- 14 Ocak 2012
- 11.838
- 73.732
-
- Konu Sahibi gulbelalidir
Garip.. Kızım bu ay sen şunları alıyorsun, gelecek ayda biz alalım ne istiyorsan diyebilirlerdi. Sanki uzaktan bi akraba da, fikir vermeye yanında geliyor gibi olmuşAçıkça bir şey sormadım. Zaten alacaklarımın çoğunu annem seçiyor ben pek anlamadığım için. O da bunları al, gelecek ay da bunları alırsın vs diyor
Ay benim de babam üniversiteye başlarken durumları iyi olduğu halde, KYK al, çok uyguna kredi veriyorlar, mezun olunca ben odicem demişti. Ben de salak gibi aldım ama tabi ki ödemediAilemin maddi durumu iyidi. Çalışıyordum. Ayrı evim vardı.
Bu süreçte ailem tüm harcamalarımı yazmamı istediler ve ödeyeceklerini söylediler. Canın ne istiyorsa al ucuzuna kaçma dediler. Hatta yatak odasını bile kendi bildikleri pahalı bir yerden aldılar ama benim kartımla.Kredi kartım geliyor. Baba kartımı ödeyemiyorum da şunu aldım falan. Babamdan bir türlü para çıkmıyor. Sonra veririm veririm diye geçiştirdi. En sonunda kredi çektim.
Düğün üstü de babamla büyük bir kavga ettik. Daha da istemedim.
Yani evet destek olmaları gerekir ama huzurunuz yerinde olsun güzel bir evliliğinizmolsun inşallah. Bunlara takılmayın.
Durumları varsa destek olmal8larArkadaşlar merhaba, kafama takılan bir konu var. Yakın zamanda evleneceğim çeyizlerimi yeni almaya başladım. Çalışıyorum, kendi paramı kendim kazanıyorum ama yine de ailemden çeyiz konusunda destek bekliyorum ama onlardan böyle bir şey gelmedi. Nişanımda takılan çeyreklerden birkaç tane bozdum çeyiz için. Ailemin destek olmamasına bozuluyorum. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda? Sizlerin çeyizini kim karşıladı?
Evlilik paketini çalışıp kendim aldım.Diger bütün ceyizimi annem babam aldı.Yorgan olur.Nevresimimi battaniye mi kendim aldım.Ufak tefek tabağımi aldım.Seccade gibi işleri annem hala teyze vsArkadaşlar merhaba, kafama takılan bir konu var. Yakın zamanda evleneceğim çeyizlerimi yeni almaya başladım. Çalışıyorum, kendi paramı kendim kazanıyorum ama yine de ailemden çeyiz konusunda destek bekliyorum ama onlardan böyle bir şey gelmedi. Nişanımda takılan çeyreklerden birkaç tane bozdum çeyiz için. Ailemin destek olmamasına bozuluyorum. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda? Sizlerin çeyizini kim karşıladı?
Ne güzelBu arada nişanda da bir şey harcatmadım her şeyi kendim karşıladım.
Kendi geliriniz varsa kendiniz alabilirsiniz. Ailenizin maddi durumunada bağlı. Bizim çeyizimizi annem, yaşımız büyümeye başladıktan sonra, hep denk geldiği şeyleri alıp bazanın altına atmış.. Tabak takımı ve kendi zevkime göre özel istediğim şeyleride evleneceğim zaman kendim seçip ödedim aldım..Arkadaşlar merhaba, kafama takılan bir konu var. Yakın zamanda evleneceğim çeyizlerimi yeni almaya başladım. Çalışıyorum, kendi paramı kendim kazanıyorum ama yine de ailemden çeyiz konusunda destek bekliyorum ama onlardan böyle bir şey gelmedi. Nişanımda takılan çeyreklerden birkaç tane bozdum çeyiz için. Ailemin destek olmamasına bozuluyorum. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda? Sizlerin çeyizini kim karşıladı?
Tüm ceyizimi kendim aldım hediye olarak bulaşık makinesi ve mutfak masası almışlardi amaArkadaşlar merhaba, kafama takılan bir konu var. Yakın zamanda evleneceğim çeyizlerimi yeni almaya başladım. Çalışıyorum, kendi paramı kendim kazanıyorum ama yine de ailemden çeyiz konusunda destek bekliyorum ama onlardan böyle bir şey gelmedi. Nişanımda takılan çeyreklerden birkaç tane bozdum çeyiz için. Ailemin destek olmamasına bozuluyorum. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda? Sizlerin çeyizini kim karşıladı?
İnsan kesinlikle küçük de olsa bir şey bekliyor.
Ben bütün çeyizimi kendim aldım. Çalışıyorsan almalısın. Ailemin durumu çok yok yük olmak istemedim. Çalışan birinin böyle bi beklentisi olmamalı.Arkadaşlar merhaba, kafama takılan bir konu var. Yakın zamanda evleneceğim çeyizlerimi yeni almaya başladım. Çalışıyorum, kendi paramı kendim kazanıyorum ama yine de ailemden çeyiz konusunda destek bekliyorum ama onlardan böyle bir şey gelmedi. Nişanımda takılan çeyreklerden birkaç tane bozdum çeyiz için. Ailemin destek olmamasına bozuluyorum. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda? Sizlerin çeyizini kim karşıladı?
Çeyiz yapmadım. Çalışıyordum ihtiyacım olanlarin kalitelisini ve uzun ömürlü olanını aldım. Sandikti bohcaydi yün yorgandi, danteldi vs doldurmadim.incik cincik da sevmem. Anne babam yok kimseden de beklemedim. Olsaydı beklermiydim bilmiyorum.Arkadaşlar merhaba, kafama takılan bir konu var. Yakın zamanda evleneceğim çeyizlerimi yeni almaya başladım. Çalışıyorum, kendi paramı kendim kazanıyorum ama yine de ailemden çeyiz konusunda destek bekliyorum ama onlardan böyle bir şey gelmedi. Nişanımda takılan çeyreklerden birkaç tane bozdum çeyiz için. Ailemin destek olmamasına bozuluyorum. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda? Sizlerin çeyizini kim karşıladı?