahtar askılığım

dudu2012

31.08.2013
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2011
143
0
46
Kocaeli
$GG05013_1_org_zoom.webpkızlar çeyizimde herşeyi aldım sayılır artık dikkatimi çeken farklı şeyleri alıyorum, bugun nette gezinirken görüp beğendiğim askılığımı sizde beğencek misiniz? (buarada kelebek hastalığım olduğunu söylym:) kapı önü paspasım bile kelebekli..yorumlarınızı bekliyorum:9:

çok değişik ve güzel. ben olsam alırdım. çeyizlerinin fotoğraflarını neden paylaşmıyorsun? görmüş olurduk :)

çok güzel ve de değişik birşey çok beğendim güle güle kullan canım:nazar:

çok paylaşmak istiyorum ama eklemek uğraştırıyor.nette herşeyimin resminide bulamadım hepsi kolilerde,böyle aldığım yada almaya niyetlendiklerimi eklyrm işte:1: kızlar iş yerinden bi arkadaşım çocuk odası askısı gibi dedi ya bende çok üzüldüm

çok paylaşmak istiyorum ama eklemek uğraştırıyor.nette herşeyimin resminide bulamadım hepsi kolilerde,böyle aldığım yada almaya niyetlendiklerimi eklyrm işte:1: kızlar iş yerinden bi arkadaşım çocuk odası askısı gibi dedi ya bende çok üzüldüm

Arkadaşım yanlıs anlama ama o kadar büyük bir şey değil yani arkadasın dogru demiş.Normal bi askı bence de.Konu açmaya değecek bir şey gibi gelmedi bana da

Çok hoşmuş ama bence de çeyiziniz için aldıklarınızı tek bi başlık altında paylaşabilirsiniz böylece derli toplu olur:16:

Back
X