Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar çeyizimde herşeyi aldım sayılır artık dikkatimi çeken farklı şeyleri alıyorum, bugun nette gezinirken görüp beğendiğim askılığımı sizde beğencek misiniz? (buarada kelebek hastalığım olduğunu söylym:) kapı önü paspasım bile kelebekli..yorumlarınızı bekliyorum
çok paylaşmak istiyorum ama eklemek uğraştırıyor.nette herşeyimin resminide bulamadım hepsi kolilerde,böyle aldığım yada almaya niyetlendiklerimi eklyrm işte kızlar iş yerinden bi arkadaşım çocuk odası askısı gibi dedi ya bende çok üzüldüm
çok paylaşmak istiyorum ama eklemek uğraştırıyor.nette herşeyimin resminide bulamadım hepsi kolilerde,böyle aldığım yada almaya niyetlendiklerimi eklyrm işte kızlar iş yerinden bi arkadaşım çocuk odası askısı gibi dedi ya bende çok üzüldüm
Arkadaşım yanlıs anlama ama o kadar büyük bir şey değil yani arkadasın dogru demiş.Normal bi askı bence de.Konu açmaya değecek bir şey gibi gelmedi bana da